Ben kapali temiz bir kizdim namazimi kilan işlere bulaşmayan ama erkek arkadasimi taniyana kadar cok Sevdim erkek arkadaşimla buluştum evine gittim o gün israr etti söz seninle evlenicem dedi ama beni yari yolda birakti Ailem cok Dine bagli babam annem cok Dine bagli duyarlarsa beni öldürürler yasatmazlar napacagim cok aci cekiyorum nasil yapmisim cok Salakmisim :( hamileyim cocuğu alsam günah napacam sabahdan beri ağliyorum erkek arkadaşim beni terk etti keşke yapmasaydim hep diyorum söz vermisti evlenicez diye kandirdi beni yardim edin?
Cevabın nedir?
+1 yılOncelikle belirteyim mi şurdan yardim ederim bilmem naparim diyenlere inanma. Bir de onlar icin itiraf yapip yardm istemek zorunda kalirsin cunku bir darbe de onlar vurmak niyetindedir cok buyuk ihtimalle.
Allah zinaya yaklasmayin diyorsa vardir bir bildigi degil mi? Yani suanda agzimi bozmak istemiyorum ama o onun bunun cocugu fazlasiyla hak ediyor. Bunun cevabini verme sakin ama sen muhtemelen kapali birisindir. Sana ne denir gercekten bilemiyorum. Bir yandan da ailenin sucu vardir. Orasi isin derin kismi girmeyelim. Keske hamile olmasaydin da o zaman işe yarayabilecek bir cozum onerisinde bulunabilseydim28 Yorumla
SoranKeske
- +1 yıl
Keske dedigin an kadere isyan etmis oluyorsun insaallah bunun farkindasindir. şu an o kadar ofkelendim ki sana anlatamam. Valla ortulu bir hanima asla yakistiramayacagim hareketler bunlar. Senin hakkin kesinlikle Kuranda gecen sayi kadar kirbaclanmaktir. Bunun hocbir sekilde hafifletilmesinin soz konusu oldugunu sanmiyorum. Ustune birde cocugu aldirmak gibi bir sacmaliga girersen katil damgasi yiyeceksin. Hic sucu olmayan bir zavalliyi öldürmüs olacaksin. Buyukte konusmak istemiyorum ama insaallah bir yakinim bu tarz bir olayla gelmez. Hadi o alcak herfi kabullense ve evlense bir sekilde anlarim da birakip gitmis adi herif
Soran+1 yılNasil akrabaniz
- +1 yıl
Kendimi ailenin yerine koydum bir anlik. O tarz bir akrabalik.
Dusunuyorum dusunuyorum ama hicbir cozum gelmiyor aklima. Yani hic tanimaidigim birnin derdiyle dertlendim sirf kapali bir hanim oldugun icin. Nornaldr zerre kadar umrumda olmazdi. Allah cumlemizi affetsin ne diyeyim
Soran+1 yılAnliyamasiniz beni
- +1 yıl
Allah affetsin cumlemizi
- +1 yıl
Ulke kimin umrunda @Nightbabe? Allahin hukmu cok net. Senin ne halt yedigin , hangi anayasa ile yonetildigin umrumda degil. Bizim anayasamiz belli. Kurani âzimüşşan.. evet insaniz hata yapariz ama hata yaptik deyip. kurtulmak yok. Hukum neyse uygulanmali ama ne yazikki bu ulkede Kurandaki hukumler uygulanmiyor. Şeriatin kestigi parmak kanamaz.
