Biz üç yıllık evliyiz kocamla cinsel iliskiye girmekten hep çekiniyorum o cok kuduruk her gördüğü zaman sırnaşıyor :D ama ben hiç yapamıyorum utangaç biriyim. Onu arzuluyorum ama çok utandıgım icin bir şey yapamıyorum. Bu utancı nasıl yenerim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhabalar.. Utancı yenmeniz için önce cinselliğin de yemek yemek kadar normal bir olay olduğunu kabul edebilmeniz gerekli.. 😊 Sonrasındaysa ayıp bir şey olmadığına kendinizi inandırmalısınız ki neticede bunu yaşadığınız kişi de sizin resmen eşiniz her şeyden önemlisi sevdiğiniz insan.. Kendi bedeninizi kusurlarıyla sevmeyi bilmelisiniz.. Kendinize güvenin ve vücudunuzun kusurları varsa bile bundan asla utanmayın.. Eğer tam aydınlık ortamda sevişmek sizi geriyorsa mutlaka loş ışık tercih edin.. Romantizmle başlasın her şey.. Birbirinize dokunmaktan ve göz teması kurmaktan kaçınmayın.. Aslında en önemlisi kendinizi kasmayın ve akın birbirinize.. Keyifli geceler..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAdam zaten dünden razı. Bunu ancak üzerine giderek aşabilirsin. Yani sen atacaksın ilk adımı. Adamın hoşuna gittiğini gördükçe sen de bunu aştığını hissedeceksin, korkulacak bir şey olmadığını anlayacaksın. Git adamın yanına yaslan biraz. Elini penisine atabilirsin veya bacağını koy adamın üzerine, ya da öpmeye başla onu boynundan vs. Seçenek çok yani.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Bu utanmanın temeli aslında kız çocuklarının yetiştirilme tarzına kadar gidiyor. Erkek göster pipini ile büyüyor kız sürekli ayıp ile. Bence bunu aşmak için profesyonel bir destek alın. Bence iyi bir psikolog sizin mental olarak daha rahat olmanız konusunda size yol gösterecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tam aksine özgürlükçü bir ailede büyüdüm. Sadece yapı gereği utangaç, çekingen biriyim.
- +1 yıl
Tamam o zaman geçmişin ve yetiştirilme tarzın ile ilgili söylediklerimi bir kenara bırakalım. Tavsiye kısmında yine de ısrarcıyım faydasını göreceksinizdir. Herkes yatakda rahat olamıyor malesed çok istesede bazen nasıl yapacağını bilmediği için komik duruma düşmekten çekiniyor. Siz utanmaya iten asıl sorunu bulmak lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni en iyi ben anlıyorum galba 9 senelik evliyim eşimle inanılmaz bir uyum var ilk seneler hep utandım surekli onun adım atmasını bekledim saolsun 5 sene özel günler hariç nerdeyse hergun beraber olduk ama yinede utanıyordum sonra ilk çocuğumuz oldu ben degistim arkasına 2. Çocuğumuz oldu bende utanma denilen bişey kalmadı adami boş buldigumda yapisiyorum yani utanma derken ilişki teklifini hep ondan beklerdim yoksa sekste sınırımız yok 😁
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de cok utangacim ama asiri arzuluyorum. Evlenince boyle kalamayacagimi gayet iyi biliyorum. Bir iki gun icinde tamamen acilmis olurum. Anlamadigim, o kadar sevip evleneceksin ve sonra utangaclikla her seyi heba edeceksin. Olacak sey mi bu, kendine gel
40 Yorumla
+1 yıliyi de utanacak ne var. neyden utanıyorsun. bakın yersiz düşüncelerinizle günaha girmeyin. yaratıcı utanacak emir vermez. karı kocanın cinsel ilişkisi allahın emridir. utanmak nedir yahu. allaha hakaret olur yapmayın böyle.
00 Yorumla
+1 yıl3 yılda utancın geçmedi mi? Kocanı gerçekten istiyor musun bi düşün derim
20 Yorumla
+1 yılMadem utangacsin sen sırnaşamiyorsun adam geldiğinde de kendini rahat bırak zamanla normalleşir zaten senin için.
00 Yorumla
+1 yılDüşünme kendini akışa bırak ve yaşa. Nasıl mast yaparken kendini kontrol etmeye çalışmıyorsun, kocanın yanında da etme...
00 Yorumla
+1 yılArkadaş insan kocasından ne diye utanır bence bu tamamen eğitim ile alakalı biraz kendini geliştirmelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. İşte bu yüzden soğuyor eşler birbirinden sal içindeki küçük şeytanı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmantıklı gelmedi fake bir soru gibi.. 3-5 günlük olsan hadi diyecem. 3 yıllık evlisiniz. bu nasıl oluyor? gerdeğe girmediniz mi?
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sal kendini utanılacak bir şey yok aksine onu daha da kudurtmaya çalış
00 YorumlaIşıkları kapatın. Birbirinizi görmücek şekilde ilişkiye giriin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Utangaç olman bence çok daha güzel. Hep utangaç partnerim olsun isterim
00 Yorumla
+1 yılSende sırnaş kocan sonuçta milleti görmüyon mu kocasını bırak başkalarına bile sırnaşıyorlar 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılüç yıldır her seferinde aynı heyecanın olması güzel bir şey aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUtanmaya devam edersen artık kemikleşir. Bi gün işteyken mesaj yaz. Şu an ateş bastı seni istiyorum yaz. Ben de evliyim. Anlarım halini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçekiniyorum derken ilişki de olmuyorsa devam etmeyin o zaman yahu, evlilikte özellikle bu konuda kaçmak büyük sorun
00 Yorumla
+1 yılrahat birak kendini yaa neyden utanion kendinin yapmasina izin verme sen yap herseyi ve en cok inleme zewk verir...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden utaniyorsun ki rahat ol çırılçıplak nyataga gir istediğini yal
00 Yorumla
+1 yılKocana acıdım bana gönder utanmayan kadın görsün
32 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de çok utangaç biriyim ama bakireyim
10 Yorumla
+1 yılKocan utanma. Yarın başka gün uyanmayanlara gider.
00 Yorumla
+1 yılUtanmada bir yere kadar
00 Yorumla
+1 yılBu utangaçlığı yenmenin çok kolay yolu var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. @gülbenx bu jinekolog hemde evli sana akıl verir
00 Yorumlagit direk kucağına otur
00 Yorumla
+1 yıl3 yılda hala gecmediyse zor
00 YorumlaBi zamana kadar yenemediysen daha da olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılE yuh be ablacım 3 sene 3.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUtanma neden utanıyorsun bu artık senin eşin
10 YorumlaZamanla. Üzerins gide gide 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ufak ufak adımlar atmalısın
00 Yorumla
+1 yılKocan o senin yaaa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUtanıyormsun korkuyırmusn
00 Yorumla
+1 yılIyy en nefret edilesi kadın
00 Yorumla
+1 yılKocana karşı ne fikir verelim😂
00 Yorumla
+1 yıl3 yılda geçmesi lazımdı ama
00 Yorumla
+1 yılOna vermeyip kime verecen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke böyle eşimiz olsa😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGrup denediniz mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılUtanma alis artık 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKac yasindasin?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem