Görüyorum erkeklerin %90'ı kadınların sekse isteksiz veya zevk almadığını falan sanıyor. Kadınların da erkekler gibi libidoları olduğunu sevdiği veya ten uyumu yakaladığı kişi de neler yapabileceğini bilmiyorlar bu düşünceye sizi getiren ne?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çünkü sevgili döneminde konuşmaktan kaçıyoruz erkeğin amacı direkt o olduğu için. Haliyle basım ağrıyor vs dediğimizde isteksiz olduğumuzu düşünüyorlar.
İşte seks yapmak bir amaç olamaz ya ben de seks yapmayı seviyorum ama dünyanın en güzel kadını olsun seksten sonra ne olacak duvara mı bakıcaz
Çoğunun amacı bu. Eskorta para vermek istemiyorlar ya da kız aile kızı değildir bari cinsel bişey yaşayım diyorlar. Kızların çoğu artık erkeğin niyetini okuyup geri çekiliyor.
Aile kızı diye bir kavram yok insan sevdiğine dokunmak ister ama daha sevmeden dokunmak istemek ayrı bi kafa
Hayır insan sevdiğini ilk zamanlarda arzulamiyor bunu benim erkek arkadaşım da söylemişti. İlk dönemlerde aşktan akıllarına bile gelmiyormuş. Zamanla olusuyormuş. Ayrıca bazen dokunmadgn halde arzuluyorsun, ya değişiyor işte.
Çok karışıkkk
Hakilar kadinlar tabu altında bu yüzden böyleler.
Kadınlar tabu altında ama bu onları kendini keşfetmekten alıkoymuyor , bir çok kendini keşfetmiş kadın var
Daha ergenlik döneminde bedenleri baskılanır utandırılır cinsellik kötüdür erkeğin zevkidir erkek kadını kullanır, seks yapan kadın değersizdir bizim toplumda. Aileler kızlarına namustan bahsederken hep bacak arasından söz açar dürüst ol güvenilir ol denmez
Durmadan baskilanirlar, bekar kadınların cinsel hayatlarına asla saygı duyulmaz seks isteyen kadın or.. pudur bizim ülkede. Seks isteyen erkeklere nefret ve öfke duyarlar çünkü kendilerinin doğası disi dayatılan bu baskıyı istemeleri onlara nefret hissettirir. Cinsel hayati bırak daha kendi kendine zevk alması ve bedenlerini tanımaları bile engellenir zar safsatasıyla.
Haklisin
Haklı olmam bir şey değiştirmiyor cahil yine cahil, kadını düşünen yine yok
Sen
Sence bu soruyu sorduğuma göre düşünmüyor gibi mi duruyorum
Yoo sordum
Kadına ilgi vermeli ona çiçek gibi bakmak gerekiyor , mevzu sadece seks değil her yönden öyle "dost gibi sev düşman gibi s*k"
Bol sans
mecburi uzman geldi
Kadınlar gostermiyor
Kadınlar göstermiyor değil erkekler çok gösteriyor