Kime denk geliyoruz o zaman 😂
Sexting yapabilen neden az?
Kime denk geliyoruz o zaman 😂
Konuşmasını bilmiyorlar
çünkü hep kendilerini düsünüyorlar ondan. Bide gerçek dışı hikayeler, Türkiye ortalaması 14 iken (Yapılan arastir malara göre) seksting yapanlara göre 20'den aşağı değil.
Tabii bende 34 yıldır bakireyim😄😄😄
Haha bunlar hep böyle
Sexting denilen şeyi yapabilmek için hayal gücünün yüksek olması ve giriş gelişme ve sonuç odaklı olması lazım. Bunu yaparken duyguyu karşı tarafa geçirmek de gerekir. Aslında herkesin yapabileceği bir şey değil lakin günümüzde kimse ben bunu yapamam demedigi için böyle fiyaskolar da çıkıyor
O kadar haklısın ki, önce bir yükseltiyorlar o nasıl bir özgüven diyosun, sonra bi bakıyorsun ne konuşmayı biliyor vik vik... sonra foto atıyor, aman Allahım evrim teorisii😬hani çok yakışıklıydın , eşsizdin cart curt🤣🤣
Aynen aynen
Sen güzel misin peki?
Çirkin değilim en azından
Ysın doğru mu
Cevap
45Cevap
Niye beee burada artislik yapan uzman sekstingciler var 😂 yorumlarda kendilerini öve öve bitiremiyorlar
Ama hepsi fıs 😂
Tahmin edebiliyorum zaten 😂 boş tenekeden çok ses çıkar diye boşuna demiyorlar 😂 anca onlara atıp tutma olsun
Aynen öyle
ergence, yapmam
Hepsi klasik ilerliyor çünki..
Üstünde ne var ile başlıyorlar bi samimiyet kurmaya çalışmıyorlar direk pat küt konuya dalıp girelim derdindeler 😂
Sexting yapanlarin cogu oldu bitti iki taraf icinde hemen tatmin olunsun bitsin isteniyor. Oysaki dusunerek ayni reel gibi canlandirarak soft sekilde baslayarak bir hayal dunyasina girmek iki taraf icinde daha etkileyici olmali.
Geldiğimden beri gördüğüm en uzun başlık,
Ne çok dertli kadın ve ne çok profesyonel erkek varmış.
Bana denk gelmemişsin o yüzden.
diyemem çünkü seksting sevmiyorum basit ve ergen işi geliyor...
Yerli ve iyisini bulmak zor. Asyalılarla daha iyi anlaşıyoruz. İngilizcem C1 oldu sayelerinde dslfşklfksdf
az kitap okumak ve kendini iyi ifade edememekten bence.
Mantıklı konuşan biri sonunda
teşekkür ederim, başka neyden olacaktı ki? Gerçek performans değil sonuçta. Hee yine de gerçek tecrüben iyiyse ve kendini iyi ifade ediyorsan bence o zaman güzel yapabilirsin.
belki bana dikleneceksin ama kitap okuma muhabbetinden sonraki sorunda neyden şeklinde sorman beni gülme krizine soktu , kusura bakma :D
Biraz önden konuşmak lazım, fanteziler ve istekler farkli iken direkt konuya girmek yanlış oluyor. Düzgün kişi ile tutkulu yapılırsa iyi gelir
Heyecan yapıyorlar herhalde o an doğaçlama önemli tabi yaşıyormuş gibi yapmak zor
Saçmalamaaaa liselilerle takılma gerçek erkeklerle konuş
İyi yapabilenin az olduğu konusuna 💯 katılıyorum. Peki sen iyi yapabildiğini düşünüyor musun ?
Benim hiç tecrübem yok o yüzden yeltenmedim çünkü alay konusu olurum diye ve haklıymışım
Çok saçma bir şey bence komik geliyor bana
Tercih meselesi
Hayal gücü ve sağlam edebiyat istediği için.
Her yigidin bir yogurt yiyişi vardır denemeye devam et bulacaksın 😏
Sanaldaki çoğu kız korkak sadece liseliler gibi yazışır zaman kaybı
gerçekten katılıyorum
Her zaman
Beklentin yüksek olabilir. Aceleci ve tecrübesiz tiplere denk gelmiş de olabilirsin
Sen adam bulamamışsın
Belki denk gelmemiştir sana ☺️
Hep tecrübesiz kişilerle yapıyorsunuz ondan
Herkesin beklentisi farklı seninki rp olmasın mı?
bilmiyorum ama bizim gibi sevenler az kaldı
😁😁😁😁😁😁 burada hemi 🤭🤭🤭🤭
Neden sen doğru kişiyi bul ozaman
ben görüntülü seviyorum konuşarak
Benim mantığıma uyan kız az
İnanıp inanmamak sana kalmış doyuramadığım olmadı
Reelde görüşmedikten sonra bir anlamı yok
Konuşmayı öğretin öyleyse
Niye be gayette güzel yaparım ben
Sonuç odaklı oldukları için
Boş işleri bile boş yapanlar çok demekki
Oyle yaparim söyle yapayım zevkli degil