Sesli
Resimli
Sadece mesaj ile
Sexting yaparken tecıhınız hangısı oluyor ya da olurdu?
Kadınlarda izlemekten ya da izlenmekten zevk alırmı?

The_boxer sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Genelde mesajlaşarak yapıyoruz hiç foto atmadım çünkü atmak istemedim. Ama sevgilim kendini atmak istiyor boxer üstünden atması bile çok güzel oluyor. Sesli mesaj şeklinde inlemelerimi atıp onu azdırıyorum bende. İzlemekten zevk alırım izlenmektende ama kimseye foto video atacak kadar güvenmiyorum sevgilim dahi olsa bile
hepsi aslında.
o zamana ve mekana göre değişiyor. gece vakti yatağın içinden kalkıp da görüntüye geçmek zor ve zahmetli işin heyecanı biter örneğin mesaj daha iyi o sırada.
ama uygunsanız karşılıklı konuşarak ya da görüntülü de fena değil. göstermeyi de görmeyi de seviyorum şahsen ama yine kişiden kişiye değişebilecek bir şey. partnerinizle doğru ve sağlıklı bir iletişime sahip olmanız, birbirinizin ne istediğini/ istemediğini bilmeniz çok önemli bu hususta
Kadınlar bu konuda com becerıklı olamıyorlar malesef cogunlukla sadece boşalma odaklı oldukşarı ıcın erkegın ısteklerıne karsılık vermıyolar...
Bende resım atıyorum sıkıntı degıl benım ıcım goruntulu ve resımlı daha zevklı oluyor senın gıbı göstermekte gormekte zevklı ıluyor. Resım attıgımda onu ıstıyorum demesı falan ıcım gıdıyor😀
görüntülü resim mesaj sesli pek tercihim olmaz ama arada iyi gidebilir
Sesli tercihim
sadece mesajla yapıyorum bu aralar
olabilir
Sadece mesaj
Orasını bilmem ama karşı cins benimle sexting yapıyor olma şansına sahip olması bile ona yetiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?