Tamam ben yobazim ben geriyim ben cahilim. Hic zahmet etme bunlari yazmak icin
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 608 cevap paylaştı. nasıl yardımcı olabiliriz merak ettim doğrusu şimdi bir günah işlemişsin ardındanda bir günahada yelken açmış durumdasın şimdi ailene söylesen seni öldürür diye korkuyorsun evet olabilir ama sana yardımcı olabilecek tek kişi onlar eğer bu kişiyi ikna edemezseniz çocuk için ve senin için durum daha zor dediğim gibi sana bu konuda yardım olabilecek tek kurum ailen onun ailesini ikna edecek ve bu senin ve ailen için çok sancılı geçecek çünkü seni bu durumda yüz üstü bırakan bir insan sana iftiralarda atabilir diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Erkek arkadaşının lafına nasıl inandın şaşıyorum.. git bir elini yüzünü yıka çocugu aldirman günah ama aldırman gerekir o çocuk zaten bu koşullarda büyemez.. ve de o başında ki örtüyü çıkar.. tesettürlü olmak ne bir öğren derim
32 Yorumla
Soran+1 yılHerkes hatte yapar :(
+1 yılDüşünmeden hareket edenler sonradan düşünmeye mahkumdur. Yapmayacaktın. Şimdi de gelip ağlama burada
81 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dmeyin sizde hatta yaparsiniz :(
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
74Cevap
+1 yılAhh ve güzel kardeşim ahhh benim saf kardeşim, ahh benim gözü kör aklı hava da kardeşim aaahhh, hep diyorum heeep, ERKEK MİLLETİNE GÜVENMEYECEKSİN, yahu o it herif seni kandırdı sana sahip oldu, yetmedi içine boşaldı hamile kaldın, yazık günah değil mi gençliğine güzelliğine, daha yaşın 19 hayatının baharındasın, hayat sadece o kişiden ibaret değildir, hayatta senden başka değerli hiç bir nesne kişi yoktur... Kendinizi neden bu kadar küçük düşürüp, elin it'ine teslim ediyosunuz kendinizi... Güvenip özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım... Merak etme ifşa etme gibi biseyim yok, o it'ten darbe yemişsin zaten... Allah'ım sana çıkış kapısı açsın inşallah... Bekliyorum... :-(
52 Yorumla- +1 yıl
@Nightbabe hayat insanın karşısına ne çıkarır bilemezsin... Yorumumu daha farklı yazsaydım, o hata yapan kardeşi üzmüş olmazmıydım... hatasız kul yoktur.. bir yanlış yapmış, bende acizane elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum... Ayrıca teşekkür ederim...
+1 yılDindar erkeklerin yaptığını görmedim ama dindar olan kadınların bu kabul edilemez hatayı işlediğini 3. Kez duyuyorum. Sizin yüzünüzden tesettürlülülere ön yargım oluştu tebrikler. Inşallah ailen öğrenir vermeden önce düşünecektin! Ailene bunu nasıl yapabildin ya... Allah bana kız evlat vermesin. Her türlü terbiyeyi verdiğin halde bile namussiz çıkanları var diyorum ama kimse bana inanmıyor. Senin sorunu okuyan beni anlar. Allah o erkeğinde belasını versin! Namus ancak kadınla sınırlı değildir!
314 Yorumla- +1 yıl
Çocuğu aldırman için yasal süre; gebelikten itibaren 10 haftadır. Yalnız öldürme günahı yazılır.
Soran+1 yılbunun kapaliyla alakasi yok herkes bir hatta yapar benim salak olmam budu öyle demeyin lütfen :(
- +1 yıl
@Nightbabe ne alakası var? Dürüst olmak cahillik felan değildir. Asıl, senin gibi evlilik dışı hamile kalıp, cana kıyanlara ne denmeli? Katilsiniz katil!! Ben ve dindar arkadaşlarım asla zinaya baya teklif geldiği halde yeltenmeyiz fakat kızların böyle olduğunu görünce, bu ülkeden evlenmeyi vaz geçtik. Sizin gibiler yüzünden millet gidip, yurt dışından getiriyor. Diğer Türk ülkeleri dindar değil ama sizden namuslu be.. gittim biliyorum.
- +1 yıl
Bir sen değilsin ki.. gözümün önünde sevişenleri var. Kapalıdan korkacan işte. Tesettür namussuzluğu gizlemek için araç olmuş artık yazık. Dindar birisi öyle ortamlara gitmemeli... gitmişsen istememekten bahsedemessin! O ailene üzülüyor her türlü terbiyeyi verdikleri halde, kızları böyle çıktı ya.. inan bana baban bunu duyacağına ölmeyi bile ister..
- +1 yıl
@Nightbabe katilsiniz katil! Bir bebeğe kıydığınız için hamile kalmayın sizde. Taktırın prezervatifi ya da döllenmeyi engelleyecek hayli ilaç var. Bunları yapmıyorsan üste çıkma! Bir gün savcı olsam inşallah sizin gibi katil namussuzları asla affetmem!
Soran+1 yılÖyle demeyin lütfen
- +1 yıl
Sabah namazından sonra sinirlendim. Neden kız çocuğu istemiyorsun diyenlere bu soruyu göstericem fotoyu çektim. Umarım beni artık anlarlar. Erkeğe Allah korkusunu öğrettinmi, yapanı görmedim ciddi söylüyorum! ALLAHTAN korkan sevmediğim araplar bile, ukraynalıları red ediyor şahit oldum buna.. bende arapları sapık zanneder idim.
- +1 yıl
Benı güldürme savcı olmak öyle kolaydı ha , kurtaj yaptıran genc kızlara karsı mı calışacaksın hayrola , hakkında suc duyurusu yaptırırlar savcı olmayı isteyen şahıs öyle demek kolaydı. Katil olmak bunu dıyende aslında bakir olarak kalmanı dılıyorum umarım bakir bır erkeksındır de bu soyledığın safsata ruyalarına gırmez 😂 Oldukca komık olduğunu farkedebılecegını bıle sanmıyorum
- +1 yıl
@Nightbabe savcı olmak zor biliyorum ve bakirim yorumunda belirttim. Ama peşini kolay kolay bırakmam. Her kürtaj yapan hakkında soruşturma açılmaz. 10 haftadan büyük bebeği öldüren anne hakkında açılır. Açılmadı evlenmesine engel. Anca bir ateistle evlenebilir. Onlar böyle şeye önem vermez ama kızın ailesi dindar...
- +1 yıl
@Nightbabe tecavüze uğrayanların darp raporu varsa, süresi 20 haftadır. Ancak hastane ortamında olmalı ve darp raporuda olmalı yoksa kimse inanmaz. Hamile kalmamak için ilaç çok. Bunları kullanmadığı için ceza veremesekte ayıplarız. Bebeğinde yaşam hakkı vardır.
olayın süresi nedir.. bu önemli.. vakumlu kürtaj yaptırabilirsin 5 ile 20 dakika arasında olay bitiyor.. fiyatı ise yerine göre değişiyor.. 250 ile 6000 TL ye kadar değişiyor.. Sakın kazıttırma rahmine zarar verir ve kanamanda durmaya bilir.. vakumu tercih et.. neyse geçmiş olsun.. olan olmuşş
10 Yorumla
+1 yılİnsan başarıları kadar hatalarınıda kabul etmek zorunda.. Yaptığın hata ile yüzleşeceksin başka çaren yok.. Babalar genelde sert ve intikamcı olur git ilk annen ile görüş bu konuyu.. Annen durumun ciddiyetini anlayınca babanı sakinleştirecektir. Beni öldürürler gibi şeylerin arkasına sığınıp hatandan kaçmaya çalışırsan emin ol kısa sürede sana daha büyük bir biçimde geri dönecektir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. verilen her söz yerinde getirilse dünyada pislik kalmaz kızım, günah ama gidip aldıracaksın evleneceğin kişi karşına cıkıncada kızlık zarını diktirip hayatına devam edeceksin yapacak bişiy yok bu saatten sonra gönül rızasıyla ilişki yaşayıpta burada masumiyetten bahsetmeyelim lütfen. herkesin günahları vardır git iş işten geçmeden aldır mademki çocuğu kalp atışlarını duymadan allah affetsin
10 YorumlaAgiz bu her seyi konusuyor olmasaymis iimis ama olmus tevekkul etmek lazm. - Trol dglsen- Gercekci dusunmelisin o cocugun sorumlulugu agir gelir butun omrunce tek gunahin bedelini nasilsa odeyeceksin bnce aldirarak ode
13 Yorumla
Soran+1 yılAldirmak günah ama :( aldirmam lazim
İki secenegin var ya gitcen cocugu aldircan ya da ailene durumu aciklayacan cocukla konuscaniz hemen evlenceniz. O gt herif de artik niyeti bakire bir kizi kirletmekse onunla evlenerek cezasini cekmis olacak, degilsede yildirim hiziyla birbirinize kavusmus olacaksiniz :)
00 Yorumlaİşte ben bunlara anlam veremiyorum. sana suç bulmuyorum yanlış anlama. Türbanlısın dini gereklerini de yerine getiriyormuşsun. Allahj kabul etsin. Suç o erkekte işte böyle OÇ'larını cümle alem önüne çıkarıp idam etmek lazım. Sen sevmişsin, hayallerin planların vardı belki de. ve böyle olacağını tahmin etmedin. Allah günahlarını affeylesin. eğer yardım istersen elimden geleni yaparım. Ulaşırsan bana konuşuruz detaylı şekilde.
00 Yorumla
+1 yılErkekler boyle iste cicim inanmayacaktn madem cok cok dindar bir ailen var onun evine gitmen bile hata...
21 Yorumla
Soran+1 yılBende öyledim ama bir hatta :(
+1 yılDertlerinin ne olduğunu anlayamıyor musunuz anlamıyorum. Zaman kaybetmeden ya evleniceksin birisiyle seni böyle kabullenicek. Ya da vakit geçmeden aldırmak için bir doktorla görüş ve tabi birde güveneceğin biriyle paylaş ki yanında destek olsun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Ah be güzelim ya nasıl böyle saf oluyorsun ya erkeklere güvenilir mi hiç ya ailene söylicen ya da kimseye söylemeden aldırcaksın çocugu ama cocuk ne diyor sana ? ya da cocugu ikna edip evleneceksin
00 YorumlaSen eger ciddiysen bunu yazarken harbi safmişsin yanii hee artik is isten gecti o cocuga bakilcak ve ailenede biran once soyle cocuk cikmadan evlencem diye inandin madem evlenmeden yapinca gunah oldunu bilmiyomuydun sanki
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu aldiramazsin kendini olduremezsin yapacağın şey Ailene söyleyip erkek arkadaşının seninle evlenmesini sağlamak önce erkek arkadaşına söyle aileme söyleyeceğim seni de beni de öldürecekler de korkar evlenir bence
00 YorumlaÇoçuğu vakıt gecmeden aldır , gunah dıye herseyden vazgecıp hayatını yok edemesdın yakın bır arkadasınla dr a gıt ve aldır kendıne yazık etme.
018 Yorumla
Soran+1 yılIlerde nasil evlenicegim :(
Soran+1 yılAldirmak istiyorum ama günah ama Ailemde var :(
- +1 yıl
Yuzde yuz katiliyorum
- +1 yıl
Aldırmak istıyorum derken bır bakmıssın sayılı gun gecmış o zaman kalırsın o gunahsız bebe ıle. Vakıt varken vazgec bu durumdan aldır , buradakı salak sacma yorum yapan adamlara ınanma cunku onlar kadın degıl olmadan anlana ıhtımallerıde zaten yok ıyısı mı kulak asma onlara. Pişman olacagın bırsey yapma yaşın genc kendını harcama. Abla tavsıyesı olarak gör , yardım edecegım bırsey olursa seve seve yardım ederım. burada paylasmıssın mıllet sacmalıyor sen guvenıp yazıyorsun da bak adamların senın kandırıkcıdan farkı yok canım
- +1 yıl
Kürtaja uğradığını özel hastanede bir jinekolig anlıyabilir. Seninle evlenecek adamın aklı varsa, seni jinekologa götürür özel hastanede işte o zaman yanarsın.
- +1 yıl
@Dürüsthukukçu o zaman o da evlenmez bu ne ıgrenclık , ozaman o adamın bakır olması gerek bu kadar saplantılı ise o da bakır olsun haydı hodrı meydan. ayrıca kımse kımseyı durduk yere muayeneye nıye goturuyor? Nerden buraya kadar geldınız konuyu bılmesenız her kız arkadasınızı kontrole mı goturuyorsunuz ne ezıkce
- +1 yıl
Ben götürürüm. Bakirim ve benim gibi dindar olup, olmadığı halde bakir olan çok Türk var. Biz erkeklerde namus ölmedi, sizde öldüğü gibi. Millet bakiri aptal zanneder ama uyanığız. Kolay kolay paraları çar çur etmeyiz her kıza. Zaten Türkiyeden evlenmemeyi düşünüyorum ama buradan aşık olsam, Allah korusun tabi.. özel hastanede jinekologa götürürüm. Parayı görünce çok iyi öterler.. ne var ne yok flep bile anlaşılır en iyi jinekologlar özelde hep..
Soran+1 yılErkeklerde tecavüzcü?
- +1 yıl
@Dürüsthukukçu buyuk konuşma daha 20 yasındasın sen bunlsrı derken kendını ssnırım oldukcs masum gunahsız sanıyorsun hayat oyle yazdığın kadar kolay degıl hem bakssns gozun dısarıdaorafan alacagın kızın normal cıkacagı ne malum bır bakmıssın aşk gözunu kör etmiş ve burada bana bukadsr buyuk konuşma yaptığına çok pişman olursun oyuzden pişman olmamak için kulagına kupe yap doğru düzgün düşün, ve baskalarını genelleme , genelleme yapma hakkın yok , ne yaşadın ne gordun bu hayatta , bakırlığını her yonden evlenene kadar koru her yonden bakışmakta dahıl burada bu kızcagıza yazdıklarından da utan eger bakırsen ve yobaz degılsen saygı gosterırsın doğru duzgun yanıt verırsın. Yok dıyorsan ki olmaz gıt köyden bı kız al sen ama onda da kusur cıkarsa artık senın kaderın buymuş , ya da buyuk konuşmuştum dersın ;) 🙃😁
- +1 yıl
Senin kadar cahil ve gereksiz bir insan daha gormedim.
- +1 yıl
Cahilligin yas ile alakali oldugunu dusunebileck kadar cahilsin. Daha ne denir ki sana?
- +1 yıl
Köyden almaya gerek yok kızları namuslu olan ülke çok. Herkes sizin gibi değiol.
- +1 yıl
@The_Night_Mare bak once bana bunu yazan sensın? Senı saygıya davet edıyorum hakaret edecek cesaretınız anca buradan küstahca burada bu yazıları okuyup yorum yazmandan bellı. saygıdan da haberın yok anca bana laf yetıstır sen ! Cahılın turkce mealı sana gore nedır kımbılır? Dıyorum ya yargılamaya hakkınız yok Allah buyuk herkesın yaptığı elbet karsılık bulur sonra dersınız ki bır gun ben ne yaptım da bunlar basıma gelıyor , bırıne dememen gereken bırseyı dedığını de zor hatırlarsan ılla hersey aynı seyle ortuserek odenmez hayatta. Nasılsa yasayarak öğreneceksın
- +1 yıl
Erkek adam dediğin dürüst olur. Bende dürüst oluyorum. Sizin gibi zina yapıp, bebek katledenlerle işim olmaz. Namuslu kızların olduğu ülkeler var ancak bu ülkenin kızları muhatabım olur. Sen bebek katliamlarına göz yummaya devam et...
Allah ıslah etsin yazık o çocuğa ayrıca kapalı olduğun ve ailenin dindarlığı ne alaka insanları neden ayrıştırıyorsun. Açık olsan dindar olmasan yaptığın doğru mu olacak sanki.
21 Yorumla
Soran+1 yılAcik kapali degil aşiri dinci Ailem
Gizli Üye(36-45)+1 yılharamdır, cehennem, günahtır , ( mazallah sıratta ayağın kayar ) şeytan abimizi sevindiren harekettir (bkz: cehennemde kazıga oturtur ) cunku şeytanoğulları öyle bir ırktır ki , tek kisi bile kalsalar dev gibi ülke kurarlar.
mübahtır. fesattır araştır dondurmanın kaymağı maraştır00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fazla mı safsın yoksa numara mı yapıyorsun anlamadım.. Git bebeği aldır ve bir daha da korunmasız ilişkiye girme.
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun evladından vazgeçme. Ne kadar kötü duruma düşsende tek başına büyütecek olsanda vazgeçme. Her hata bakiredir tekrarı zevke girer. Hidayet'li ol. Unutma herkes anne olabilir ama ana olamaz
10 YorumlaYorumlarindan saf biri oldigin anlasiliyor zaten. Yazik etmissin kendine ne diyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılcok saf oldum icin böyle oldu :(
Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Özele gel söylediklerinde ciddiysen ciddi değilsen gelme canım burada dalganı geç işte
03 Yorumla
Soran+1 yılÖzele gelirsem beni rezil edersiniz gelmiyorum
:(
Soran+1 yılUtaniyorum
Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Herşeyi anlarım da niye bilmediğiniz boku yiyorsunuz seks bilgisi yok korunma yok ama tahrik var zevk var bunlar yterli mi birliktelik için sevgilin ayrı bir o. ç. Da
20 Yorumla
+1 yılKızım seven erkek evlenmeden gerdek gecesinden önce kızla ilişkiye girmez
Bunu daha nezaman anlayacaksın
Git şikayet et savcılığa tecavuz etti diye
ya da aldir çocuğu yazık sana değil karnındaki bebeğe ve ailene10 YorumlaSorunlar zözülmek icn vardır korkuda bir ilizyondur tabi yaşın genc cocugu aldırmak aldırmamak sen karar vermelisin bitanem neden dersen hicdeyil kararvermeyi örenirsin
02 Yorumla
Soran+1 yıl19 yasindayim
Oncelikle cocugu aldirma onun sucu yok ailene anlat sonuclarina katlan. Allah dürüst oldugun icin sana yardim edecektir. ona güven.
