Bayanlara karşı cinsel yönden ilgi duymuyorum bu konuda ne diyorsunuz?

25 yaşındayım kadınsı bir vücuda sahibim cinsel yönden çok yetersizim göğüslerim olması gerekenden daha büyük bu nedenle dar bir giysi giymeye çekiniyorum.bir kaç kez bayanlarla cinsel ilişkiye girmek istedim ama başarılı olamadım.kadınlara karşı cinsel bir istekte hissetmiyorum doktorlar erkeklik hormonlarımın çok yetersiz olduğunu evlenemeyeceğimi evlensem bile cinsellik yaşayamayacağımı söylediler.ben bu durunda ne yapmalıyım

Dalga geçmesseniz sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
kesinlikle kimseyle dalga geçmiyorum bir süre hormon tedavisi gördüm ama vücudumda yan etkilere sebep olduğu için tedaviye devam etmem uygun bulunmadı
Güncellemeler
+1 yıl
benim penisim ve testislerimde yeterince gelişmemiş yani bende erkeklik olayı yok gelişmemiş olmamış olmayacakta zaten.kendimle ilgili planlarım ve düşüncelerim var burda sadece sizlerinde düşüncesini almak istedim
Güncellemeler
+1 yıl
Dün size söylemeye çekindiğim bir konu var oda şu bende doğuştan çift cinsiyetlilik durumu var penisim var ama testislerim gelişmemiş ,vajinamda var yumurtalıklarımda normal gelişmiş.normal bir erkek gibi idrar kanalım penise bağlı16 yaşıma kadar erkeklik özelliklerim ön plandaydı ve ameliyatla vajinam ve yumurtalıklarımı aldıracaktım ama 16 yaşından sonra yumurtalıklarım ve kadınlık özelliklerim gelişmeye başladı şimdi karar verme aşamasındayım erkeklik bana cazip geliyor ama vücudum kadınsı
Bayanlara karşı cinsel yönden ilgi duymuyorum bu konuda ne diyorsunuz?