İnsanlar neden sexting yapmayı bu kadar istiyor
Yani gerçeğini yapabilir çoğu insan ve neden bu kadar haz alıyorlar?
Yani gerçeğini yapabilir çoğu insan ve neden bu kadar haz alıyorlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçeği yapsa da farklı kişiler olması ayrı haz veriyor ha diyeceksin ki o zaman neden p, rno izlemiyor lar
Bence artık bu dijital çağda video gerçeklikten uzak olduğu için insanlar daha reel e yakın şeylerin peşinde
Bir diğer düşüncem de akarı yok kokarı yok temas yok yer sorunu yok iş bitti mi konu kapanır herkes kendi hayatına devam eder düşüncesinden dolayı
Karşılıklı iletişim ve hayallerin paylaşılması bazen anlık görüntü ile desteklenmesi insana haz veriyor farklı ve ilginç şekilde.
Sexting yaparken bile bi güven arıyor insan. Gerçeğini yapmak o nedenle hiçte bashsettiğin kadar basit değil hatta baya baya zor aynı frekansta insan bulmak
Gerçeğini yapamazlar Çünkü Buradakilerin çoğu evli ya da sevgilisi var ve gerçeğini yapma cesaretleri yok her ne kadar basit bir şey gibi görünse de ya onu yapmak bile bir sanat Düşünsene dokunmadan birini haz aldığını izliyorsun çok fena değil mi
Cevap
53Cevap
tercih etmiyorum
Cogu erkek issiz parasiz ya da tipsiz bu erkekler anca buna ulasir, asiri cirkin ve issiz kizlar da ayni durumda her isteyen yapamiyo gercegini parasi ve iyi isi olan tipi duzgun erkekler zaten gercegini de yapar isterse evlenirlerde, tipi ortalama ya da cok guzel kizlarda zaten gercegini kolayca yasarlar isteyince
Sextingi en çok evli olup eşinden uzakta olanlar yapıyor. Yan yana olmayınca aldatma olmuyor sanıyorlar
Demekki seksting yapacağı kişi ile gerçeğine ulaşmak zordur mesafe farkı vardır veya zaten bu kişi ile gerçek te istesede olmayacaktır saymakla bitmeyen bir sürü neden diyelim😉😉😉
Çünkü seksdinkde hayal gücümüzle sevişiyoruz
Performans sorunu yok
Güzellik çirkinlik yok
Yorulmak incimek kırılmak yok
Kadının ağlayıp zırlaması yok.
Allah ne verdiyse döşüyoruz ssnaldan.
Normalde bu yönde isteği talebi ilanları reddediyorum çocukça geliyor dün akşam kızın birini kirmiyim dedi işi bitti engel atti
Onu da burada ifşa etmeliyim aslında o kadar öfkeli yim ki.
Sexting sevmiyorum onun yerine sesli konuşma veya soru cevap daha cazip, neden yapmıyoruz çünkü bir bayanı ayarlayamıyoruz
Anlık yükseldik gecenin bir saatinde onu arayacağım bir arkadaşla sanal yapıp rahatlamak güzel olur
Gerçeğini yapmak isteyenle gerçeğini yapmak isterim elbette ama kadınlar reelden kaçıyor sanaldan tatmin peşindeler
Hayal gücünü daha rahat kullanma olabilir çoğu kişi sekste istek ve arzularını dile getirmiyor ya da yapamama kaygısı ile bastırıyor
Bekaret sorunu var o yüzden bir çok kişi bunu anal seks yaparak çözüyor ama bir çoğu korktuğu için sexting yapıyor
Evden bakkala çıkamayan asosyal çılgın bakirelerin favori aktivitesi
Etkisi sutlusu can yakması hastalığı vs hiçbiri yokta ondan. Ama tek sorun yapmaisni bilen lazım
Gerçeği olmadığı için sexting yapıyorum yoksa yapmam ki ☺
Gerçeği olması için buluşmak lazım burada kimse kimseyle buluşmaz
Merhaba,
Etmiyorum, saçma ve gereksiz buluyorum!
Ben tercih etmiyorum zaten ülkecek cinsel açlıkta Dünya'da 1. sıradayız sanırım 😂
Film öncesi fragman diyelim reelde neler yaşayacağını bilsin diye
Zaten reel iliski yasadigin ve o tutkuyu gördüğün kadinla bu durumu anlık yasamak guzeldir :)
Bilmiyorum. Benim hoşuma gidiyor ama tatmin etmiyor
Aslında gerçeğini yapamadıkları için bunu istiyorlar
Bastırılmış duygular maalesef. Herkes fantezisini yaşıyor
Hayal gücüne katkısı oluyor. Ben ezbere şeyleri sevmiyorum ama karşındaki kişiyi bilirsen bu etkiliyor insani
Gece gelen hormonların yüzünden gece yarısı kimi bulucan ki
Buradaki abazalar gerçeğini yapamıyor anca esc ye giderlerse yapabilirler onuda herkesin sktği bi et parçası olarak gördükleri için tercih etmiyolar
gerçeği olmadığı için olabilir mi sence?
benim sebebim bu da...
genelde gerçeğini tercih ediyorum zaten bdsm uyguluyorum fakat görüşmeden önce eğer uzun zaman varsa görüşmeye o zaman görüntülü seksting ile değerlendiriyorum
Dünyanın en saçma şeyidir
Bazen heyecan daha çok zevk veriyor.
Yaşamaya g.. tü olmayanlar yapıyor, ergenler
Kendine güveni yoktur sanaldan çıkamıyodur
Bütün fanteziler orada konuşuluyor ve zevkli
Gerçeğini yapacak kız bulamadıkları için
Gerçeğine ulaşamadıkları için
Kadınlar tercih ediyor bunu
Herkesin fantezi dünyası farklı
çünki reelde yapmaya cesaretleri yok
Gerçeğini yapabilse niye yazışmakla uğraşsın
Bekaretleri bozulmadığı için