Cinsel Yaşam Sexting mi reel mi hangisini tercih ediyorsunuz genelde? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sexting mi reel mi hangisini tercih ediyorsunuz genelde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Reeli gibi var mı et ete edote değmesi büyük zevk 0 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Daima reel.. sexting bana her zaman saçma gelmiştir.. 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sexting sonrası reel mükemmel olur. ya da direk reel 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eğer sevgilin partnerin yoksa sexting varsa reel olur zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sekstıng boş bsey reele kıyaslanamaz. Kendi başlı başına bi saçmalık bence 0 2 Yorumla CAGRI16 1 yıl Cok alakasiz bir kiyaslama olmus Yorumla Ciho7ist 4 ay Reel istermiydin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Reel tercih ederim gerçekte yaşayamadıktan sonra bi zevki yok bence 0 0 Yorumla
selamsızselami Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl reeli tercih ederim ama sesli ya da fotolu seksting de güzel oluyor. Sen hangisini tercih ediyorsun? 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. medeni hal reele izin vermiyor bea :D 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel Yorumla
doktorbirüyee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 1 yıl Reel candır ama olmadığında da mecbur seksting 0 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. reel tabiki... sextingden kadına oral yapamam :) 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Tabiki reel, seksting falan boş işle r 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genelde reel ama mecbur kalırsam sexting 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkisininde ayrı tatları var 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. reeel varken sanalı tercih edende ne biliyim:) 0 0 Yorumla
Game_Of_Sakarya54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı. Reel tabiki sekstingimde iyidir ama reel başka 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Real ama sexting ayri bir zevkli 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Oha nensf Yorumla recep48 1 yıl Oha derken 😅 Yorumla Soran 1 yıl Seksting neden Yorumla recep48 1 yıl Seviyorum hoşuma gidiyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tabiki de reel seksting ne mk ya 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıksam gelir misin bebeğim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yakınsak buluşuruz pişman etmem seni😘 Yorumla Soran 1 yıl Sahibim var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun gizli yaparız fıstığım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha heyecanlı ateşli olur Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Reel seviyorum ben 2 2 Yorumla serkan061 1 yıl Bende hisset mek güzel Yorumla Ciho7ist 4 ay Hissettirim o zmn Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Reel tabi 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 871 cevap paylaştı. İkisini de 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. ikisinide etmem 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Reel tabii ki 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkisi de 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Reel. 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hepsi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl En güzek Yorumla styxworld 1 yıl Hele bir de... Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Öncelik reel tabiki 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Tabiki reel 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Reel tabi ki 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. realllll 0 0 Yorumla
DemirDikBey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. Sexting net 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Reeli gibi var mı et ete edote değmesi büyük zevk
Daima reel.. sexting bana her zaman saçma gelmiştir..
Sexting sonrası reel mükemmel olur. ya da direk reel
Eğer sevgilin partnerin yoksa sexting varsa reel olur zaten
Sexting çünkü evlenene kadar ilişki yaşamayacağım
Küçük dokunuşlarla da olsa yüzeysel şeyler de olsa reel olmalı
Sanal tercih eden çok azıyla yetinmeye çalışandır
Sekstıng boş bsey reele kıyaslanamaz. Kendi başlı başına bi saçmalık bence
Cok alakasiz bir kiyaslama olmus
Reel istermiydin
Tercihim reel ama el mahkûm seksting yaptığım da oluyor
Reel tercih ederim gerçekte yaşayamadıktan sonra bi zevki yok bence
reeli tercih ederim ama sesli ya da fotolu seksting de güzel oluyor. Sen hangisini tercih ediyorsun?
medeni hal reele izin vermiyor bea :D
Ne güzel
Reel candır ama olmadığında da mecbur seksting
reel tabiki... sextingden kadına oral yapamam :)
Tabiki reel, seksting falan boş işle r
Swxting iyi oluyor ya
Genelde reel ama mecbur kalırsam sexting
reel daha çok isterdim
İkisininde ayrı tatları var
reeel varken sanalı tercih edende ne biliyim:)
Reel tabiki sekstingimde iyidir ama reel başka
Real ama sexting ayri bir zevkli
Oha nensf
Oha derken 😅
Seksting neden
Seviyorum hoşuma gidiyor
Tabiki de reel seksting ne mk ya
Dimi
Gizliden çıksam gelir misin bebeğim
Yakınsak buluşuruz pişman etmem seni😘
Sahibim var
Olsun gizli yaparız fıstığım