10 Yorumla
+1 yılHala bize gidip film izleriz otururuz ders çalışırız yalanlarına inananlar var demek 😀madem seviştin korunsaydın hap falan alaydın
00 Yorumlayazık etmıssın anlamadıgım konu hemen hamılemı kalıyor sımdıkı genclı k :d
27 Yorumla
Soran+1 yılAilem bilirse öldürür
Soran+1 yılCok kötüyüm :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah kahretsin tesettür kelimesini ve kapalıları mahvettiniz hepimizi senin gibi sanıyolar çok acı bu senin de buna katkın oldu yazıklar olsun ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni hamile bırakan ağaç kovuğundan mı çıktı, ailesi ile konuş evlilik vaadi ile kandırıldığını söyle.
00 Yorumla Geçmiş olsun, Allah tövbe nasip etsin. Nasıl yardım edebiliriz ki olan olmuş artık. Ailen bilmeli bence
00 YorumlaAra hamileyim de. Aldırcaksan para versin yoksa gelsin evlensin ya da gidip ailesiyle konuşacağını söyle
10 YorumlaAlcaga bak. Bence annenle paylas. ya da 1 psikologa git.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem Babama der rezil olurum
Son pişmanlık fayda etmiyor bu tür durumlarda bebeği aldırırsan Allah'ın gazabına, aldırmazsan anne-baba'nın gazabına uğrayacaksın. Seçim senin hangisi daha ağır hesabını yap ver kararını.
00 Yorumla
+1 yılbir günah işlemişsin bide cocugu aldırarak ikincisini işleme
10 Yorumlakorunaydınız, o kadar yeni şeyler icat edildi, ne yapalım yani. aldırın.
00 Yorumla19 yaşındasın gitmişsin sevgilinle neler yapmışsın müstehak sana.
00 Yorumla
+1 yılGüle güle diğer dünya da görüşürüz benim altimda yapmadın yaptığın erkekle konuş başka da ne yapsan boş bana göre bilmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo adama yalvarıp evlen benmle demektense aldırmayı tercih ederdim. sakın kimseye söyleme. hemen bir randevu al ve işi bitir. yoksa herkese rezil oldugunla kalıcksn
00 YorumlaCocuga ulas ve deki ya gel bize sahip cik ya da savciliga gidip sikayette buluncam tecavuz ettin die yasin tutuyomu
03 Yorumlasonunu düşünen kahraman olamaz.
olamadı.
kendi düşen ağlamaz.00 Yorumla
+1 yıldemek o kadar da dinine bağlı değilmişsin , onu altına yatmadan önce düşünecektin canım
00 YorumlaO seni s. kip hamile bırakıp başını yaktı hem çocuk var hemde kızlığın gitti git şikayetçi ol bana tecavüz etti diye oda yansı
00 YorumlaBak bu durumu ailene şöyle çünkü olaylar dahada büyümeden eninde sonunda duyacaklardır eğer başkaların duyarlarsa daha kötü olur
00 YorumlaYardım derken ne tür bir yardım bekliyorsun karnını mı tekmeleyelim? Günahlarını mı affedelim? :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMecburen aldiracan artik allah bildigi yapsin artik sizi
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme
anlatacaksın yapacak birşey yok , aileden habersiz olmaz bu saatten sonra
00 YorumlaIlk seferde mi hamile kaldin? Emin misin hamile olduğuna?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldırsanda günaha girersin belli bir süre geçtikten sonra zaten almıyorlar korunmak hiç mi aklına gelmedi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada soruyu sorarken kapalı oldugunu belirtmenede gerek yoktu
Ailen duyarsa oldururlermi komik olma ya ailenden degil Allahtankor
00 YorumlaNe varsa bu kapalılarda var iste
316 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme herkes bir hatta yapar :(
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun dışgörünüşünüenderbeğendiğimnadirkadınlardanolankişi.
Soran+1 yıl:( demeyin öyle
Soran+1 yılO ne? :(
Soran+1 yılKapali olmamla alakasi yok herkes bir hatte yapar öyle demeyin lüften zaten aci cekiyorum
:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna yapcak birşey yok onu erkek arkadasinla çözecek sin neden yapiyon neden gidiyon evine öyle Piç cook
00 Yorumla
+1 yılGüzel hikaye, iyi sarmışın herkesi
Bence sen ya hiç seks yapmadın ya da hikayen yalan.
Öyle bir kere seks yapmakla, şıp diye hamile kalınmaz.14 Yorumla
Soran+1 yılBu ilk yemin ederim ki bana inanmasaniz inanmayin ama dogruyu diyorum
Soran+1 yılZor durumdayim anlamasiniz beni
- +1 yıl
Sayısızca ve çok sayıda kadınla birlikte oldum, hiç korunmadım. Ne zaman çocuk yapmak istesem o Zaman oldu.
İnsanlar aylarca hamilelik için uğraşıyor, bizim bu tatlı kızımız şıp diye oldu şimdi. Bunlar filmlerde olur.
Bu tatlı kız ya şakacı ya da bu işi o dingil ile defalarca kez yaptı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin adına üzüldüm, bende kapalı kızla evlenmek isterdim, ama ilki olmak hoşuma giderdi://
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlensek mi napsak :D
Çok mu seks yaptın bu arada?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayatladi bu hikayeler şekerim artık başka hikayeler yaz
01 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim ki dogruyu diyorum :( inanmayin bu benim durumumda olsaniz asla anliyamasiniz
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. çocuk babasız olacak almalısın
00 YorumlaNasıl bir yardım istiyorsun bizden
00 Yorumlageçmiş olsun. yapacak birşeyim oldugunu sanmıyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılAilemin yüzüne nasil bakicam :(
- +1 yıl
bilemem onu başkasının zevki ve çıkarları içn kendini riske sokmadan önce düşünücektin bebeğini aldırmak gibi bir hatada sakın yapma seni seven evlenmek isteyen biri varsa hemen evlen ailenede cocuk ondan dersin başka şansında yok sanırım öyle bir tane keriz varsa tabi peşinde gezen
Soran+1 yılCok var kapaliyim diye beni temiz saniyolar ama artik degilim kim evlenir benimle :(
- +1 yıl
@Nightbabe ben gerçekleri söylüyorum ne dememi bekliyosun ki? teselli vermek isterdim nasıl vericem? yanlış dusunuyorsun erkek olmakla bu işin alakası yok yüzüne vuruyorumki yaptığı hatayı tekrar yapmasın
- +1 yıl
Bunun telafısı var ınsanınezerek onu bundan vazgecıremezsın , sonuc yapılan bır hata var destek olmak gerek tekme vurmak degıl. yardıma ıhtıyacı var. Sen bı hata yapınca cevren senı ezıp yerın dıbıne mı sokuyor bunu mu ogrendın aılenden. bırde sıradan bırsey degıl bu , gunahsız bır bebe dunyaya gelecek o cocuk nevsartlarda ve babası buyuyecek anne karnında bebek dış dunyadakı herseyı duyabılen algılayabılen bır canlıdır. O cocuğun ıler kı yasta kı psıkolojısı? Onu hıc dusundun mu. ? Toplumsal bır baskı kurmak doğru degıl bu durumdan en kolay yolla kurtulması gerek , neden bır daha yapsın kı bu bır daha yapılabılecek basıt bır hata degıl.
- +1 yıl
@Nightbabe sana hak veriyorum da ben hangi lafımda ezdim dışladım orasını anlıyamadım? bebeğini aldırmamasını ve evli bir şekilde dünyaya getirtmesini söyledim ailesi dindarmış ya öğrense neler olur çocugun piskolojisini düşünüyorsun ya öyle daha mı iyi olucak?
Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı. Aldırsan ne olacak artık bakire değilsin
00 Yorumlatecavüz etti de moda zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılTecavüz etmedi onun ve benim isteyimle istemedim ama evlenicez dedi :(
Soran+1 yılO ne
Seni anlıcak birini bul evlen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta yapman gereken belli şu an.
00 Yorumla - Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem