Cinsel Yaşam Hangi kızı sekste seçerdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 1. Masum ve kısa2. Dominant ve uzunYöneliminize bağlı beyler🤝 Hangi kızı sekste seçerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Dominant ve uzun 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Dominant ve uzun olanlardanim ağlar gibi seks mi olur be şip şak 😂 4 2 Yorumla Soran +1 yıl Bendensin beybi Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 💐😘 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sekste kadın neden tırnak geçirir? Erkeğin o an daha da o ana odaklanması için... Ne istediğini bilmeli. Kadında erkek te 0 5 Yorumla Eğitilme +1 yıl Bunu masum bir kadında yaşar dominant bir kadında... Yorumla Soran +1 yıl E tamam? Kıyaslama yapmıyorum kimisine 1. Kimisine 2. Hitap ediyor. Biraz bakarsan her ikisine de gayet olumlu yaklaştığımı fark edersin Yorumla Eğitilme +1 yıl Aaa hayır kıyaslama yapıyorsun. Tarafını seç yoksa kırbaçlarım seni. Beni delirtme, kemerle Bağlarım seni. Kim kimi kıyaslıyor hayırdır 😁 Yorumla Soran +1 yıl Psikiyatri'ye görünmek ister misin? Merak etme masrafları bizzat ben öderim Yorumla Eğitilme +1 yıl Günaydın 😊 güzel bir günde güneş gözlerinde daha da patlasın. Sen ilgilen benimle, kalbinle kalbimi aklımı tedavi et. Psikiyatriye paran yetmez... 😂 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dominant olsun daha eğlenceli olur sıkıcı seks güzel olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eğlencesi dominantlıkta sana göre anladığım kadarıyls Yorumla umutymw +1 yıl Masumla olan seks masum bir seks olur öyle düşün fantezi falan girmez ama dominantla yaparsan fantezilerde girer o işe Yorumla
Ramses___ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl masum hatuna dokanmam :D masumsa zaten o anki sineriye uygun değildir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kıyamazsın de mi Yorumla Ramses___ +1 yıl bakire hatuna kıymam kıymadımda prensip meselesi gericilik olarak algılama ateistim ama yapmam Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Sekste masumiyet bana göre değil tutkulu çılgın vahsi kaplan gibi parçalayıcı olacak😅 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 2. isterim dominant olan sert sever ve buda zevk verir 0 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Isteklı ve dayanıklı bana iki saat daynabılmelı yarım saatte pes eden yetmıyor 🙂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızların istediği gibi boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli olmadığım için ikisi de beni istemez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tercihler bununlami kısıtlı. Biraz karıştırsan kendimi garip hissettim 1 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 2. yi paket yapın alıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanına coca-cola da ister misiniz ℅50 indirim geliyor Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Olur:) bol buzlu Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İkisini de değil. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkekleri ayarlayalım o zaman Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Heteroyum ben canım. İstemez sağ ol. Yorumla
OmenTonrimDidim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Dominant ve uzun olsun isterim... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vay be demek kontrol verme daha iyi Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl Bazı yerlerde ben edeyim bazı yerlerde o :) Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Kesinlikle dominant olmalı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Önce aklımı alsın soyadına bakarız yani Yorumla kayrali +1 yıl Aynen öyle güzel sözmüş sevdim bunu sen hangisisin peki Yorumla Soran +1 yıl 2. yim Yorumla kayrali +1 yıl Soyadımı almak ister misin yakın gelecekte evlenelim shahsjsjsjsj mesela neler yapıyorsun anlatmak ister misin Yorumla
veganlarakilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Ne canım bi kıyas yahu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne diyon Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dominant uzun ön planda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kontrolü vermek iyi gelir diyorsuun Yorumla SadeceErenn +1 yıl Neler yapabileceğini görmek isterim Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl niye tekiyle yetineyim :d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl niye ikisi birbirini kıskanmayıp gelsin Yorumla
melcck007 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aynen kanka 2. seçen gay oluyor ajskskslls 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. İkisini seçemez miyim fanteziler değişir 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. 1 numara iyidir... kısa olsun... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 3. ikisinide seçmezdim. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Erkekleri mi secerdin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben eğer kadın isterse, sadece kadına saplarım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama bu ikisinide tercih etmem. Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. kesinlikle 1 :) 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Domine edilmekten hazzetmem. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hoayda, illa ben diyorsun Yorumla technocrates +1 yıl Öyle Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl masum ve kısa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hem alt hem üst yanaklari cimcirmek için mi😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hem cimcirmek hem dha fazlası için Yorumla
hakan3540 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Minyon iyidir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kontrol etmek icin mi Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hangisi iyiyse 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kişiden kişiyi değişir ikisine de mükemmel diyemem Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Ben hep kısaları seçtim sanırım. Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dominant 👍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaksın yatağı yanii Yorumla kaancan_7 +1 yıl Aynen öyle o beni bastırmalı👍 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önce 1 sonra 2 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kademeli gidelim biraz dinleyim hem de diyorsun Yorumla Powerlifter00 +1 yıl 😅 hem o hemde iki seçeneğide merak ettim Yorumla
ByDemokraat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Nefes alsın yeter 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya erkek olursa-- Yorumla ByDemokraat +1 yıl Bana ne oğlim erkekten hepsi ölsün ben tek kalayım Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Uzun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzunsa yeter mi yani Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. 1. tabiki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Minnoş kızı presslemek istiyorsunn Yorumla YavuzCakır +1 yıl Evet hükmetmek iyidir :D Yorumla
chnyldz266 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl masum kısa ... 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Minnoslugu mu hosuna gidio Yorumla chnyldz266 +1 yıl evet ayrıca masum bakışlar ne yapıcagının bilinememsi ve her hareketinde bir gizem olması çekici gelir... sanırım sende öylesin sohbet etmek istersen yazabilirsin bana , merak ettiklerini sorabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Yaa kıyamam evet çok minnoş oluyorlar, yanlız ben ikinciyim😅 Yorumla chnyldz266 +1 yıl hadi bakalım :d Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Masum ve kısa 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Masum ve kisa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şöyle miniş olsun presslensin diye mi Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Uzun olanda presslenir 😂😂 kisa olan daha kulanisli 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl dominant ve uzun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seni kalbine seninkini içine alsın diye mi😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır bu çok masumca olurdu. Bu aralar strapon isteğim var. domine edilmek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Onun için elmas arar gibi kadın aramak lazım hele de Türkiyede isen😅😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bulunur elbet Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. 1. Olanı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Dominant ve uzun
Dominant ve uzun olanlardanim ağlar gibi seks mi olur be şip şak 😂
Bendensin beybi
💐😘
Sekste kadın neden tırnak geçirir? Erkeğin o an daha da o ana odaklanması için... Ne istediğini bilmeli. Kadında erkek te
Bunu masum bir kadında yaşar dominant bir kadında...
E tamam? Kıyaslama yapmıyorum kimisine 1. Kimisine 2. Hitap ediyor. Biraz bakarsan her ikisine de gayet olumlu yaklaştığımı fark edersin
Aaa hayır kıyaslama yapıyorsun. Tarafını seç yoksa kırbaçlarım seni. Beni delirtme, kemerle Bağlarım seni. Kim kimi kıyaslıyor hayırdır 😁
Psikiyatri'ye görünmek ister misin? Merak etme masrafları bizzat ben öderim
Günaydın 😊 güzel bir günde güneş gözlerinde daha da patlasın. Sen ilgilen benimle, kalbinle kalbimi aklımı tedavi et. Psikiyatriye paran yetmez... 😂
Dominant olsun daha eğlenceli olur sıkıcı seks güzel olmaz
Eğlencesi dominantlıkta sana göre anladığım kadarıyls
Masumla olan seks masum bir seks olur öyle düşün fantezi falan girmez ama dominantla yaparsan fantezilerde girer o işe
masum hatuna dokanmam :D masumsa zaten o anki sineriye uygun değildir
kıyamazsın de mi
bakire hatuna kıymam kıymadımda prensip meselesi gericilik olarak algılama ateistim ama yapmam
Sekste masumiyet bana göre değil tutkulu çılgın vahsi kaplan gibi parçalayıcı olacak😅
2. isterim dominant olan sert sever ve buda zevk verir
Isteklı ve dayanıklı bana iki saat daynabılmelı yarım saatte pes eden yetmıyor 🙂
Kızların istediği gibi boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli olmadığım için ikisi de beni istemez.
Tercihler bununlami kısıtlı. Biraz karıştırsan kendimi garip hissettim
2. yi paket yapın alıyorum
Yanına coca-cola da ister misiniz ℅50 indirim geliyor
Olur:) bol buzlu
İkisini de değil.
Erkekleri ayarlayalım o zaman
Heteroyum ben canım. İstemez sağ ol.
Dominant ve uzun olsun isterim...
Vay be demek kontrol verme daha iyi
Bazı yerlerde ben edeyim bazı yerlerde o :)
Kesinlikle dominant olmalı
Önce aklımı alsın soyadına bakarız yani
Aynen öyle güzel sözmüş sevdim bunu sen hangisisin peki
2. yim
Soyadımı almak ister misin yakın gelecekte evlenelim shahsjsjsjsj mesela neler yapıyorsun anlatmak ister misin
Ne canım bi kıyas yahu
ne diyon
Dominant uzun ön planda
Kontrolü vermek iyi gelir diyorsuun
Neler yapabileceğini görmek isterim
niye tekiyle yetineyim :d
niye ikisi birbirini kıskanmayıp gelsin
2 dominant diyorum :D
Aynen kanka 2. seçen gay oluyor ajskskslls
Ateşli kısa diyim
Dominanttttttt
İkisini seçemez miyim fanteziler değişir
1 numara iyidir... kısa olsun...
Dominant benden kısa 😂🙈
3. ikisinide seçmezdim.
Erkekleri mi secerdin
Ben eğer kadın isterse, sadece kadına saplarım.
ama bu ikisinide tercih etmem.
kesinlikle 1 :)
Domine edilmekten hazzetmem.
Hoayda, illa ben diyorsun
Öyle
zayıf küçük kalça küçük gögüs dominant
masum ve kısa
Hem alt hem üst yanaklari cimcirmek için mi😆
hem cimcirmek hem dha fazlası için
kisa ve zayıf dominant
Minyon iyidir
Kontrol etmek icin mi
Hangisi iyiyse
Kişiden kişiyi değişir ikisine de mükemmel diyemem
Ben hep kısaları seçtim sanırım.
Dominant 👍
Yaksın yatağı yanii
Aynen öyle o beni bastırmalı👍
İki d
🤝🤝🤝
Önce 1 sonra 2
Kademeli gidelim biraz dinleyim hem de diyorsun
😅 hem o hemde iki seçeneğide merak ettim
Nefes alsın yeter
Ya erkek olursa--
Bana ne oğlim erkekten hepsi ölsün ben tek kalayım
Uzun
Uzunsa yeter mi yani
1. tabiki
Minnoş kızı presslemek istiyorsunn
Evet hükmetmek iyidir :D
masum kısa ...
Minnoslugu mu hosuna gidio
evet ayrıca masum bakışlar ne yapıcagının bilinememsi ve her hareketinde bir gizem olması çekici gelir... sanırım sende öylesin sohbet etmek istersen yazabilirsin bana , merak ettiklerini sorabilirsin.
Yaa kıyamam evet çok minnoş oluyorlar, yanlız ben ikinciyim😅
hadi bakalım :d
Dominant, sert ve uzun
Masum ve kısa
1. Tercihim
Masum ve kısa çok tatlı olur
poposu dolgun olanı.
Bir bb
hepsi
Masum ve kisa
Şöyle miniş olsun presslensin diye mi
Uzun olanda presslenir 😂😂 kisa olan daha kulanisli 😂😂
dominant ve uzun
Seni kalbine seninkini içine alsın diye mi😄
hayır bu çok masumca olurdu. Bu aralar strapon isteğim var. domine edilmek istiyorum
Onun için elmas arar gibi kadın aramak lazım hele de Türkiyede isen😅😆
bulunur elbet
masum ve kısa
domınant ol knk :D
1. Olanı
Dominant uzun