Cinsel Yaşam Sevgilim özellikle cinsellik konusu açmıyor, neden olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 1 aydır sevgiliyiz. Sevgilim hicbir sekilde o konuya girmiyor. Bugün öpeyim seni felan dedi bir anda kapattı sohbeti sonra. Beni mi istemiyor anlamıyorum. Güncellemeler+1 yıl Güncell Sevgilim özellikle cinsellik konusu açmıyor, neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Türk kadınlarının benimle seks yapmak istiyorsan beni benimle seks yapmak istemediğine ikna et tutumu yüzünden olabilir mi acaba? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vay çok doğru kesinlikle Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tırsıyordur bence çekingen davranıyor diye düşünüyorum 1 ay erken bir süre kızlar senim gibi yaklaşmaz normalde benfe ondan 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Zinaya karşıdır belki. Müslümansa böyle olmalı zaten. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum mesajda bile ima etmedi hiç Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl Daha iyi ya böyle olması. Bakireysen kolaylık olur sana bir şey istememesi. Yorumla Soran +1 yıl Evet öyleyim Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl O zaman daha iyi. Namuslu kadına namuslu erkek yakışır. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1 aylık ilişkide normal açmamasıBende en sonki sevgilimi arzuladığım halde açmıyodum kız soğumasın diye 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bugün açacak gibiydi son anda farkli konu acti tepkimden mi korkuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çoğu kız abaza erkeklerden rahatsız oda önlem alıyo olabilir Yorumla Soran +1 yıl Cok sevindim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şanslısın henüz seni ürkütücek durum olmamış Yorumla Soran +1 yıl Bu bana değer verdiğini gosterir demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence öyle abazalar 2 hafta bile sabredemiyo genelde Yorumla Soran +1 yıl 2. gunden konusmak isteyen olmustu Yorumla
SSvermiştim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. büyük ihtimal çekici değilsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cekici olmasam benle isi ne niye sevgili olsun Yorumla SSvermiştim +1 yıl yedektesindir Yorumla Soran +1 yıl Öyle birisi değil Yorumla SSvermiştim +1 yıl adam seni öpiyim demiş s1ki bile kalkmamış. muhtemelen konuştuğu başka kızlar var. Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence zamanını bekliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla sevgiperisi034 +1 yıl Doğru başbaşa kalcak rahat bir zaman azmasi iyi olmaz Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Ne güzel işte daha ne istiyorsun 1 ay olmuş daha 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Başkasıyla yapmasından korkuyorum Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Utangaç biri mi 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Sen istiyorsan cilve yap 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Utanırım ya Yorumla uslanma +1 yıl Cilve yapmalisin Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güven vermeye çalışıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladim sevindim Yorumla FitGenç2 +1 yıl Abazalar öyle 1 ayda cinsellik konusuna girer sorun yapma sende böyle devam et Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kalkmıyor mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Türk kadınlarının benimle seks yapmak istiyorsan beni benimle seks yapmak istemediğine ikna et tutumu yüzünden olabilir mi acaba?
Vay çok doğru kesinlikle
Tırsıyordur bence çekingen davranıyor diye düşünüyorum 1 ay erken bir süre kızlar senim gibi yaklaşmaz normalde benfe ondan
Zinaya karşıdır belki. Müslümansa böyle olmalı zaten.
Bilmiyorum mesajda bile ima etmedi hiç
Daha iyi ya böyle olması. Bakireysen kolaylık olur sana bir şey istememesi.
Evet öyleyim
O zaman daha iyi. Namuslu kadına namuslu erkek yakışır.
1 aylık ilişkide normal açmaması
Bende en sonki sevgilimi arzuladığım halde açmıyodum kız soğumasın diye
Bugün açacak gibiydi son anda farkli konu acti tepkimden mi korkuyor
Çoğu kız abaza erkeklerden rahatsız oda önlem alıyo olabilir
Cok sevindim
Şanslısın henüz seni ürkütücek durum olmamış
Bu bana değer verdiğini gosterir demi
Bence öyle abazalar 2 hafta bile sabredemiyo genelde
2. gunden konusmak isteyen olmustu
Böyle manitam olsa açarım 7/24 bize denk gelmiyor
büyük ihtimal çekici değilsin
Cekici olmasam benle isi ne niye sevgili olsun
yedektesindir
Öyle birisi değil
adam seni öpiyim demiş s1ki bile kalkmamış. muhtemelen konuştuğu başka kızlar var.
Bence zamanını bekliyor
Nasıl
Doğru başbaşa kalcak rahat bir zaman azmasi iyi olmaz
Ne güzel işte daha ne istiyorsun 1 ay olmuş daha
Başkasıyla yapmasından korkuyorum
Utangaç biri mi
Sen istiyorsan cilve yap
Utanırım ya
Cilve yapmalisin
güven vermeye çalışıyor
Anladim sevindim
Abazalar öyle 1 ayda cinsellik konusuna girer sorun yapma sende böyle devam et