Kesinlikle cinsel ilişki gibi bir beklentim yok fakat kız arkadaşım sohbet bile etmek istemiyo bu konuda. Benimse libidom maalesef aşırı yüksek birbirimize ayak uydurmamız gerekse de genelde ona saygı göstermek zorunda kalıyorum. Sizce ne gibi bi yol izlemeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
#Bonjour
İlişkinizin ne kadar süredir var olduğunu bilmediğim için çok net öneriler veremem.
Eğer yeni başlamış bir ilişki ise zamana bırak. Bu konuda onu yargılama ve anlayışlı ol. Belki de utanıyor, ya da bu konuda kendini hazır hissetmiyor olabilir.
Mümkün olduğu kadar bu konuda konuşmamaya çalış. Gerçek sevgi her zaman kazanır. Önemli olan sevgi ve saygı.02 Yorumla- +1 yıl
Hocam görüşün çok değerli teşekkür ederim ama şu tabuları yıkmalıyız. Ben çok araştırırım bu mevzuları ve genelde yatakta mutlu olmayan insanların evlilikleri de mutlu olmuyor. Yanlış mıyım?
- +1 yıl
Elbette, cinsellik evliliğin yapı taşından biri. Cinsellik olmayan bir evlilik gerçek bir evlilik değildir. Ama cinsellik konuşmuyor diye mutsuz bir evlilik olacak anlamına gelmez. Sonuçta çözülmesi imkansız bir konu değil.
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişkinizin ne kadar süredir devam ettiğini belirtmediğin için ne desek peşin hüküm olur. İlişkiniz yeni sayılırsa henüz erken buluyor olabilir. Senin kadar cinselliğe düşkün olmayabilir. Ya da yanlış anlaşılmaktan korkuyor olabilir. Birçok erkek terk edildikleri zaman kaç yıllık ilişki olursa olsun, ne yaşanmış olursa olsun saygısızlaşıp öfkeden çirkinleşerek bu konuşma ve paylaşımları hatırlatıp “hafif kadın” imalarında bulunabiliyor. Kadınlar da temkinli olmak zorunda hissediyorlar doğal olarak.
63 Yorumla- +1 yıl
Öyle bi insan olmadığımı bildiğini biliyorum
- +1 yıl
Katılıyorum bu yoruma
- +1 yıl
Herkes ilişkisini “öyle biri değil, onlardan çok farklı” diyerek başlatır sürdürür. Öyle olmadığını anlamak maalesef ayrılık ânını bekliyor. Bakış açınız kadınlarınkinden çok farklı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılYorumlarını da okudum da bu durum libidosunun düşük olduğunu göstermez aslında. Konuşmak istemiyor olabilir, yanlış anlamanı istemiyor olabilir, ilişkinin daha ciddi olmasını bekliyor olabilir... olabilir de olabilir ama eğer cidden libidosu düşükse evlenseniz dahi mutlu olamazsınız ikiniz de
01 Yorumla- +1 yıl
Beni düşündüren asıl kısım da bu nihayetinde
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşmaması libidosu düşük olduğu anlamına gelmez mesela bende eşimle evlenmeden önce hatta evlendikten sonra bile konuşamam utanırım ama yatakta durum o şekilde değil gayet istekliyim konuşmaması istemediği anlamına gelmiyor
04 Yorumla- +1 yıl
Fakat bu durum beni etkiliyor beni beğenmiyo mu gibi düşüncelere itiyor
Cevap sahibi+1 yılBu durumu onunla hiç konuştunmu
- +1 yıl
Konusunun dahi açılmasına tahammül edemiyo gibi geldi bana sürekli değişiyo konuyu çünkü
Cevap sahibi+1 yılNasıl tepki veriyoki
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇekilmiyor diyorsan yol ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçekilir niye çekilmesin. şimdi bir sürü sebep var sıralayabilirim aklıma gelenleri.
sana güvenmiyor olabilir bu konuda ailesi sıkı olabilir gözünü korkutmuş olabilirler. erken olduğunu ve o anların özelliğini yitirdiğini düşünebilir. dindar yatıyor olabilir içinde. utangaç olabilir. bu konuda bi tramvası olabilir. libidosu düşük olabilir. belki de kendini hiç keşfetmemiştir anlamlandıramayanlardan da olabilir. buradaki herkesten çok en iyi sen bulabilirsin bunun cevabını ne dersek diyelim ilişkiyi yaşayan sen olduğun için cevabı da sen bulmalısın. hiç olmadı bu konularla ilgili bakış açısını sorabilirsin.10 Yorumla
+1 yılDört dörtlük bulamazsın maalesef. Şunu da bilemezsin belki sevgilin gizli bir canavar yatakta senden de istekli bilemezsin. Birde kizlar erkekler kadar istekli olmaz zaten. Olanlarında gizlenir.
Onun dışında her konuda mutlu iseniz devam bence, her şey de seks değil çoluk çocuk iş güç olunca seks azalır. Yaş 40-50 olunca tansiyon şeker kolestrol impotans derken anladın sen22 Yorumla- +1 yıl
Hocam o mutluluğu yaşamak insan olarak hakkımız değil mi yahu
- +1 yıl
Yaşarsın merak etme yaşamayacak demedim 😅.
Çok fazla p o r no izleme çok kurgu orada onlar profesyonel oyuncu ama zevk almıyorlar.
+1 yılSelam
Düşük libidosu olan kimse yok çevremde.
#perso30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl...
Aseksüel olması evet saygını gerektiriyor çünkü o böyle biri nihayetinde ama uyumlu değilseniz istediğin kadar saygı duy. O seks lafını duymaktan ve istemenden, sen de aksiyon olmamasından ve ilgi görmemekten bir noktada bıkacaksın. Kendine ve ilişkinize yakışmayacak bir şey yapmadan önce ayrıl derim. Gazan mübarek olsun 🖐🏻13 Yorumla- +1 yıl
Görüşün için teşekkür ederim ama ayrılmak son tercihim
- +1 yıl
Peki madem. Seviyor musun? İlişkide gelecek görüyor musunuz? Seks olmadan sürdürebilir misin? Istemeyişine saygı göstermek bir noktadan sonra seni rahatsız etmeyecek mi? Asla istemezse ne yapacaksın? Ya da seninle rahat değil de o yüzden konusunu dahi açmıyorsa?
Her halükarda o aseksüelse uyumlu değilsiniz demektir, aseksüel değil de kendini geri tutuyorsa da ortada bir sorun var demektir. Hangisi muhtemel? - +1 yıl
Düşünce tarzını gerçekten beğendim fakat seviyorum onu
uzun vadeli bir iliski dusunuyosan bir gun bunu dile getirmen en mantiklisi olur. birbiriniz hakkinda soru isaretlerinden birisinin eksilmesi adina iki olgun insan olarak konusmaniz gerekir. ben halimizden memnunum ama boyle boyle biriyim, seni de merak ediyorum en azindan ileriye yonelik bilmek istiyorum deyip sormanda hic bir sakinca olmayacagini dusunuyorum. kizip bozulursa da coluk cocukla ugrasma.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim libidom yüksektir ama erkek arkadaşımla iş ciddiye binmeden bu konuları konuşmam. Evlenmeden de ilişki yaşamam.
Herkesin kendi tercihi. Saygı duymak lazım. Belki libidosu senden daha fazladır bilemezsin. Dışarıdan hiç belli etmem mesela ben.18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkes gibi
Cevap sahibi+1 yılÇok nadir yılda bir iki kez falan anonim olarak sadece mesajla
Cevap sahibi+1 yılHayır teşekkür ederim
- +1 yıl
Belli etmiyosa eğer bu durum evlenene kadar karşısındaki insan kuşku içinde olacak. Sence de adil bi tercih mi bu
Cevap sahibi+1 yılSeks için evleniyorsa uzak dursun zaten. Hem ilişkimiz ciddiye binerse elbette çok olmayacak şekilde bu konuları konuşurum
Konuşmuyor diye düşük mü oluyor libidosu saçma. İyi yapıyor konuşmuyor konuşsa ne olacak daha da ileri gidecek muhabbet sonra bir bakmışsın malum. Sevgilin gayet iyi sen onu hak etmiyorsun. Ayrıl gitsin
23 Yorumla- +1 yıl
Feminazi mi bu?
- +1 yıl
@venss haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki ilişkinizin resmi olarak ciddi bir boyutu olmadığı için o konulara hiç girmek istemiyordur...
Belki de bunları konuşursam yaşarsam benim hakkımda basit olduğumu düşünür veya hakkımda ne düşünür vs vs gibii kaygılarla kendini bu konudan soyutluyordur.. Amaa her ne olursa olsun evlenecekseniz bu konuya bir açıklık getirmeden o imzayı atmayın sonra bu libidoyla savaşıp dururmaktan mutsuz olursunuz.12 Yorumla- +1 yıl
Çözümü yok mu ki akşam kahvesine afrodizyak kayda mesela 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen nekadar istiorsun o nekadar isitor. veya sen hangi konuları açıyorsun o hangi konuları açıyor bu önemli. bazıları var ince detayına kadar soruyor buda karşı taraf seni yanlış anlayabilir. ciddi düşünüyorsan tabi konuşman lazım ama adabıyla. konuya ilerde evlenince kaç tane çocuk istersinden gir konuya ne gibi beklentin var düşüncelerin nedir diye sor. konu böylelikle acilacaktir. direkt senle böyle yaparım benimki bukadar falan dersen kaçar ve yanlış anlar
00 Yorumla
+1 yılÇekilmezde benimkilerde senden seks dışında bişey konuşamıyoruz diye şikayet ediyorlardı yani her şeyin sınırı iyi aslında:(
31 Yorumla- +1 yıl
Dengeli olmalı evet ama hiç olmaması da hoş değil
uyumsuzluk sorun yaratır ileride yanlış anlamada anladığım kadarıyla kız arkadaşınızın libidosu düşükmdeşşiniz ilerleyen yaşlarda daha da düşer maalesef insan yapısı olarak daha büyük fark açılır aranızda diye düşünüyorum benim nacizhane fikrim
00 Yorumla
+1 yılBöyle olmasına sevinmen gerekirdi. Seninle konuşan başkasıyla da konuşur değil mi? Geniş olmayin karşimmm
12 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar kaba bi üslup
- +1 yıl
Kaba olduğunun farkında değilim ya da sen öyle anladın ama gerçekler üzgünüm
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Böyle olursa eninde sonunda aldatırsın sen onu gibi geldi bana. Yol yakınken ayrıl, daha az canı yanar kızın en azından.
12 Yorumla- +1 yıl
Neden hemen beni günah keçisi ilan ettiniz ki?
- +1 yıl
Günah keçisi ilan etmedim. Onun ya da senin tavrınız yanlış demiyorum. Onun cinsellikle ilgili içerisinde bir isteği, tutkusu olmayabilir. Öyle sayısız kız arkadaşım oldu. Seninde hiç bitmeyen bir cinsel arzun olabilir. Benimde öyle. Demek ki birbirinize uygun değilsiniz olay o. Onun değişmesini bekleme. Muhtemelen hiç yapmamıştır ama yaptığında bile çok aktif olmaz bence. Burada hep görüyorsundur eşimle ayda bir iki kez anca yapabiliyorum diyen adamları. Bazı kadınlar öyle yapacak bir şey yok.
Patates çuvalı gibi biriyle yapılmaz. İnsan dediğin sakin ve serinkanlı olur da ot gibi olamaz.
10 Yorumlabende sevgilimle cinsellik konuşmayı sevmem bence bütün büyüsünü kaçıyor olayın ayrıca al sevgilini karşına konuş kendi hislerinden bahset ona nasıl hissettirdiğini sor
00 Yorumla
+1 yılSevgili iken çekinmesi gayet normal kendini koruma iç güdüsü bu. Evlenin bakalım ondan sonra susuyormu isteksiz duruyo mu
01 Yorumla- +1 yıl
Umuyorum ki öyle olur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılgenç
sen libidoyu cıkartamamıssındır , ya da ten beyın uyusmazlıgı mevcut.
her kızda bır ben var benden ıcerı tutup cekıp cıkartmalı mia khalifa'dan hallice olurlar.00 Yorumla
+1 yılİlişkiniz ne kadardır devam ediyor, birbirinizi ne zamandır tanıyorsunuz, iletişiminiz nasıl bunları bilmeden yorum yapmak yanlış olur.
01 Yorumla- +1 yıl
2.5 senedir tanışıyoruz ve yaklaşık 1 senedir devam eden bi ilişkimiz var çok mutluyuz birlikte eğlenceli vakit geçirebiliyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılAh ah.. Cinsellik konuşmayı sevenler niye konuşmayı sevmeyenlere denk gelir ki..
Ama yine de saygı duy ona.02 Yorumla- +1 yıl
Sen sever misin?
- +1 yıl
Saygı duyuyorum fakat artık saygı duyulmasını da bekliyo insan
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevinmelisjn kız temiz işte
Onun bunun altına girmiş olsaydı daha mı iyi olurdu
Artık neden böyle kız istemiyorsunuz ya bakireyse aman aman cahil gözüyle bakılıyor30 YorumlaLibidosu en düşük kadın bile, libidosu en yüksek erkekten daha azgindir o yüzden farklı bi durum vardır öyle düşünme
00 Yorumla
+1 yılAga siz neyine sasiriyorsunuz ne bekliyorsunuz ya bu zamana kadar ne beklemeyip ne beklememeniz gerektigini öğrenemediniz mi nesi tuhaf bunun acaba
00 YorumlaYa bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin diye harika bir atasözümüz var. Durumu özetliyor.
00 YorumlaOrta yolda buluşmak lazım sonuçta ne hiç yapmamak doğru ne de çok yapmak bu konuları çok dillendirmek doğru. Ortasını bulmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılİlişkinizin üstünden ne kadar geçti bu önemli ya da bence seni sevmiyordur bence sevse konuşurdu
02 Yorumla- +1 yıl
Moralleri yere gömdük yine
- +1 yıl
Konuşmaması düşük libido veya aseksüellik alakalı ile değil demek ki ilgisini çekmeyen yanın var olsaydı emin ol kendisi konuşurdu
+1 yılBen isterim ağa hayatımda olan kızla cinsellik konuşmayı sevmeyen kız bana itici geliyor
01 Yorumla- +1 yıl
İtici değil de üzücü hocam
Kesinlikle düşük libodo lu seks manyagı olmayan kadın yoktur. Öyle numara yapar lar sahada gör birde onları inanma yani
00 Yorumla
+1 yılSaygılı olmaya devam et. Eğer ki bu durum senin için çok büyük bir problem ise söyle ve bitir.
00 Yorumla
+1 yılBen de cinsellik konuşmayı sevmem konuşmam da ama bu libidomun düşük olduğunu göstermiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen belanı bulmuşsun ilk 5-10 sene neysede ilerisi sıkıntı stetmeyi bulursun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. İşini hakkıyla yapmıyorsa , muhasebeye yolla, hesabını kessinler...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekmek zorunda değilsin. Hatta çekme. Sokakta kız mı kalmadı 1 taneye takıldıp kalmışsın turşu
12 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılkonu kilit 🤷♀️
+1 yılCinsellik katagorisi 3 xp mi oldu 🤦
Libidosunu yukseltmek senin elinde cocukla cocuk ol mutlu et10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdikten sonra tabiki çekilir bnde öyleyim libidom düşüktür konuşmayi vs sevmem ama erkek arkadaşım ihtiyaçı olunca ihtiyacını gideririm. Bazi gunlerimiz var o gunler disinda konusu dahi açılmaz
06 Yorumla- +1 yıl
Erkek arkadaşının libidosu ne durumda peki?
Cevap sahibi+1 yılÇok yüksek libidosu
Oluyo illaki arada fingirdemek istiyo ama bnde istek olmayınca vazgeciyo bu kotu aslinda biliyorum çoğu zaman belli etmemeye çalışsamda sevmedigimi yinede yardim ediyorum kendisine- +1 yıl
Zamanla senden soğuması ihtimalini düşünmüyo musun hiç
Cevap sahibi+1 yılTabiki düşünüyorum ama elimden geldigince yardım ediyorum kendisininde bni anlaması gerekiyor isteyipte direkt hayir dedigim olmadı uzun uzun olmaz az olur yinede gönlü olur
- +1 yıl
Umarım her şey yolunda gider sizin adınıza
Cevap sahibi+1 yılTeşekkkürler sizinde oyle olur umarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel ilişki gibi bi beklentin yoksa niye konuşmak istiyon o zaman
10 Yorumla
+1 yılAga seviyosan allttan al ya kız çekingen olabilir küçüklukten bu konuyla ilgili fobisi olabilir olabilir de olabilir yani karşına alıp konuşsan daha iyi sanki
10 Yorumla
+1 yılBelki libidosu düşük değildir sadece konuşmayı sevmiyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki libidosu dusuk degildir mesela bende konusmak istemiyorum ama asırı yuksek libidom sjjs gunde bes kez mastürbasyon yapiyorum bazen dusun yani libidosu dusuk deme jdjej😅
227 Yorumla- +1 yıl
Gün boyu konuştuğumuz için böyle bi durum olsa anlarım elbette
Cevap sahibi+1 yılAnlayamazsin o kadar emin olma😅
Cevap sahibi+1 yıl@Burak21345 2 gun once o kadar yaptim zaten vitamin kalmadi bende nsjs
Cevap sahibi+1 yıl@Burak21345 Hic sevgilim olmadi erkeklerlede genelde boyle seyler konusmam cinsel gorus daha yeni yaptim djdjd
- +1 yıl
Yani bana şey mi diyorsun bunu mu çıkarmaliyim daha fazla yorum yapma mi diyosun😂
- +1 yıl
Sana diyorum 😂
Cevap sahibi+1 yıl@leyfun sorma ya bazen asiri oluyor bıktim bu durumdan🥺shjsj
- +1 yıl
İkimizde anca elinizi s*kin
- +1 yıl
İknizde*
Cevap sahibi+1 yıl@Burak21345 hadi ordan lan yaranmi var gocunuyon tipsiz zjjs
- +1 yıl
Sjsjjsjsjsjs tipimi gormeden bana yorum yapan bir les seni de gördüm Habeş maymunu
- +1 yıl
Sjjsjja
Cevap sahibi+1 yıl@Burak21345 bende seni gordum k. cim senden guzel onunla bile karsilastirilamazsin sjs
Cevap sahibi+1 yıl@jackthepssyslayer pardon su arkadasi surdan alirmisin😒
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Burak21345 ya seni mesajlarda tersledim diye yuz vermedim diye engelledim ya anca boyle icin rahatlar yazmaya devam et kudur kopek sjsj
- +1 yıl
Hshshshs senle daha fazla tartışmaya girmeyecem bossun bb
- +1 yıl
Yakisikli erkekleri mi hayal ediyorsun ben öyle duydum
- +1 yıl
@lordburakxxx La kanka Habeş maymununun teki gördüm sıfatını sana kız mi yok s*iktir et la sjsjs
Cevap sahibi+1 yıl@lordburakxxx knk sen buna bakma engelledim diye zoruna gitti salagin hsjsjs benle cinsellik konusmak istiyodu bende reddettim asagilik kompleksi bu
- +1 yıl
Off tamm en iyisi sensin habes maymunu
Cevap sahibi+1 yıl@Burak21345 Bak arkadasim kaybol artik yeter bi sal ya
- +1 yıl
Hahahah anladim ben şunu merak ettim ya kizlar mastürbasyon yaparken neyi hayal ediyor yani bpyle seksi erkek falan mi nedense merak ediyorum bunu
Cevap sahibi+1 yıl@lordburakxxx ben film izliyorum djdjdj
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi yerden sonra yürümez ilişki
27 Yorumla- +1 yıl
Çıkmazı yok mu diyosun yoksa zaman mı tanımalıyım
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşın kaç yasinda
- +1 yıl
Yaşıtız
Cevap sahibi+1 yılNe zamndan beri birliktesiniz
- +1 yıl
1 seneye yakın ama geçmişimiz 2.5 sene kadar var
Cevap sahibi+1 yılBence olmaz sizin iliski bambaska insanlarsiniz ama biraz zaman tani istersen dicem ama daha ne kadar zaman taniyabilirsin
- +1 yıl
Seviyorum kızı normalde çok ilgili bi insan cinsellik harici her alanda beni mutlu etmeyi biliyor fakat konumuz bu maalesef :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin gibi cinsel tabusu olmayan bir kadın bulmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLa hırrım kız senin belaltı düşkünlüğüne meze mi olsun sen kimsin mk
00 Yorumla
+1 yılbencede ona saygı göstermelisin ama belki libidosu yüksek oldugu zamanlar vardırda snaa bellli etmiyodur
04 Yorumla- +1 yıl
Elimden geldiğince saygı göstermeye çalışıyorum ama sence de birazda karşı taraf saygı göstermemeli mi
- +1 yıl
ama cinsellikle alakası yoksa onu zorlayamazsınız bu konuda ona hakkınz yok hani tacize girer bu
- +1 yıl
Hanımefendi zaten zorlamıyorum ki ne yapmam gerek diye akıl danışıyorum
- +1 yıl
hmm peki
+1 yılKonusmak istemiyorsa zorlamanin anlami yok hersey cinsellik degil.
20 YorumlaNiye çekilmesin her şey cinsellik değil kardeşim
10 Yorumla
+1 yılDüşük Erkek arkadaşta çekilmiyor
00 YorumlaBelkide konuşacağı kişi sen değilsindir
00 Yorumla
+1 yılErkeklerde öyle napalim
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu hiç ona söyledin mi? Bence sorabilirsin
00 Yorumla
+1 yılya düşük libidolu ya da sevmiyor kaçıcaksın
00 Yorumla
+1 yıl50 den sonra çekilir anca 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen yürütemezdim ya cinsel uyum önemli
00 Yorumla Çekilir niye çekilmesin.
00 Yorumla
+1 yılOğlakmı burcu ya da başak
02 Yorumla- +1 yıl
Koş
- +1 yıl
Koç
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna saygı göstermelisin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana güvenmiyor olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Bu kırıcı oldu sanki biraz
Cevap sahibi+1 yılAcı gerçekler o öyle konuşursa yarın öbür gün ayrılınca musallat olursun diye korkuyor belkide
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu utangaç çekingen
00 Yorumla Onu tahliye özeldir
00 YorumlaHayatta çekilmez.
00 Yorumla
+1 yılDengeli olmalı
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim cinsellikten konuşmuyor bile. Düşük libidolu kız arkadaş çekilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler