Üşengeçlik gibi bir durum olamaz ya.. Üşenmek olarak nitelendirilen şey olsa olsa isteksizlik olur.. Kadın ya da erkek duygusal ve mental anlamda sekse hazır hissetmeli kendisini ve partneri tarafından doğru yaklaşım tarzı sergilenmeli.. Zaten bunlar olduktan sonra hayır diyeceğini sanmıyorum kimsenin.. Keyifli günler.
Üşengeçlik değil de cinsel tabular ve yasaklarla büyüdükleri için utangaç oluyorlar, bu yüzden çoğu ölü gibi yatıyor. Mesela sanaldaki kadınlara bak hepsi vamp iclerinden alev çıkıyor skskj çünkü iç dünyalarını yansıtabilme ve dişiliklerini yaşayabilme fırsatı ve özgürlüğü buluyorlar. Türkiye'de kadına kadın olma , kadın gibi yaşama müsadesi pek verilmiyor. Kadınları eril hale getirip sonra da şikayet etme hakkımız pek yok
Bazı yorumları okudum kadınlarla empati yapılmadan yapılmış belli. Üşengeç miyiz bilmiyorum. Ancak şöyle bir açıklama yapabilirim. Hem para kazanmak için işe gidip yoruluyoruz hem de ev işlerini aksatmamak için ekstra çaba harcıyoruz. Sonuçta yemek lazım çamaşır lazım ütü lazım ve ev işleri öyle basit değil ne yazık ki.. Fazla efor harcadığımız için enerjimiz bir tık düşük olabiliyor
Ben değilim değilim jxjxj Toronto‘dan İstanbul’a bak 14 saat 15 saatlik bir yoldan bahsediyorum gidebilirim tek bir evette bakıyor mfjcj evet mesajını aldığım anda maksimum bir hafta içinde İstanbul’dayım😂 Ben üşengeç değilim ama sanırım birilerinin yetersizlik korkusu var😂🤌👄
Öyleler çünkü. Seks yapması değil de sonrası yoruyor sanırım. Çarşaf değişltir duş yap saçları kurut ohoooo.. Yatıp uyumak varken di mi :) Bir çok özellkle evli kadın bu kafada.
yoo tam tersi. çoğu zaman kadın duşunu alıyor kokularını sürüyor makyajını yapıyor Seksi kıyafetini seçip giyiyor. ağdalık meseleler varsa onları hallediyor ortamı hazırlıyor. biz napiyoz gelip s@kiyoruz kim üşengeç sizce
Üşengeçlikten kasıt yatakta daha pasif olmaksa evet biraz var o tipler fakat kendini zaten belli ediyor dışardan. Dediğin isteksizlikse onun psikolojik bi temeli vardır
Olanı da var elbette ama değiller genel olarak. Domine etmeyi biliyorsan yatakta evire çevire halledersin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Öyle tabiki her şeyi erkekten bekliyorlar erkek kadını zevke getirecek erkek okşayacak erkek oral yapsın erkek üstte olsun bununda bir canı var lan sonra yorulunca performansı yetersiz deyip çıkıyorlar