İstemeden inleyince ağzımı kapatıyorum oda rahatsız oluyor haliyle
bide özellikle farklı seks pozisyonları denerken yüzümü orgazm olurken seyredince :(
bide özellikle farklı seks pozisyonları denerken yüzümü orgazm olurken seyredince :(
+Ah, uh ! Rahat dur gızzz...
-Ama ne yapabilirim haydar?
+Çok ayıp ama
- Ah uh ! :D
Bu soruları çok ariyormusunuz? :D
Yanlış anladınız
Ben ağzımı kapatıp sıktığım için rahatsız
zamanla alışırsın kocanda biraz anlaşılı olsın bunlar he o elalem denen örgütün ayıp sus kolu yüzünden oluyor.
Niye utanıyorsun benim sevgilim tatmin oluyor ben inledikçe
Cevap
36Cevap
Senin en buyuk silahin ve tercih edilmenin sebebi disiligindir bunu unutma ve yatakta haliyle olabildgnce mahremine karsi dişi ol. Sana benden bir tavsiye
İnsan kocasıbdan utanmaz ki. Ayrıca senin inlemeni duydukca o daha zewk alır mutlu olur sana daha zevk yasatır. Utanma
altımda ceylan gibi kıvranıp inlerken hatunumun yüzünü seyretmeye bayılıyorum apayrı bir zevk benim için
ben de partnerim inlemeyince rahatsız oluyorum. Acaba zevk almıyormu diye. KAdının inlemesi erkeğine daha da zevk verir.
öff deli olurum bide kökle aşkm derse :D utanmayın hanfendi sekste inlemek Bebeğe beste yapmaktır. Sonrası hamile kalıyn ya :D
biraz da kocanda suç kocan teşvik edecek sevişirken seni inlemeye teşvik etse harika olur bu problemi bir çok kişi yaşıyor eminim en fazla 1-3 yıllık evlisin normal ama kocan da teşvik etmeli canım
inlemeni durdurmaya çalışma. bu işin doğasında zevk almak var. engelleme kendini.
verirken utanmıyorsunda inlerken mi utanıyorsun. Sal kendini rahat ol vurun dibine seksin
seks de utanma çekinme olmaz içinden geldigi gibi davran rahat ol zaten insanın istem dışı oluyor yoksa zevk alamazsın canım ben mesala kedi gibi miyavlıyorum :)
sende gel benim yanımda inla canım , senin kocan biraz tuhaf sanırım, inleyen kadından rahatsız olunurmu hiç
Ağzımı kapadığım için rahatsız
hiç öyle kasma bence akışına bırak kocan o senin 😉
Adamı bu zevkten mahrum etme ya eşin o senin neden utanıyorsun
Bu senlik bir durum değil, eşin seni inletemiyor 😀
ne anlamı kaldı o zaman. saman gibi şey mi olur... sebebi ney ki?
kocanın yanında inlemek derken seni baska biri mi inletiyor
Bu zevki yaşa, yaşat. Kendini kısıtlama, seni öyle görmek keyif verir eşine.
ilkini eşinle mi yaşadın? Yani genelde ilklerle böyle olur ama zaman geçtikçe, kadın ustalaşır ve erkeği kontrol eder. Kaç yıllık evlisin bakiym
kocan ellerinden tutup sırtından öpsün ve sertçe yapsın :)
utanacak bişi yok, bastırmayın kadınlığınızı.
Doğal birşey zevkten inlemen. Bunu düşün.
O daha çok hoşlanacak, tutma
İnlemezsen inlerler canım :)
Rahat ol ya emin ol çok daha fazla zevk alacaktır
Tecrubeli biriyle konus
Ya sekste utanılmaz bağır inle haykır =D
utanma daha cokm utlu olur zaten
kocan o özgüveni sana verememiş
İnim inim mi inliyosun
Utanma zevk aldigini gorsun esin yasin kac
İnlemedenİnlemeden. Olur mu
Guzel bir haldir.
İnlemek guzeldir erkek hoslanir.
Ulan keşke bütün gün yanımda inleyen kadın olsa
rahat ol bence
Yatakta uyanmak yok o* olacaksin
sal kendini kasma :D
Kiyamam. d
Neden inliyorsun ki?
Seks esnasında istemsizce oluyor
Peki senin inlemenden rahatsız oluyor mu? bunu dile gitrdimi sana
Hayır ağzımı kapamamdan rahatsız ama ben utanıyorum inlememek için sıkıyorum kendimi
İnlemek partrenirini dahada istekli hale getirir. Amaç beraber zevk almak o sana sen ona zevk vereceksin ki bir anlamı olsun yaşadıklarının. Benim altımda biri inlese ben daha vahşi olurum daha güzel şeyler yaparım inan bana. utanacak birşey yapmıyorsun helalin sonuçta kendini rahat bırak ve gör aradaki farkı..
Elimde değil dışardan çok azgın göründüğümüzü ne bileyim itici olduğumu düşünüyorum utanıyorum
Arkadaşım sonuçta bunlar senin mahremin sadece kocan ve sen biliyorsun. başkasının bunu düşünmesi senin hayatının en güzel zamanlarını mahfetmeni gerektirmez. Bu kocan içinde kötü bir durum olmaya başlarsa toparlaman çok zor olur. o anda kocan için hayat kadını modunda olman gerekir. Zevkin utangaçlığı olmaz unutma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar