Evleneli bir ay oldu. Dün bana hediye bir gecelik almış bende giydim odaya girmeye utandım kapıdan gördü utanma gel güzelim dedi bende gelemem ya çok kısa dedim bir şey olmaz gel dedi zor bela gittim. Bu sefer yanında rahat olamadım kızardım kızardım çok utangaçsın çok utanmana gerek yok dedi sizcs ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Daha yeni evlisin utanman normal. Zamanla alışırsın, daha rahat olursun eminim. Fazla kasma kendini derim, nasıl olsa bir ömür geçireceğin adam o. Seni her halinle seven birisinden utanma. Alışkın değilsin belli ki o tarz giyinmeye ama kocana giyiniyorsun, rahat ol o yüzden.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaaa çok tatlı geldi bana bu :)
Evlenmeden önce sevgili degil miydiniz?
Biz sevgilimle her türlü konuyu konuşuruz aramızda bir şeyler de geçer bunları yaparken hiç utanmam ama yüzüne baktığımda hala bazen utanırım yabancı gibi gelir alışamam. Bence bu kadarı normal. Ama sen de alışırsın zamanla merak etme. Dışarıda kalabalığın içinde onca yabancının arasında onun yüzü tanıdık gelince birbirinize ait olduğunuzu anlarsın <302 Yorumla- +1 yıl
Turbanliysan o tarz kıyafetler sana çok çok marjinal gelmiş olabilir ama sonuçta birlikteliginiz olmuş ha çıplak ha fantezi kıyafet fark etmez. Ben bayılıyorum öyle geceliklere
Soran+1 yılAçık bir kadınım. Mini elbise de giyerim ama öyle saten kumaş, ne bilitim
+1 yılOfff saçmalama olabilecek en ileri boyutu çoktan yaşamışsın zaten çekineceksin de ne olacak. O geceliği bile giyme çık karşısına. Önce kurbağayı ye diye bir laf vardır. Ondan sonra daha iğrenç bir şey olamayacağı için her şey daha kolay olur anlamında.
02 Yorumla- +1 yıl
Evlenmişsin utanmana neden olacak bir durum yok ama senin ki yapıdan kaynaklanan bir durum aslında genelde utangaç tavırlar.Çoğu zaman karşıdan çok tatlı olarak algılanırda her şey gibi bunun aşırısı bayar o kadar olma derim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
72Cevap
+1 yılBu donemde normal genc bi kizin evlenip esinde utanmasi. Lakin zaman icinde esin olan kisye alisacak ve bazi seylerde daha rahat davranicaksin.
Utaniyorum ya da siyle yapsam giysem. Beniyanlis anlar vs dusuncesine kapilma yatak odasi iki kisiliktir ve orada asil olan eslerin birbirini helal dairesinde mutlu edebilmesidir o yuzden rahat olmaya istediklerini soylemeye ve esinin istediklerine arzularina ayak uydurmaya calismalisin. Bilmiyir olabilirsin cinsellik yasadikca kesfedilen bir engin deniz misalidir derinlerde inci mercanlar saklidir en degerli anlar gizlidir o yuzden korkma kocan seni yanlis anlamaz utangac hallerin hosuna gitsede erkwkler karsisinda kendinden emin ne istedigini bilen cesur kadin ister00 YorumlaCinsellik konusunda 426 cevap paylaştı. yavaş yavaş alışırsın. karşındaki insan artık el oğlu değil , nikahlı kocandır.. kasma kendini ve keyfini çıkar..
00 Yorumla
+1 yılgelemem çok kısa 😂😂😂 adam senin heryerini ezberledi bile sen çok kısa gelemem mi diyorsun aş bunları ;)
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha kendime yakışır tırmadım
İlk kez mi yan yana geliyorsunuz yoksa görücü usulü mü? İnsan evlenmeden önce birbirini tanıyıp atıyor üstünden utangaçlığı. Hala niye utanıyorsun anlamadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılOluyor
+1 yılAlışırsın ya..
O malum geceyi yaşadınız peki?
İçindeki o yaramaz kızı uyandırmalı eşin.
Ben ne utangaç kadınlar gördüm sonrasında yatakta küfürler eden ☺
Her şey aşılır 💥💣01 Yorumla
Soran+1 yılYaşadık güzeldi
Utanman gayet doğal ama bu utangaçlığı çabucak aşsan iyi olur. Severek mi evlendiniz, görücü usulü mü evlendiniz bilmiyorum ama zamanla utangaçlığını muhakkak aşacaksındır. Yeni evli olduğunuz için şimdilik kendini rahat hissedememen normal.
00 Yorumla
+1 yılKarşınızdaki kişi babanız (evin reisi, evin direği vs.) değil. Eşiniz, kocanız. Bilinçli olmayan bi şekilde Baba evinden kalan utanma alışkanlıklarını devam ettiriyor olabilirsiniz. Farkındalığın artması ile sorun çözülecektir. Sizin evliliğiniz, sizin eviniz, sizin eşiniz. Her şeyinizi rahatlıkla paylaşabileceğiniz hayat arkadaşınız.
00 Yorumla
+1 yılUtansan da yapicam de
Ve şunu tekrarla
Utanip utanmamak önemli değil
Görev basarili komutanim01 Yorumla
Soran+1 yılNe görevi skqlsn
+1 yılSevgilinin karşısına çıkmıyorsun zaten çok kısa diyorsun. Adam seni her halinle gormus artik utanilacak bisey mi kaldi
05 Yorumla
Soran+1 yılUtandım
- +1 yıl
Bi gecelikle utanıyorsan karı koca ilişkiniz nasıl oluyor ilginç
Soran+1 yılGüzel geçiyor genelde ama ben hiç öyle kıyafet giymedim
- +1 yıl
Garip neyse
Soran+1 yılOlabilir. Alışır insan
Niye yani o senin eşin artık utanmana gerek yok zaten çoğu zaman yatakta onun yanında çıplak olman gerekiyor aşman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılZamanla
Cinsellik konusunda 974 cevap paylaştı. Rahat olursan daha seksi gelirsin kocana. Bence özgüven problemi bu, seksi olduğunu, güzel olduğunu düşün öyle hissedersin.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüven değil hiç öyle şeyler giymedim
Soran+1 yılZamanla olur
+1 yılBu kadar güzel sorular hangi beyinlerden çıkıyor hollywood konu sıkıntısı çekiyor senarist olarak Beverly hillse bekliyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Dnsosjwjqlabqjqkskqoqhs mükemmel yorum
- +1 yıl
@the_vampire_diaries yoksa seninde böyle harika soruların var 🤣
+1 yılçok tuhafsın niye o kadar utanıyosun ki bişey yok yani
16 Yorumla
Soran+1 yılNd var.
- +1 yıl
Senin pskolıjik bi takıntıların var sanırım öyle bir şey aldıım senden.
nagatif enerji veriyosun insana nedense
Soran+1 yılİyi güzel
- +1 yıl
Bak o senin eşin utanma sen biraz yetişme tarzın belki öyle ya da duygu yönünden böyle hissediyorsun normal yani keske benım esımde sen gıbı olsa boyle cokk hosuma giderdi
Soran+1 yılZamanla geçer
- +1 yıl
umarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evlenirsem bundan çok utanıyorum ya inşallah aşarsın :)
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yani yatakta ilişki yaşamadın mi da utaniyosun. Her yerine dokunup okşayıp emmedi mi? Neden utaniyosun sen
23 Yorumla
Soran+1 yılYok ilişki değil öyle kıyafetler
Cevap sahibi+1 yılDaha güzel olur canım çekme kendini
+1 yılYün içlik al onu giy. Şu soğuk kış günlerinde sıcak tutar hiç olmadı. Hem utanmazsın kocandan bu sayede...
