Hiç ilişkiye girmedim ama düşününce acıdan baska bi sey tahmin edemiyorum, içimde bir korku var gelecek için🙁
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayKadınların cinsel ilişkide yeterince zevk almaması, aslında birçok kadının yaşadığı yaygın bir durumdur ve bunun pek çok sebebi olabilir. Fiziksel nedenler arasında vajinal kuruluk, ağrılı ilişki veya bazı sağlık problemleri yer alabilir. Ayrıca, vajinismus gibi kas kasılması problemleri de cinsel ilişkiyi zorlaştırabilir.
Psikolojik faktörler ise stres, kaygı, özgüven eksikliği veya geçmişte yaşanmış kötü deneyimler olabilir. Kadının kendi bedenini beğenmemesi ya da partneriyle arasında yeterince açık ve samimi bir iletişim olmaması da cinsel zevki azaltabilir.
Bu tür durumlarda en doğru yol, bir cinsel terapist ya da kadın hastalıkları uzmanına başvurmaktır. Profesyonel destekle, hem fiziksel hem de psikolojik sorunlar tespit edilip, uygun tedavi ve yönlendirmeler yapılabilir. Ayrıca partnerle açık ve dürüst bir şekilde konuşmak, karşılıklı beklentileri anlamak da sorunun çözümünde önemli bir adımdır.
Yani, bu durumun çözümü vardır; önemli olan doğru adımları atmak ve gerektiğinde profesyonel yardım almaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayBu korkuyu sana kim aşıladıysa, cinsel ilişkinin korkutucu, acı veren bir şey olduğu fikrini aklına kim soktuysa iyi b.. k yemiş... İçinden bebek çıkabilen bir kanala, 2-3 parmak kalınlığında bir penisin girmesinin neresi korkutucu? Üstelik sonunda çok güzel bir orgazm yaşarsın.
01 Yorumla- 11 ay
Kadınlar zevki erkeklerden kat kat fazla yaşıyor.
Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Araştırırsan kadınların hep daha çok zevk aldığı söyleniyor bence bir erkek eşini düşünürse ve onunda zevk almasını istediği için dikkatli davranır onun zevk almasına odaklanırsa ve tabi sende sever duygusal olarak ve fiziksel olarak hazırsan aşırı zevk alırsın diye düşünüyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
40Cevap
11 ayKadınlar da cinsel ilişkiden çok zevk alabilir, ancak bu kişiye, partnerine, ortamına ve duygusal bağa bağlıdır. Uygun uyarı, rahatlık erkekler kadar hatta bazen daha fazla zevk alabilir. Ama aceleci, tek taraflı ya da anlayışsız bir ilişkiyse, haz azalabilir
71 Yorumla- 11 ay
Bu kadın için de geçerli oluyor hep bana hep bana diyen kadınla olmuyor
11 ayDoğru ellerde, doğru dokunuşlarda Kadın sadece zevk almaz, adeta yanar erir titrer Tenine değen sıcak bir nefes boynuna kondurulan tutkulu bir öpücük kalbinin ritmini hızlandıran o derin bakış zevkin tarifini sen değil onun inlemeleri yazar. Bedenini saran o titremeler dudaklarından dökülen nefes nefese kelimeler Her dokunuşta daha fazlasını ister. Daha derinini daha sertini daha yavaşını
Zevki sadece hissetmez kadın yaşar yaşatır bağımlı eder.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAslında kadınlar erkeklerden daha çok zevk alır kadın da hem vajınal hemde Klotorist uyarımı var şanlı varlıklarız artı yan gel yat misali. Bende erkeklerin aşırı zevk aldıklarını düşünmüyorum mesela ya da herkesle aynı zevk alınmaz bu her cins için de geçerli
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
11 ayŞeytani gülümsedim 😈 yapmaaaa insan zevk almadığı birşeyi sürekli yapar mıııı 😃
50 Yorumla
11 ayÇok zevk alan kadınlar da var ama oranı çok düşük bence. Kadınların %20 si çok zevk alıyorsa erkeklerin %80 i çok zevk alıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
11 ayİlk ilişkini saymazsak sonrakilerde -eğer bencil bir partnere denk gelmezsen- çok yanıldığını göreceksin
00 Yorumla
11 ayöyle zaman bu konuda bilimsel arastırmada vardı geçmişte googleden arastır bulursun kadınların orgazm zevki erkeklerden fazla
01 Yorumla- 11 ay
pardon yanlış okumusum aksine dusundugunun tersi tabi karşındaki kişi duzgun yaparsa orgazm ederse
zevk alan ya da zevk verecek şeyler görmemiş ya da hissetmemiş olabilirsin. derin bir ohh çekip sere serpe uzanan bir kadından daha mutlusu yoktur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tabiki alıyorlar sen kendine dokunduğunda zevk almıyormusun
02 Yorumla
Soran11 aydokunmak ayri sokmak ayri
Gizli Üye(18-24)11 ayGüzel becerene denk gelirsen uçuyorsun bile zevkten inim inim inletiyorlar kökleyip
41 Yorumla- 11 ay
Çok güzel anlattın kadınlar özellikle oraldan da uzun uzun yalvartılmaktan da zevk alıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
11 aybilimsel gerçek 9 kat daha fazla zevk alıyor kadınlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Partnerin iyi hazırlarsa seni erkekten çok daha fazla zevk alırsın
00 Yorumla
11 ayBu konuda düşününce yanıldığını anlaman için ne dememiz gerekiyor?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kaliteli bir erkeğin elinde kadın erkeğin 7 katı zevk alır. Bilimsel veriler budur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. O kadar alıyorlar kj zevki 3 4 e katlamak için grup yapıyorlar
00 Yorumla
11 aySeni iyi yapamamis olabilir ler, sevişme güzel geçmedi mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
11 ayBöyle düşünme. Çok bireysel bir konudur, daha ortada bir şey yokken kendini boş yere korkutma.
00 Yorumla Aldıkları zevkın tarıfi altımızdaykej attıkları zevk çığlıkları ve inlemeri 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı.
11 ayTamamen karsindaki insana bagli, bide bi rahatsizligi yoksa seks uzamali,3dk surmemeli
00 Yorumla Seks doğrudan kadına hizmet eder, yarın cinsel hayatın olunca anlarsın çılgın bakire
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayGayet aliniyor
100 Yorumla
11 ayvajina hem esnek hem kaygan bir organ. Korkmanız için bir durum yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySaçmalama benim altımda kusurup 80 km yol gidip gelen vardı olur mu hiç
026 Yorumla- 11 ay
Oha özgüven desen var
Cevap sahibi11 ayBoş özgüven değil isteyene yaşatılır boş çıkarsam da beni kölesi etsin bu kadar büyük konuşuyorum
- 11 ay
İyimiş iddiali olmak iyidr
Cevap sahibi11 ayİddalı olmak değil uygulayabilmek iyidir iddiaya kalırsa şimdi herkes ortaya bir şeyler atar ben daha evvel de çok oldu dedim gel dediğim gibi çıkmadım mı 10 bin para vereyim gün boyu da beni kullan yani daha ne istiyorsun diye kimsenin yemedi kendimi biliyorum altımda kivranmadan duracak kimseyi tanımıyorum
- 11 ay
Tamam bir şey demedim ya, ne mutlu senle olan kadınlara o zaman 🤗
Cevap sahibi11 aySeninde mutlu olmak hakkın
- 11 ay
Sağol ben almıyayım
Cevap sahibi11 ayZaten sesin soluğun kesilir kıyamam on gün boyunca attığın her adımda acı duyarsın
- 11 ay
Olsun benim istediğim şeydir bu olacak şeyler ama senin ile değil
Cevap sahibi11 ayBilemezsin belki de biz yaşayalım diye buluştuk bu yorumda
- 11 ay
Ahahhhah ilkim olamazsin bu çok özel biriyle olmalı
Cevap sahibi11 ayİlkim olacak olsaydın kabul edecek miydin yani
- 11 ay
Hayır tabiki de
Cevap sahibi11 ayKarşına çıkan kişi sana ilkim demeyecek ama bunu bilmelisin
- 11 ay
Bilemezsin bunu her erkek bunu yaşamış diye bir şey yok
Cevap sahibi11 ayBurada var biri inançlı olduğunu söylüyor pek inanmıyorum ama bulursan anca inançlı biri ise bulursun haricinde kimseye inanma bence
- 11 ay
Buldum bile desemmm
Cevap sahibi11 aySen bilirsin ben yalan konuşmayı doğru bulan biri değilim umarım karşında ki kişi de öyledir dürüst birisin sonuçta üzülmeni istemem
- 11 ay
Öyle olduğuna eminim yoksa güvenmezdim , teşekkür ederim yinede
Cevap sahibi11 ayEminim diyen nice insan burada ağlayarak sorular yazdı. Ben eski medrese talebesiyim sadece şunu diyebilirim ki o kadar büyük konuşma eminim falan hani bunu sadece iyiliğin için diyorum seni kendim için tutmaya çalışmıyorum ya da sana yürümüyorum benim zaten tutkularım değişik yükselince masaja gidiyorum birleşmek bana çok haz vermiyor. Sen madem kendini bu kadar korudun daha dikkatli ol.
- 11 ay
Haklısın bu konuda bir şey diyemem tâbi, ama hislerim o yönde hayırlısı olsun ne diyelim
Cevap sahibi11 ayHissel bir şey değil bu arada hisler vesvese alır her neyse çokta bu konuları konuşmak istemiyorum bunların yolu var umarım bulursun. Bir kişiye bağlama kendini ama insanları tanımaya bak zamanla görürsün çoğu şeyi. Şimdilik vedalaşalım artık zaten biz olmak gibi bir durum da yok.
- 11 ay
Tavsiyelerini dikkate alacağım teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim
Cevap sahibi11 ayİyi akşamlar istek atacağım sana güzel insansın konuşuruz ara ara istersen
- 11 ay
Hangisi sensin ki acaba biri daha istek atmış
Cevap sahibi11 ayKabul etmişsin işte S2 ile başlıyor nick yazamıyorum ama
11 ayErkeklerden çok daha fazla alırlar
00 YorumlaEn çok kadınlar haz alıyor aslında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayalmasa gözlerı kaymaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence senin partnerinde sorun var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Partnerine bagli alip alamamasi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Vajinismus falan gibi bir rahatsızlığın mı var
00 YorumlaÖnce gir sonra yorum yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biz zevk alıyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
11 ayseks eşittir acı olarak öğrenmişsin ondan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Namus önemli de ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ama bunlar sizin düşüncenizi göre olmaz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
11 ayErkek 5 alıyorsa kadın 25 alır zevki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayDaha yok mu diceksin ne acısı 🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayBilgilenmen gerekli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayCiddi iliski ariyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAynen kanka o inleyenler nelden acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayYaşın küçük mü?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aymastürbasyon yapmıyon mu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hiç kendi kendine bir şey yapmadinmi
00 Yorumla
11 ayÇok güzel bişey
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Alıyor titriyor
00 Yorumla
11 ayAcı değil zevk kk🔥
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAliyoZ
30 Yorumla
11 ayAlirsiniz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
11 ayEvlenince anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYaş kaç bu arada
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkide kadınların çok zevk aldığını düşünmüyorum, alıyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat