Öğretmekle uğraşamam falan der misiniz?
Ciddi bir birliktelikten bahsediyorum.
Öğretmekle uğraşamam falan der misiniz?
Ciddi bir birliktelikten bahsediyorum.
Bence rahatsız etmemeli. Hatta bu tercih sebebi olmalı.
Çünkü tecrübe her zaman pozitif ve olumlu bir şey değildir. İyi tecrübeler olduğu gibi kötüleri de vardır ve bunlar travma olabilecek kadar ciddi olabilir. Bu tarz olumsuz tecrübelerle dolu birisi ile ilişki yaşamak ve değişirmeye çalışmak zor bir süreç olabilir.
Bunun yerine sadece pozitif ve olumlu şeyler yaşanılarak sıfırdan bir cinsellik bilgisi oluşturmak çok daha iyi olabilir. Tabi bunu yapacak kişinin de bu konuda iyi olması gerekir yoksa bir kötü iken iki kötü olur.
Bir de bunun birlikte keşfetme ve öğrenme tarafı var. Birinin rehberlik etmesi hem daha iyi hem kötü olabileceği gibi bu da hem iyi hem kötü olabilir.
Kadının tecrübesiz olması rahatsız etmez hevesliyse çok daha zevkli olur ama tutucu biriyse yani herşeye engel olmaya çalılan biriyse zevk alacağını bile bile emgellemeye kalkıyorsa kapalı biri demektir cinselliğe işte o zaman uzaklaşırım. Kimseye zorla birley yapmıyoruz zevk meselesi bu. Tecrübesizlik ayrı istememek ayrı.
Cevap
35Cevap
Sıkıntı olmaz, öğretmek daha eğlenceli, açıkça söyle bir şey bilmediğini, hem ilk sevkleri sana tattırmak ona mutluluk verecektir.
Yani kadın çok beceriksiz çok isteksiz çok korkaksa sorun olur ama kadın istiyorsa öğrenmeye açıksa bilmeyen daha iyidir
Daha zevkli olur tecrübesiz olması yavaş yavaş her ilişkide bişiler öğrenir benden ve ben de onun vucudunu zevk noktalarını keşf ederim
hayır canım eğer adam orp çocuğunun teki değilse içen eden keş bir tip rahatsız etmez bilakis heyecanlı halin onuda canlandırır sana öğretir.
Cinsel deneyimi olmayan biriyle ilişki yaşamak istemem.
Etmez... Öğretmeyi göstermeyi severim... Yeter ki itiraz etmesin
öğrenmeye niyeti varsa gelişime açıksa rahatsız etmez
Spontane gelişen olaydır içinden geldiği gibi anı yaşarsın ogrenılecek bişeyi yok
Öyle bir ön yargım olmadı sonuç olarak herkes cinsellik yaşamıyor
Etmez çünkü ben tecrübemle olgunluğumla ona zevkin en ince ayrıntılarını tattırırım ve öğretirim.
Ben de tecrübesizim, birlikte öğreniriz zaten
deneyimsiz kadın sekste çok sıkıntılıdır.
Iliskideyken ogrenirr 🙂
Hayır etmez sonuçta yaşayıp tecrübe edilir
Yoo takıntı bile yapmam
Amatör olmadı iyidir benimle tecrübe kazanır
İşime gelir birlikte yaşayarak öğreniriz
Hayır hoşuma bile gider
etmez içinden geçerim tecrübenin
Keşke tecrübesiz kadınlar olsa
Çok hoşuma gider çünkü bende tecrubesizim
Bu nasıl genişlik kim öyle der
hayır rahatsız etmez
Hoşuma gider