Cinsellik Her gün mastürbasyon yapmaktan nasıl kurtulabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl orada mısın Her gün mastürbasyon yapmaktan nasıl kurtulabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu hastalığa karşı elimizde güçlü bir koz var yakalanmamak 1 35 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla Soran +1 yıl O yüzden hep gece yaparım yalnızken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) spor işe yarıyor bu arada biraz ve evde durma tek kalınca geliyor şeytan sağdan soldan 🙄 Yorumla Soran +1 yıl şu an yalnızım mesela ne yapım 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kitap oku dizi film izle ders çalış müzik dinle ya da spor yap evde şınav felan çek, kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl Özelde konuşalım mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz sen benim de ayarlarımı bozarsan :) Yorumla Soran +1 yıl Hshsjs yo yo Yorumla Soran +1 yıl Soruyu beğen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nööö yaşını söyle ona göre karar vericem Yorumla Soran +1 yıl 28 yaşına girdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok yaş farkı var olmaz abii Yorumla Soran +1 yıl Senin kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 22 küçücüğüm ben :') Yorumla Soran +1 yıl Hdhwj küçül cebime gir 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahshhshah baanaa neee Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 normal bence ya abartıyorsun yaş farkını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben max 3 olsun kafasındayım Yorumla Soran +1 yıl Anladım bende Benden küçük olsun diyorum genç olsun benden kadınlar erkeklere göre daha olgunlaşıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elma alıyorsun pazardan di mi olgun bey Yorumla Soran +1 yıl Hdhdus yo 😅 soruyu beğen bi sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Manyak güncellemiş bi de yav Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 yanlış olmuş 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yahu olmaz diyorum anlasanaaağğğ Yorumla Soran +1 yıl Bir deneyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada naz falan yapmıyorum şakayla karışık konuşmak hoşuma gidiyor dnıdndıdjd Yorumla Soran +1 yıl Anladım 🥺 yazmayacan mı 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl I ı 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi biraz üzül isteğin de gider dneondosjdkd Yorumla Soran +1 yıl Yaz bana sen özelden 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli üyeee nerene yazayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevdigim gız banaaa abi deyincee Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık hemen yazım sonra yine gizlen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saklanbaç mı oynuyoruz sılaaak Yorumla Soran +1 yıl Neyse tamam uğraşamam senle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu hastalığa karşı elimizde güçlü bir koz var yakalanmamak
Hahaha
O yüzden hep gece yaparım yalnızken
:) spor işe yarıyor bu arada biraz ve evde durma tek kalınca geliyor şeytan sağdan soldan 🙄
şu an yalnızım mesela ne yapım 😂
Kitap oku dizi film izle ders çalış müzik dinle ya da spor yap evde şınav felan çek, kaç yaşındasın
Özelde konuşalım mı
Olmaz sen benim de ayarlarımı bozarsan :)
Hshsjs yo yo
Soruyu beğen
Nööö yaşını söyle ona göre karar vericem
28 yaşına girdim
Çok yaş farkı var olmaz abii
Senin kaç
22 küçücüğüm ben :')
Hdhwj küçül cebime gir 😂
Ahshhshah baanaa neee
😂😂 normal bence ya abartıyorsun yaş farkını
Ben max 3 olsun kafasındayım
Anladım bende Benden küçük olsun diyorum genç olsun benden kadınlar erkeklere göre daha olgunlaşıyor
Elma alıyorsun pazardan di mi olgun bey
Hdhdus yo 😅 soruyu beğen bi sen
Manyak güncellemiş bi de yav
😂😂😂 yanlış olmuş 😅
Yahu olmaz diyorum anlasanaaağğğ
Bir deneyelim
Bu arada naz falan yapmıyorum şakayla karışık konuşmak hoşuma gidiyor dnıdndıdjd
Anladım 🥺 yazmayacan mı 🥺
I ı 🥺
Hadi biraz üzül isteğin de gider dneondosjdkd
Yaz bana sen özelden 😅
Gizli üyeee nerene yazayım
Sevdigim gız banaaa abi deyincee
Gizliden çık hemen yazım sonra yine gizlen
Saklanbaç mı oynuyoruz sılaaak
Neyse tamam uğraşamam senle
Spora git yapacak halin kalmaz
Kurtuluş yok