00 Yorumla
+1 yılKeşke evleneceğim hatun da senin gibi utangaç olsa. Başıma taç yaparım onu. Ne mutlu sana. Çok mutlu kocana. Allah mutluluğunzu daim eylesin.
00 Yorumla
+1 yılKocana karsi boraz surtuk ol... kasar ol... yerine gore.. rol yapmayi ogren... bak gider adam elinden...
00 YorumlaCicim aylarındasınız. Normal. Hele aşın bu ayları. O zaman geriye dönüp baktığında ay ne safmışın dicen 😁
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce birbirinizi hiç görmediniz herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgili biz
+1 yılAdam haklı utanmana gerek yok. Açılırsın zamanla. Kafanda bitirmen lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılBunlar evliliğin en tatlı dönemleri aslında ama rahat olmam gerekiyor çünkü insan Eşinin yanında da rahat olamayacak sa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçok zor bişey anladım ama siz karı kocasınız , birlikte duşa girdiniz mi hiç bi o nu dene istersen tüm utangaçlığın gider , bunu yenmek istiyorsan evde o geceliği giy sürekli abla sen bilirsin
010 Yorumla
Soran+1 yılZamanla geler
Cevap sahibi+1 yılözel olacak ama tam olarak neden utanıyorsun abla , sorunu beğendim
Soran+1 yılBöyle kıyafelerleden
Cevap sahibi+1 yılpeki onun yanında çıplak durmaktan utanıyor musun ya da sütyen-kilot durmaktan
Soran+1 yılAbartılı muhabbetlere giriyorsun...
- +1 yıl
Yok aslında gayet normal sütyen külot ile durabilmem. Sen ayıp bulduğun için sana çok uzak bunlar
Soran+1 yıl@itsmy_world sjsjdjdjs evet doğru ama yabancı bir erkeğin bunu sorması normal değil !
Cevap sahibi+1 yılhadsizlik yaptıysam özür dilerim normalde ben girmem öyle muhabetteler ama senin sorununu çözmek için blki yardımcı olurum yani bu konuda konuşarak yanlış anlaşılmasın lütfen , özür dilerim
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılgerçekten özür dilerim umarım sorunu aşarsın
+1 yılNeden, kocanız değil mi.
Uyandırır da sever de.02 Yorumla
Soran+1 yılNe uyandırması
- +1 yıl
Pardon, utandırır da sever de yazacaktım. Yanlış olmuş.
+1 yılBunlar nasıl diyologlari yahuu görücü usulü mu evlendin sen
012 Yorumla
Soran+1 yılAşk evliliği ama hiç öyle şeuler giymedim ne bilitim
- +1 yıl
Çok pardon ama sonuçta seni elbisesizde gormustur diye düşünüyorum yani görücü ulusu olsa anlarım ama aşk evliliginde böyle konuslar tuhaf geliyor doğrusu
Soran+1 yılYani söyle elbisesiz görmesi farklı bir şey mesele kocamın görmesi değil benim o elbise içinde olmam aynaya da bakamadım
- +1 yıl
Çok fazla düşünmüşsün ama bunu yani sonuçta fantezi illaki seninde bu konuda düşüncelerin vardır zaten öyle değil mi
Soran+1 yılZamanla insan alışır
- +1 yıl
Tabi ki alışır ama diyoglar garip geldi birden içeri gel güzelim demeler 😅😀
Soran+1 yılNe var
- +1 yıl
Garip değil mi sence de bana mı garip geldi sadece 🤦♂️
Soran+1 yılAbarma
- +1 yıl
Neden abartayim
Soran+1 yılGüle güle
- +1 yıl
Neden gitmiyorum işte güle güle diyor birde 😅😁
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle yaparsan kocanı kaparlar haberin olsun seni endişelendirmek istemem ama olacak olan bu açıl bir an önce
112 Yorumla
Soran+1 yılEndişelenmem hanımefendi. Kocam kendini millete kaptracak kadar karaktersiz ise. Kaptırsın inşallaj onu boşiyim ha gel gelelim demekki kocan az çekingen olsa başka adamlara gidiceksin
Cevap sahibi+1 yılSen beni düşünme kendi derdine yan
Soran+1 yılBenim derdim yok hayatta tek amacı kocasına yaranmak olan basir ev kızlarından değilim mesleğim var. Beni kaybeden kendi kaybeder sen kocan seni aldatmasın.
- +1 yıl
Niye kapsınlar ki kocasını
Kocası da biraz karakterli olup anlayış göstersin
Kadın dediğin az da olsa sağlam karakterli olmalı ne öyle okumamış cahil gibi
Malzeme mi yapsın kendisini
Cevap sahibi+1 yılSiz evliliği ne zannettiniz pardon
Cevap sahibi+1 yılMalzeme niye etsin kendini karşısındaki kocası ne içtin sen
Cevap sahibi+1 yılAnlayış göstermez işte erkek bu adam evlenmiş en doğal hakkı
Cevap sahibi+1 yılÇocuk mu ki utanıyor koskoca kadın
Cevap sahibi+1 yılBu siteyi kullanmaya gelince utanmıyor
Cevap sahibi+1 yılTonlarca abazaya cevap veriyor da kocasından niye utanıyor
- +1 yıl
Benim derdim kadına mal gözüyle bakılmaması ama sen gibi düşünenler sayesinde adam yerine konmuyoruz
Soran+1 yılBunun gibiler kocası az ilgilenmeyince başka erkeğe giderler bacım boş ver namusu eksik insanlara muhattap olma
+1 yılDaha yenisin ondan. Aile yapın, yetişme tarzın yüzünden böylesin büyük ihtimalle
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? B
- +1 yıl
Bunu anlamayacak kadar seviye düşük, sana bir şey anlatılmaz,
Soran+1 yılHemen bir hakarete girmeye çalışma. Nasıl insanlarısınız ya
- +1 yıl
Psikiyatriye görün o zaman iyi niyetle mantıklı bir şey söyledim
Soran+1 yıl...
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam senin helalin neden utanıyorsun. Ayrıca adama yazık. Evlenmişsin madem karılık yap adama.
25 Yorumla
Soran+1 yılKarışık yap ne ya? Sen nerenin cahilsin
Cevap sahibi+1 yılCahillikle alakasi yok bunun. O şey de evliliğin bir parçası ve sağlıklı bir evlilik için yapılması gerekiyor. Evlenip arkadaş gibi yaşanmaz.
Soran+1 yılBen zaten cinselliği seven birisiyim cahilliğin şu cinselliği bir kadınlık görevi olarak görmen cinsellik özgürlüktür. Kuralsızdır ben o geceliklere yabancıyım biraz. Hiç gitmedim öyle kısa bir şey insan şaşırıyor. Bunda ne var?
Cevap sahibi+1 yılArkadasim sen adama karılık yapıyorsun adam da sana kocalık yapıyor. Icten gelerek ve karşılıklı
Soran+1 yılHala aynı şeyi diyor. Cinsellik karılık kocalık değil hanımefendi sevgililer de yapıyor. Onlarda karı koca mı ! Neyse iyi günler
Cinsellik konusunda 345 cevap paylaştı. Utanman normal , aşılamayacak bir problem değil. Biraz zaman.
00 Yorumla
+1 yılKocanızdan utanmayın artık hatta karşısına öyle bir çıkın ki gözü sizden başkasına kaymasın
00 YorumlaGecelik giyip kocan utaniyon ama burada bunu yazıp herkesin görmesinden utanmiyon çok saçma laf olsun diye paylaşım yapmışsın tek amacın beğeni toplama gerçekten çok yazık ya gençlik nereye gidiyor böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane
+1 yılUtanman normal ama alışacaksın. Karı kocanın her yeri birbirlerine helaldir.
00 Yorumla
+1 yılİnsan kocasından utanırmı yaa onun yanında rahat olamıcaksan neden evlilik var
00 Yorumlaya aynısını bende yasıyorum acılın sacılın kocanız yanınızdakı daha cok hoşanırız yaaa
00 Yorumla
+1 yılEndişelenecek ve Korkulacak bir şey yok zamana bırak
00 Yorumla
+1 yılZamanla alışırsın. Sonra değil gecelik yanında çırıl çıplak yatarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım benim, burada bu abazanlara mı soruyorsun? Bir çift danışmanına sorsaydın keşke. Özelini anlatmasaydın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyen için sağol burayı abaza buluyorsan takılma ama burada çok iyi bilgili insanlar var. Öptüm
- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılee kocan artık o senin. gereksiz utangaçlık aranıza duvar örer bilesin.
00 Yorumla
+1 yılBende bu kızları anlamıyorum utanılacak bir şey yok rahat ol kocan sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılEğer çok utanıyorsan yavaş yavaş ilerleyebilirsin. Mesela önce bir boyuta kadar, sonra giderek kısaltabilirsin. Belkide öyle daha kolay olur :)
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılSanki geceliksiz halini görmemis gibi davranman 🤦🏽♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNolcak ya kocan olmuş artık insan kendi vücudundan utanir mi sen ona aitsin tabiki her şeyini gorcek ellcek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyim. sen daha 1 aylıksın. çok normal utanman. giye giye, kocanın sıcak yaklaşımlarıyla aşacaksın.
00 Yorumla
+1 yılYeni evli olduğun için utaniyorsun. Ama bu utangaçlığı en kısa sürede son vermeye çalış. Sonuçta evlilikte bunların olması gerekiyor. Mutlu bir evliliğin de olaylarından biri bu ilişkiler.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa zamanla olur
- +1 yıl
Evet kesinlikle dediğim gibi gelişmeye bak.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşman lazım yoksa adam bir yere kadar sabreder gözü dışarı kayar cesaretlen kendine gel.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekle kadın bir değil ki
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay olmuş utanman normal ;)
zamanla her şey normale döner.00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılE yani kocan o senin uyanacak bir şey yok görücü usulü mü evlendin utanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılZamanla alışırsın normal gelmeye başlar. Utanıyosun diye yapmak istediğin şeyleri yapmaktan çekinme. Üstüne üstüne git
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılbir şey olmaz gayet dogal olan şeyler alışırsın ne mutlu size böyle şeyler yapyonuz
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılokurken cok tatlısın dıyesım geldı emın ol bu halın kocanada tatlı gelmıstır zamanla alısırsın
00 Yorumla Kafana çok takmışsın akışına bırak. O tarz kıyafet giymek istemiyorsan kocana söylersin.
10 YorumlaUtanmanı gerektirecek bir şey yok, fantezi ve seks ilişkilerin önemli bir parçasıdır
00 YorumlaAy Ne güzel ya keşke bende evlensemde sevdiğimle senin gibi bende utansam
00 YorumlaNe güzel bana da öyle biri denk gelse keşke 😅benimkiler benden önce soyunuyor 😅
00 Yorumla
+1 yılUtanmana gerek yok bence. Sonuçta o senin kocan
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Sal gitsin yaa sonra gözü dışarı kayar
08 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl bir zihniyet ya? Sizin annenizin gözü dışarı mı kayıyordu siz nasıl geniş insanlarsınux
Soran+1 yılUlan sen namussuzluğu normsk görüyorsun
Soran+1 yılGerçekleşme ihtimali ne ya. Bu cümleyi bir kadın için kuramuyoesun
Soran+1 yılAferin
Kocan sonuçta utancak ne var
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle şeyler giymedim hayatımda utanıyorum
- Cinsellik konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırak... Zamanla düzelirsin
10 Yorumla
+1 yılbu sitenin trolleri 12 yaş kafası!
00 Yorumla
+1 yılCnmm acilirsin 2-3 aya zıblarsın kucagına yha
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri