Tam anlamıyla çıplak kalmak beni tedirgin ediyor. Eli göğüslerime gitse hemen itiyorum. Aşağı inse iteliyorum. Rahat olamıyorum. Tamamen beni bu kadar çıplak görmesi beni utandırıyor. Yani daha önce kimseyle beraber olmadığım için garipsiyorum. Alışamadım. Bi türlü kendimi tam anlamıyla bırakamıyorum. Psikolojik mi acaba tedavi mi görsem?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Burada kocana büyük iş düşüyor. Senin çekincelerinin farkında olarak, zorlamadan alıştırması gerekir. Onunla konuş ve durumu anlat. Muhtemelen iş o noktaya geldiğinde o da gaza gelip bir an önce sevişmek istiyordur. Zamanla alışırsın. Tedavilik bir durum olduğunu sanmıyorum. Biraz rahatlamaya çalış. Hatta seks öncesi biraz alkol alırsanız daha etkili olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayİnsanlar neler söylemişler, sevgili gizli kişi sana mutlaka. Bir psikolog ile görüşmeni tavsiye ediyorum, bu durum disosiyasyon gibi gözüküyor.
Ama hemen telaş etme sevgilim dostum olur mu..
Bir sorarsan iyi olacaktır..
Kocanda bunları yaşaman arzuyu düşürür mutlaka bir piskolğa tek seans bile olsan git..
Hattamsoracağın soru şu olabilir bu cümleleri söyledikten sonra disososiyaaton yaşıyor olabilirsiniz o zaten sana doğrumsorular soracaktır.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ay– Önce kendine kızma; utanmak ayıp değil, bedenini koruma içgüdüsü 😉
– Kocanla açıkça konuş; “Şu an çekiniyorum” demek bile rahatlatır 😏
– Yavaş yavaş tensel temaslara alışmak, küçük dokunuşlarla başlamak ❤️
– Kendi bedenini tanımak; aynada bakmak, dokunmak, sevdiğin yanlarını keşfetmek 😌
– Ortamı rahat ve güvenli yapmak; ışığı kıs, sevdiğin müziği aç, senin kontrolünde olsun 🔥03 Yorumla
Soran8 ayÇok güzel tavsiyeler sağolun
Soran8 ayAma o hemen olsun istiyor hiç tınlamıyor benim utanmamı hemen dokunuyor ediyor
- 8 ay
Yaşlarınız kaç kaç yıllık evlisiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 aybence hemen doktor git, kocan bu işten sıkılabilir, sıkılmasa bile istem dışı artık sen alışsanda yaklaşmayacaktır , bence bu işin doğal olduğunu ve kocadan utanılması gereken son kişi olduğunu kafana sokman gerek , kendini telkin et sürekli , ve piskolojik destek al , seni sürekli motive eden bir arkadaşında olabilir. evliliğin buna bağlı gibi düşün
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
76Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Aslında bu durum aranızdaki kopukluğu gösteriyor halbuki aranızda bazen bunun sohbetini etseniz sozlunolarak fanteziler kursanız bunun yanında ara sıra sevişseniz bence bu sorunu atlatırsın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
8 ayBüyük ihtimal sen kendinde bir şeyleri beğenmiyorsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 8 ayKafasına poşet geçir 😕
23 Yorumla- 8 ay
Yuh be 🤣🤣
- 8 ay
Napsın kadıncağız 😒
- 8 ay
O kadarda olmaz utanyosafozunu kapatsn, 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. İnsan sevdiğinden utanır mı
00 YorumlaZamanla birbirinize alışırsınız acele etme biraz da erkeğin kadını rahatlatması lazım konuşarak.
00 YorumlaKesinlikle bir destek almalısın. Bunu tek başına cozemezsin zehir olur evlilik
43 Yorumla
Soran8 ayNerden alıcam ve ne diyeceğim
- 8 ay
Evliliklerin yuzde 90 i zehir zaten
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Bu tamamen normal ve psikolojik bir tepkidir, suçlu hissetmene gerek yok. Kendini zorlamadan, küçük adımlarla rahatlamaya çalış; partnerinle açıkça konuşmak, güvenli alan yaratmak ve gerekirse cinsel terapistten destek almak çok yardımcı olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
8 ayYaşadıklarınız çok olağan şeyler değil. Muhakkak altında yatan sebepler olmalı. Bu sebepleri bulmalı ve bunları düzeltmelisiniz ancak maalesef bu kendi kendinize çözmenizin çok zor olduğu bir sorun. Profesyonel destek almaktan çekinmeyin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayAlışırsın ama nişanlılık döneminde veya öncesinde hiç mi samimiyet yoktu, bu tür şeyler genelde görücü usulü evlilikte olur normal de zaten evlilik öncesi flört sevgili ve nişanlık dönemi vs oluyor böyle çekinme olamaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayBu kızların ergenliğinden bu yana cinsellik yanlışmış gibi gösterilmesiyle alakalı senin bi kabahatin yok alışılmış bişey değil
14 Yorumla
Soran8 ayEvet ve kocam hemen aşırıya kaçıyor veya bana öyle geliyor bilemiyorum.
- 8 ay
O da kendini tutamayabşlir ama olabildiğince yavaş yavaş sevdire sevdire yapması lazım ön sevişme yapıyor musunuz
Soran8 ayKocam hemen dokunuyor ediyor bi alıştır ama yok hemen hızlıca her şeyi yaşamak istiyor
- 8 ay
Türk erkeklerinin genelinin böyle yaptığına eminim sana burdan ne yapması gerektiğini ayrıntılı yazarım ama bunları senin değil eşinin okuması lazım yoksa bir değeri yok
Kendini ona ait hissetmiyor olabilirsin tensel uyum olmayabilir her ne olursa olsun büyük sorun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yeni evli isen normaldir, ilk zamanlar tırt da yapamazsın yanında. Wc bile sıkıntı gibi oluyor, Sonra alışıyorsunuz merak etme.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
8 ayBoşyere kendini kasıyorsun tedirgin oluyorsun artık o senin eşin senin her yerini görebilir sen de görebilirsin kendini rahat bırakman lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Vallahi ben hiç utanıyorum kim olursa olsun ilişkiye girerken İnsan utanır mı ya sen yemek yerken tanıyor musun
00 Yorumla
8 ayBu bir süreç ve zamanla tecrübe kazanacaksın ama bu süreçte esin zeni kendi haline bırakmalı bu şekilde iiki taraf için de zor
00 YorumlaSevdiğin adam sonuçta hayat paylaşıyorsun adamı kendinde soğutursun böyle gerekirse tedavi ol
04 Yorumla
Soran8 ayBencede zaten soğuyor da belli etmiyor off başım dertte
Soran8 ayAma onda da anlayış yok hiç beni rahatlatmıyor ki hemen öküz gibi hareketler yapıyor yavaş yavaş alıştırsa anlasa beni ama yok elini ittiğim halde yeniden yeniden dokunuyor ediyor hiç tınlamıyor
Bu sizin en özel haliniz utanılacak bir şey yok bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayPsikolojik evet zamanla alışırsın düzelir ama biraz da kendin gayret göstermen gerek tabi
22 Yorumla
Soran8 ayDestek almadan olmayacak gibi
Cevap sahibi8 ayYani orasına sen karar verecen tabi herkes almıyor sonuçta ama sen gerek duyuyorsan al. Başka aile akraba arkadaşlarınla konuştun mu bu konuyu
- Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
6 ayEşim bu durumun biraz farklısını yaşıyor o aşamadı umarım sen aşarsın destek mutlaka al
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. uzmana görün
siz ayıp yasak bir şey yapmıyorsunuz bu allahın emridir.00 YorumlaBak sana diyorum ki senin bir sorunun var ve kolay bir şey ama yapmıyorsunuz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zamanla alışırsın hatta dokunsun diye delireceğin zamanlar olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
8 ayYani çözemezsen tedavi ol bence konuşmadan olmaz bunlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
8 ayEvlenmeden olmaz diyen hatunlarla evlenince karşılaşılan son işte 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen ve senin gibi olanlar doktor yardımı alıp tedavi olmadan asla evlenmemeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. evde çıplak olmak günah bile değil, öyle motive ol yeter bile.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zamanla alışırsın sonuçta siz bir ailesiniz
00 YorumlaNe kadar zamandır evlisin bilmem ama bu önemli bir durum cinsel terapi psikologuna görünmelisin
00 Yorumla
8 ayKOCANI SEVMİYORSUN. (According to your explanation)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBence eşinin tedavi olması gerek. Biraz anlayışlı olup senide rahatlatmaya gerek. Öyle zorla olursa hep sorun yaşarsın.
08 Yorumla
Cevap sahibi8 ayRahatlatması **
Soran8 ayAynen o suçlu bencede karşısında tecrübeli kadın yok evlenirken bakire istemeyi biliyordu
Soran8 ayBakire alınca da tecrübe benlentisine giriyor
Soran8 ayBeklentisine
Cevap sahibi8 ayNe kadar oldu evleneli?
Soran8 ay1 ay oldu daha yeni
Cevap sahibi8 ayTebrik ederim. Yenisini daha. Zaman verip biraz romantik bve anlayışlı olmalı. Seninle daha çok zaman geçirmeli. Yemeğe çıkın sinemaya gidin yürüyüş yapın evde birlikte film izleyin. Beraber yemek yapın.
Cevap sahibi8 ayBir birinize ne kadar yakın ve samimi olursanız o kadar rahat olursun. Bunları eşin yapmalı.
Gizli Üye(30-35)8 ayZamanla alışırsın oda acele etmesin zamana bıraksın sabırlı olsun sanada hak versin ☺ hoşgörü her zaman iyidir
012 Yorumla
Soran8 ayO da acele ediyor hemen olsun istiyor ama bi dur yani bi alışayım ne bileyim iki ucu bklu değnek kaldım ortada
Cevap sahibi8 ayHata ediyor eşin sakin olması lazım seni alıştırmasi lazım penise falan
Soran8 ayAsla sakin değil
Soran8 ayAksine beni utandıracak sözlerde bulunuyor ve resmen gözü dönmüş kudurmuş bi halde saldırıyor elini itiyorum o yine yine dokunuyor itmeymiş bilmem neymiş hiç tınlamıyor ki
Cevap sahibi8 ayÇok istekli bi esin var sanırım o an aklını kullanamıyor ve bencillik yapıyor. Korkuyorsun işte empati yapması lazım
Cevap sahibi8 aySeninle sanki cinsellik için evlenmiş gibi davranıyor demi ☺
Soran8 ayYapma diyorum falan hiç duymuyor aksine beni suçluyor izin ver gibilerinden işte bu hareketleri asıl yanlış olan
Cevap sahibi8 ayYanlış zaten hareketleri sana sarılsa öpse öpüşurken elini orasına götürüp pijama üzerinden seni alıştırsa üzerinden önce falan
Cevap sahibi8 ayBunu ona anlatsan?
Soran8 ayAnlatmayı deniycem pek anlayacağını sanmıyorum ama
Cevap sahibi8 aySen yinede anlat acele ediyor ama böyle olmaz sana hak vermesi lazım oral falanda istiyor mu
Cevap sahibi8 ay1 aydır aynı mı durum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayRahat olmazsan zevkte alamazsın zamanı keyfli de geçiremezsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 ayTerapi alabilirsin aslında ama birlikte duşa filan girmeyi dene bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayZamanla alısırsın hatta alısmaya calıs onu soğutabilir ister istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBence rahat değilsin. öyle elini felan itmek dogru değil. adam rahatsız olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySiz gerçekten türünün tek örneğisiniz ya inanılır gibi değil...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayCinsel ilişkiye nasıl giriyor, herşeyi kapatsanda orayı açmadan giremezki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayAkışına bırak normal durum onunda seni bu konuda rahatlatması lazım
00 Yorumla
m 7 ayZamanla geçer o 🤭
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Psikolojik olsa gerek
02 Yorumla
Soran8 ayNapıcam ya
8 aypsikoloğa git gerekirse çift terapisi alırsın ama önce tek
00 YorumlaSenin kocan o kocan :) bence başka bişi den dolayı gerginlik var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tedavi gerek bence amasyada
12 Yorumla
Soran8 ayAmasya mı
Gizli Üye(30-35)8 ayEşin seni opuşerek soymuyor mu
34 Yorumla
Soran8 ayEvet öpüyor da gözleri açık öpüyor bu beni iyice utandırıyor
Soran8 aySoymasını istemiyorum elini itiyorum utanıyorum
Soran8 ayÖyle bi döngüye girdik
Cevap sahibi8 ayIşte opuşurken kendini ona birak gerisi gelir. Hicbirsey düşunme o an
Gizli Üye(36-45)8 ayO an şunu düşün. O utanıyor mu hayır
32 Yorumla
Soran8 ayDoğru ama işte
Cevap sahibi8 ayKaranlık ya da loş ışık tercih et ve çarşaf pike yorgan desteği al
Gizli Üye(25-29)8 aySanırım tedavi olmanız gerekiyor
35 Yorumla
Soran8 ayNe diyip olucam peki
Cevap sahibi8 ayVajinismus olabilirsiniz ya da başka bi psikolojik hastalık
Cevap sahibi8 ayAma büyük ihtimalle vajinismus’sunuz internette arattırın sizin dediğiniz şeyler yazıyor belirtilerinde
Soran8 ayTeşekkür ederim bakacağım tedavisiz düzelmicem ben belli ki
Cevap sahibi8 ayTedavi sizi de evliliğinizi de kurtaracak
Normal aslında bende utanırdım
12 Yorumla
8 aySeni eleştiriyorsa utanman normal
10 YorumlaMuhafazakar bir aileden falan mi geldin
15 Yorumla- 8 ay
Ne alaka
- 8 ay
@AnkaradaBirYalniz Cok alaka
- 8 ay
@AnkaradaBirYalniz kişi kendinden bilir işi hadi yallah terbiyesiz
- 8 ay
@AnkaradaBirYalniz engelliyorum...
8 aykocanı sevmiyorsun yani
00 Yorumla
8 ayKaç hafta oldu ki
00 YorumlaKendinde beğenmediğin bir yerin var mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
8 aySana detaylı özenli ön sevişme uygulasın alışırsın
00 Yorumla
8 ayPiskiyatri Doktoruna gidiniz
00 Yorumla
8 aySen ölmüşsün, gömenin yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
8 ayZamanla alışacaksın
00 Yorumla Neden utanıyor sunuş yeni evli misiniz
00 Yorumla
8 ayKocan adına çok üzüldüm
00 YorumlaYeni mi evlendiniz
00 Yorumla
8 ayEvet psikolojik. Fazla baskı görmüşsün.
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler