Ben bakireyim ama o bir şeyler yaşamış bakir değil. Benimle o konulara girmiyor. Mesajda bile etkilemeye çalışsam uzatmadan konu değiştiriyor.
Acaba o gözle bakmıyor mu bana? Ve bu kişi cinsellik yaşamadan nasıl dayanıyor ki?
Ben bakireyim ama o bir şeyler yaşamış bakir değil. Benimle o konulara girmiyor. Mesajda bile etkilemeye çalışsam uzatmadan konu değiştiriyor.
Acaba o gözle bakmıyor mu bana? Ve bu kişi cinsellik yaşamadan nasıl dayanıyor ki?
İki ihtimal var. Birincisi bakire olduğun için sana değer veriyor. Seninle o şekilde yapmak istemiyor. İkincisi senin libidoyu iyice yükseltip güven verip tek seferde seni s. kcek. Bu arada niyeti birinci olup zaman içinde şartlara göre ikincinin doğal olarak oluşma ihtimali de var (ateş barut meselesi)
Cevap
12Cevap
soru çok cevaplı.
bir kere denk değilsiniz o yaşamış sen yaşamamışsın.
o gözle bakmıyor da olabilir, sana aşırı değer verdiği için de o konuların açılmasını istemiyor olabilir.
ama son kısımdaki nasıl dayanıyor soruna gelince, onun aç olduğunu kim söyledi sana?
doymuş belli ki canı istemiyor.
bence açık açık aklındaki soruları ona sormalısın
Cinsellik doyulabilcek bir şey mi? Ve bu benim için kötü Bir şey değil mi? Bana karşı isteksiz olması falan
Ona soracak kadar rahat değilim şu an çekiniyorum yani
cinsellik doyulacak bir şey demedim.
valla kafanı bu kadar kurcalıyorsa ve bu kişi sevgilin ise bence konuşmalısı çekinmeden.
Kızım sizin hiç ayarınız yok yemşnle erkek cinsellik konuşur sorun olur konuşmaz sorun olur
Kendine hak görmüyor demek ki ayrıca cinsellik yaşamadan niye duramayalım ben bunu anlamıyorum herkesin libidosu yüksek değil.
Bilmem. Daha önce yasadiysa tekrar istemez mi
İstek dizginlenebilir bir şey. Mesela hiç mastürbasyon yapmayan insanlar da var.
Daha ne istiyon işte konuyu acsa erkekler hep böyle İşi güçü belden aşagı dersiniz acmasa niye acmiyo diyosunuz demekki gercek seven biri
kendi kendine yaşıyor.. seni masum görüyor onuüzden konuyu açmıyor ya da o anlamda etkilenmiyor senden
Cidden yazsa sapık yazmasa ayrı sizin kafalar nasıl çalışır hiç anlamam
sen konu açıyorsan ve o istemiyorsa demek ki seni öyle görmüyor olabilir
Ciddi düşünüyor seninle
Ama evlilik için erken diyordu
Senden çekiniyor olabilir mi
Yakında seni sever atar
Daha ne istiyon duzgun
Senin tepkinden çekiniyordur sen gir
Neden böyle biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?