Cinsel Yaşam Seksting yaparken hangi tarzı tercih ediyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Seksting yaparken hangi tarzı tercih ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öncelikle mesajın saçma olduğunu söylemem gerekiyor. Tercihim sesli olur ki görüntü konusunu karşımdaki hanımefendinin tercihine bırakırım. Zaten sesli performanstan sonra daha fazla bir şey söylemeye gerek olmuyor. 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yapmıyorum ki. Eskiden çok zevk alıyordum da artık Cidden bayıyor beni. Anladım ki züğürt tesellisinden ibaret 0 0 Yorumla
_Burak63 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 70% +1 yıl Ses ve görüntü yazmaktan daha aşırı fazla zevk veriyor bana 0 0 Yorumla
berksvoice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Sesli şekilde yapıyorum. Ses tonumu genellikle azdırıcı buluyorlar.. 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Direk konuya dalarak foto atarak konuşarak aynı yatakta olduğumuzu düşünerek 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl batı klasik tarzı ya da rönesans barok tarzı dkfkfk 0 0 Yorumla
erkekadam51 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Karşılıklı konuşarak azdırıp, karşılıklı mastürbasyon 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karşımdaki hangi tarzda yapmak istiyorsa o tarzı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben sağlıkçıyım doktor hasta ilişkisi olarak başlatıyorum 0 0 Yorumla
ecelynn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Mesaj olabilir 13 1 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Konuşarak? Yorumla
dangerouskadin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bodoslama 13 2 Yorumla proofstriker38 +1 yıl Direk dalma yani ne güzel Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Gel yapalım Yorumla
aycakir Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Nasıl tarzları var ki 😂 12 2 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Bende merak ettim 😂 Yorumla Kutay38382 +1 yıl 69 tarzı var köpek şekli var vapusekli var Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl konulularım var 8 1 Yorumla Drtitslover +1 yıl Ödev mi veriyorsun karşı tarafa çalış gel diye Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İmkan varsa konuşarak sesli görüntülü tabiki 0 0 Yorumla
Savas86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Seksting yapmam. Seks ya yapılır ya da yapılmaz. 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı. Hayatında yok gibi. Boş geliyor çok artık. 0 0 Yorumla
merdooxtr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl Ne gibi mesela ben her türünü seviyorum yapıyoruz 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Mesajla çoğunlukla 0 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. yapmama tarzını 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Her tarza uyarım 0 0 Yorumla
Çılgın-Adam-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl En çılgın olanı yatakta da burada da 0 0 Yorumla
GeceFısıltısı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Resim ve video atan kızlar candır 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Farketmez karşı tarafın isteğine göre 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mektuplaşarak 1 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Yapmıyorum 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Farkımız Tarzımız 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Etmiyorum. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yapmıyorum 0 0 Yorumla
collegeguy Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Mesajlaşma 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. tarz derken? 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kurgu ve ses olmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Öncelikle mesajın saçma olduğunu söylemem gerekiyor. Tercihim sesli olur ki görüntü konusunu karşımdaki hanımefendinin tercihine bırakırım. Zaten sesli performanstan sonra daha fazla bir şey söylemeye gerek olmuyor.
Yapmıyorum ki. Eskiden çok zevk alıyordum da artık Cidden bayıyor beni. Anladım ki züğürt tesellisinden ibaret
Ses ve görüntü yazmaktan daha aşırı fazla zevk veriyor bana
Sesli şekilde yapıyorum. Ses tonumu genellikle azdırıcı buluyorlar..
Direk konuya dalarak foto atarak konuşarak aynı yatakta olduğumuzu düşünerek
batı klasik tarzı ya da rönesans barok tarzı dkfkfk
Karşılıklı konuşarak azdırıp, karşılıklı mastürbasyon
Karşımdaki hangi tarzda yapmak istiyorsa o tarzı tercih ediyorum
Kısık çünkü çogu zaman ortam az musait olabiliyor
Ben sağlıkçıyım doktor hasta ilişkisi olarak başlatıyorum
Mesaj olabilir
Konuşarak?
Bodoslama
Direk dalma yani ne güzel
Gel yapalım
Nasıl tarzları var ki 😂
Bende merak ettim 😂
69 tarzı var köpek şekli var vapusekli var
konulularım var
Ödev mi veriyorsun karşı tarafa çalış gel diye
İmkan varsa konuşarak sesli görüntülü tabiki
Seksting yapmam. Seks ya yapılır ya da yapılmaz.
Hayatında yok gibi. Boş geliyor çok artık.
Ne gibi mesela ben her türünü seviyorum yapıyoruz
Mesajla çoğunlukla
yapmama tarzını
Kuru kuru mesajlasma hariç hepsi olur
Sadece sesliyse olur yoksa olmaz
Seksting kadar saçma bir şey yok
Sesli olmalı bence ve foto şart
Her tarza uyarım
En çılgın olanı yatakta da burada da
Resim ve video atan kızlar candır
Farketmez karşı tarafın isteğine göre
askla olanı ya sence?