Offf erik gibiler. Ben yasadim daha yakisikli daha uzun ve fitler. Cok zevk veriolar yaaa. Gozunun feri kayiyo resmen dusun yani. Sanada bulalim istersen
Evet, yakisikli zayif uzun bir erkketi. Cinselligi onunla yasadim.. turk erkekleri kro yaa asla vermem 😂. Sende bence yakisikli uzn zayif fransiz erkegi ile cinsellik yasa
Kızlar Ne Diyor
Türk denedik sonucta birde Avrupa deneyip karşılaştırmak gerek 😀
Cok yakisiklilar yaaa , cok daha zevkli oluyo onlarla. Boylari uzun, zayiflar bide
Öyle bir anlattın ağzım sulandı 😉
Dimi, offff erik gibiler, mmmmm yerim onlari
Avrupa ama hiç olmadıı
Cok yakisiklilar yaa, onlar cok daha zevk veriyolar. Daha uzun, zayif ve fitler. Bide baskasinada anlatmiolar. Erik gibi erkekleri. Bence ol derim
Rus erkegi ile ol
Türkçe konuşabileceğim için Türk.
Ingilizce bilsen peki? Tatli, uzun fit avrupa erkegi ile olursun ozaman dimi
İngilizce de biliyorum ama Türkçe konuşmanın yerini tutmuyor, yabancı erkeklerle de yazışmışlığım var reelde yapmamış olsam da.
Yap bir kere bile olsa, gozinun feri kayiyo resmen zevkten. Turk erkeginden cok daha farklilar. Bu zevki kacirma derim. Cok sey kacirirsin.
Farklılıklara her zaman açığım… çok isterim ben de denemeyi.
Iliskiye girerken saclarini oksuyor, boynunu opuyolar, kiz oldugunu hissettiriyolar. Naziklar ve ayak parmaklarindan sac diplerine kadar hissediosun zevki.
Sana bulalim bi tane tatli, uzjn, zayif bi oglan rus
Us erekgi ile olursan tabi 😀
Mevlana kıskacı
Hangisini secersin
Mevlana kıskacı dedim ya
Anlamadim neyse boş ver
Insan olsun
Avrupa vsbshdbdb
Offf erik gibiler. Ben yasadim daha yakisikli daha uzun ve fitler. Cok zevk veriolar yaaa. Gozunun feri kayiyo resmen dusun yani. Sanada bulalim istersen
Ben avrupadayim ztn zdfrff
Hangi ulke ama
Fransa
Sen
Antalya, ama Avrupa erkegi ile cinsellik yasamak daha zevkli degil mi sencede daha uzun fit, tatlilar. Sence?
Öyle avrupa erkekleri bin basar turk erkekleri
Ufff caanim cekti kizzz yaaa😍😍😍 yerim onlari. Bide erkege vermeyincede kezban diyolar turk erkekleri. Vermek zirunda degilim ki
Turk erkekleri zaten bi garip once seks seks derler zevklerini aldımı hop bitti oluyor
Antalyada hep yabancilar gidiyor yazın zaten sen ordan tanistin galiba
Evet, yakisikli zayif uzun bir erkketi. Cinselligi onunla yasadim.. turk erkekleri kro yaa asla vermem 😂. Sende bence yakisikli uzn zayif fransiz erkegi ile cinsellik yasa
Avrupa denemedim hiç
Cok yakisiklilar yaa, onlarla olsan daha zevk alirsin.. offfff uzun boylu, zayif, daha merhametliler. Brn yasadim cok zevkliydi. Sende istemezmisin
Yok canım saol
Neden yaa gercekten anlmiyorum seni
Türk
Neden. Bence avrupaliyi dene sonra karar ver. Ben denedim