Kocama karşı kendimi mahcup hissediyorum?(lütfen ciddi yorum bekliyorum)?

Sevgilimle (şuan evliyim o kişiyle) çok eskiye dayanan bir ilişkimiz var. Ikimizde çok seviyorduk, aramızda mesafa vardı ve onun asker öncesi fırlamalık dönemlerinde beni aldattı ve ayrıldık. Intihar bile etmiştim. Ondan sonra benim üzũntünun verdiği bir boşluğa düştüm diye adlandırdığım kısa süreli bir ilişkim oldu. Ondan kaçmak ve ona öfkemi sindirmek dışında başka bir isim takamıyorum. O kişi tarafından iyi niyetim saflığım kullanıldı. Bekaretimi kaybettim. Duygusal birşey olmadı aramızda ne bir öpüşme o pembe elbisem dahi üzerimdeydi 😣😩 ve onunda tek amacı buymuş daha üstünden 2 gün geçmeden terkedildim. Üzüntũ üstũne üzüntũ o zamanlar da daha 17 yaşında bir çocuktum. Psikolejim altüst oldu. Olayın üstünden 2 gün sonra eşim aradı ve rüyamda böyle birşey gördũm ve dogru mu diye sordu bende ağlarak evet dedim ama hep ondan kaçtım kırgındım, kızgındım. Uzunca bir zaman konuşmadık o beni bırakmadı ama ve sonunda barıştık yıllar sonra. bunu sorun etmedi ve bana evlenme teklifi etti derken şu an evliyiz nikahımız 5 gün önce kıyıldı. 4gün sonra düğünümüz var, ve ben eşime karşı mahcup hissediyorum. Malum ilk gecemiz; Utanıp çekineceğimden eminim bu onu huzursuz yapar mı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum?
Kocama karşı kendimi mahcup hissediyorum?(lütfen ciddi yorum bekliyorum)?