kizlar uc aylik sevgiliyiz cok seviyor beni evlenicem senle diyor. mesajlasiyoruz ilerde film izleriz evimizde diyor bende ben rahat durmam ki izleyemeyiz o filmi diyorum konuyu biraz cinsellige getirip eglenceli tutmak istiyorum muhabbeti ama o hep kapatiyor anlamamazliktan geliyor. ben kizim o erkek bide neden boyle yapiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUtangaç olabilir hemen kötüye baglamammak lazım. Ne güzel terbiyeli birini bulmuşsun da diyemem belki de sorunları vardır. her açıdan bakmak lazım. sevgi de istiyor olabilir 🙂
24 Yorumla- +1 yıl
Utangaç biri sevgili olamaz
- +1 yıl
Senep?
- +1 yıl
Utangaç derken her konuda değil edepli saygılı konuşmasını bilen birinden bahsediyorum direkt abaza gibi cinselliğe dalanlardan hoşlanmıyorum 🙂
- +1 yıl
Cinselik konusunda ilk yakınlığı kadın verir yani erkek durupta kadınla direkt sevişmez öyle olsa her erkek ilk tanışdığı kızla ilk gece yatar
En İyi Cevaplar
İnsanların değer yargıları vardır siz bu konuda konuşmak istiyorsunuz diye onun da istemesi gerekmez fakat insan karşısındakininde fikirlerini bilmek ister ki ilerde onunla hayat yaşanırmı yaşanmazmı ona karar verebilsin
10 Yorumla
evet sitede kızların yarısı konuyu cinselliğe çektiği için erkeklere hakaret eder yarısıda senin gibi niye ilgilenmiyor diye isyan eder :D
Demekki bu ilgilendiğin çocuk çok tecrübesiz ve utangaç
10 Yorumla
+1 yılNe güzel işte aynı ben ama kaybedicek o çocukta sende yakında ayrılırsın böyle insanla kimse birlikte olmaz çünki :D seversen acı çekersin öpersen sevilirsin demişler...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendini gerdeğe saklıyordur abdh
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki korkuları var gadası
00 Yorumla
+1 yılSeviyor çünkü seven insan helaline evlenecek kisiye temiz saf temiz duygularla bakar evlilik öncesi ben öyleyim Zina Gunah islemeyin Bir kadindan evlilik oncesi bunu beklemiyorum😞
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılMümkünse cinselliğe ilgili, meyilli, hevesli hanımefendilerle cinselliğe düşkün erkekler eşleşsin lütfen. Sonra ya erkek sapık, abazan, kız "k e z o" oluyor; ya da erkek utangaç, meriç, beta oluyor, kız da yollu, k*vaşe oluyor.
00 Yorumla
+1 yılboş ver kanka git kendine göre seni s1k1p bırakcak birini bul. Bazı kızlar gerçekten sevilmeyi haketmiyor!
21 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılAdam evlilik düşünüyormuş seninle işte. Şu konuyu açsak manyak abaza oluyoruz açmasak sevmiyor damgası yiyoruz ben bu kızları anlamadık arkadaş ya
10 Yorumla
+1 yılkisilikli bi cocukmus tebrik ettim evlenmeden olmaz dior
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbizde senin gibi yazdigimizda da kizlar kaciyor ya sizin gibi nerdesiniz ya adres falan bisi yollayin 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBirçok sebep olabilir geçmişte cinsellik yaşamış mı? Belki evliliğe saklıyor ya da yaparsam heyecanı biter falan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Erkekler ne yapsa suç abi. Cinsellik istese sapık abaza, istemese niye böyle yapıyor? Ne şükürsüz varlıklarsınız siz mk
00 YorumlaBiraz başbaşa kalırsanız daha iyi olur. Uzaktan böyle konular ilgisini çekmiyor olabilir, benim de bir dönem böyleydi çok düşüktü isteğim.
00 Yorumla
+1 yılAdam evlilik düşünüyormuş seninle işte. Şu konuyu açsak abaza oluyoruz açmasak sevmiyor damgası yiyoruz
00 YorumlaEvlenicem diyorsa evliliği bekliyor demektir helal olsun karakterli dürüst bir insana kavuşmuşsun mutluluklar dilerim
00 YorumlaVaktin varsa erkek arkadaşın hakkında bilgi verir misin
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılcok seviyor beni iste ama kaybetmekten minkorkuyor acabap
+1 yılCok tuhafsınız cidden cinsellik istese olmaz istemeyince de manyak diyosunuz
10 Yorumla
+1 yılAma gerçekten şaşırttı, cinselliği açmadan durabilen ve konuyu saptıran bi erkek, tebrikler
10 YorumlaBelki de beklentileriniz farklı..
böyle bakıp davranıyor olması güzel bi şey bence..10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bazen erkekliğimden şüphe ediyordum şimdikileri görünce, tek değilmişim. Helal olsun ona.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan ise bak yaa
Kadın istiyor
Erkek kaçıyor
Bir de cinselliği veren kadındır, resmen altın tepside sunuyor
Diğeri konuyu kapatıyor
Hayatlar hayatlar00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Ya kiz istio adam yapmio saka gibi
Ah sen benim elime duscen02 Yorumla- +1 yıl
Benimkide öyle
Akıllı ol sen onun ciddi ilişkisisin belki cinselliğe hemen girerse soğuyordur
00 Yorumla
+1 yılTek yakindigim nokta niye böylesi bana denk gelmez...
00 Yorumla
+1 yılayrıl ya sanalda seks yapmayan adam evlendiğiniz zamanda yapamaz
00 Yorumla
+1 yılYa sana karşı cinsel durtulerden çok duygusal bağı var, ya da cinsel performans problemi
00 Yorumla
+1 yılİlginç sen niye isteklisin ben onu anlamadım acelen ne
00 Yorumla
+1 yılYasin doğruysa ve bu zamana kadar seks yapmadiysan helal olsun, bu saatten sonra da yapma kocana sakla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güzel işte edepli birini bulmuşsun birde dert yanıyorsun
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEreksiyon problemi olması olası. Sakın sevişmeden evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormalde bunu penisi küçük erkekler yapar çünkü evlendikten sonra geri dönüşü olmadığını biliyor ve kızda artık elindeki ile idare edecek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuk s*kişmek değil sevilmek istiyor işte anlasana aq
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılErkekler cinsellik konuşsa suç konuşmada suç
70 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsel ilişkiyi sevmiyor. Evldninceusenden senden sadece hizmet bekleyecek o kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam sinyali aldığım gibi atlarım üstüne 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSordunmu hiç ona bu durumu erkekler başına bela olacak kızlarla asla yatmaz
00 YorumlaBenimki de oyle flwnfksbfks bence kaybetmekten korkuyor seni yanlış bi sey demekten veya rahatsiz olmandan korkuyor olabiliir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilim de öyleydi ayrılırsak mesajları ailesine arkadaşlarına yaymamdan rezil olmaktan korkuyordu
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin bir zamanı olduğunu düşünüyordur benimde eski sevgilim böyleydi
10 Yorumla
+1 yılSağlık sorunu yoksa. İsteksizse senin için kötü olur.
00 Yorumla
+1 yılBenimkide yaklaşmıyor:(
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Doğru olanı yapmıyor mu sence de?
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun var demekki isteksiz
00 Yorumla
+1 yılKalkıyomu diye sordunmu
00 Yorumla
+1 yılDaha ne istiyon illaki yaptıracan kendini
00 Yorumla
+1 yılSeni gercekten seviyordur kirmak istemiyordur
00 Yorumlayaklaşsak suç yaklaşmasak garip
00 Yorumla
+1 yılkendini gelceğe saklıyor gibi
01 Yorumla- +1 yıl
iyi ki cinsellik istememiş gelen yorumlara bak ne gaytliği kalmış ne s. laklığı ne garipsiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıllibidosu yoktur azdırıcı birseyler ver
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba isteksizmi ya da libidosumu dusuk
00 Yorumla
+1 yılSen gibi hatun bir ben bulamadım
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı olabilir dikkat et
00 Yorumla
+1 yılDindar mı sevgilin yaşı kaö
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenle evlenmekten korkuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılnalaka
Cevap sahibi+1 yılevlenme heveslisisin basina kalcan diye korkmus
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok ileri gitmeden sana oral yapabilirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki de senle ciddi düşünüyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam seviyor ciddi ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde kızın yapacağı hareketleri erkek yapıyor
00 Yorumla
+1 yılkalkmıyor mu acaba
20 Yorumla
+1 yılcanım mı bu
06 Yorumla
Soran+1 yılne
- +1 yıl
Gay mı a.
- +1 yıl
canım mı bu dedim
- +1 yıl
S. Alak mı bu
Soran+1 yılne bileyim ya
- +1 yıl
boş ver onu ya gel sana erkek nasıl olur göstereyim bu gece titreteyim 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSorunludur belki
10 Yorumla
+1 yılondan cacık olmaz boş ver
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem