Buluşunca sarılıp öper ileri gitmeden ama nedense o konulara hiç girmiyor. Mesela bakire olduğumu bile bilmiyor. Hiç azdigini görmedim ne yüz yüze ne de mesajda. Fiziğim ve yüzüm güzel onla ilgili değildir. Böyle olması daha mı iyi sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilinizin duygusal olarak zor bir dönemden geçiyor olabilir. Depresyon, kaygı veya diğer duygusal sorunlar, cinsel ilgiyi azaltabilir. Sevgilinizin cinsellikle ilgilenmediği bir durum, farklı nedenlere dayanabilir ve kişisel deneyimlerine, duygusal durumuna ve yaşam tarzına bağlı olarak değişebilir. Yoğun stres veya baskı altında olmak, cinsel ilgiyi olumsuz etkileyebilir. İş, aile veya kişisel sorunlar, cinselliğe olan ilgiyi azaltabilir. Fiziksel sağlık sorunları, cinsel ilgiyi etkileyebilir. Ağrı, yorgunluk, hormonal dengesizlikler gibi faktörler, cinsellikle ilgiyi azaltabilir. İyi bir iletişim olmaması, cinsellikle ilgili istekleri ve beklentileri paylaşmayı zorlaştırabilir. İletişim eksikliği, cinsel uyumun azalmasına neden olabilir. Kişinin kendine güveni veya beden algısı, cinsel ilgiyi etkileyebilir. Olumsuz bir beden algısı, cinsellikle ilgiyi azaltabilir. Bazı ilaçlar veya tıbbi tedaviler, cinsel isteği azaltabilir. Bu durum, tıbbi bir uzmana danışmayı gerektirebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir noktadan sonra senin onun kucağına atlamanı ve tüm sorumluluğu sana yıkmayı istiyor. Bu çeşit erkekler tanıdım. Asla cinsellik konuşmuyor, yaklaşmıyor. Kendisi yakışıklı ve karizmatik. Sonrasında kız dayanamayıp bundan istiyor bir şekilde, arkadaş zevkle deyip kızı evire çevire seviyor. Sorumlusu kız oluyor.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Cinsellik ile ilgilenmiyor ise sorun olabilir, cinsel yönden sorunları olabilir. Ben sarıldığım zaman kazık gibi olur! 😅
Konuşurum ben sussam benim ki susmaz! 😅
Arkadaş kardeşçe takılacaksak sevgili olmanın anlamı da yok! 😅
Sen açabilir başlatabilirsin...00 Yorumla
Her nasıl kadınlar eşlerinin gönlünü hoş tutmalı ise erkekler de aynı şekilde eşlerinin gönlünü hoş tutmalıdır cinsellikte de. Yani evlilikte bunların da olması gerekir fazlası karşı tarafa zarar verir ve bunlar aldatmayla sonuçlanabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılDüzgün erkek işte. Yaklaşık 10 yıldır beni seven biri var, bir kez cinsellik konusuna girdiğini görmedim. 2. Gün cinsellikten bahsedenler hep çekti gitti. Seven adam kıyamıyor orası net
40 Yorumla
+1 yılOlmaması Dert mi şimdi anlamadım pek.
Öpte başına koy bölelerini, bulduda bulanıyor gibisin30 YorumlaErkekler cinsellik açsa suç açmasa suç. Öpte başına koy. Zaten ne kadar süredir ilişkiniz var? Keşke bana da böyleleri denk gelse
13 Yorumla- +1 yıl
maalesef kızlar * serseri soytarı her gördüğü kızın sırtından horoz gibi inmeyen kızlar erkeklerden hoşlanıyor. ahlaklı erkeklere canım gözüyle bakıyor. Altı yıllık sevgilim benden evlilik yüzü isteyen sevgilim yüzük istedikten iki gün sonra onunla yatmadım diye beni bir gecede tek mesajla terk Edip bir ay sonra başkasıyla evlendi
+1 yılBende zamanında bundan bin kat daha uzaktim. Kız çıplak yanıma yatardı el surmezdim 4 ay böyle devam etti sonra beni sarhoş etti benimle seks yaptı
10 YorumlaDaha ne istiyosun anliyamadim sevgililikte böyle bişey yapmamasından daha iyi ne var belki evliliği bekliyor
00 YorumlaNormalde bir erkek sevdiği kadına evlenmeden önce dokunmaz...
10 Yorumla
+1 yılDert etmemek lazım bence düzgün davranıyor adam daha ne ki
10 Yorumla
+1 yılErkekler cinsellik açsa bı dert acmasa bı dert ne yapsınlar karar verin artik
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Sana dokunmak istememesin sebebi zarar görme diye olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir durum değil bence ileride daha büyük sorunlara yol açar
00 Yorumla zina ypamak istemiyor işte zorlama çocuğu sen yaptın diye oda yapacak değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıllibidosu o kadar yuksek degildir belki evlendikten sonrada yapmak isteyebilir
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan olur mu sevişirken özlem, sevgi, aşk, ne varsa belli ediyosun o ilişkide
00 Yorumla
+1 yılAdam nasıl bir ekonomiyle boğuşuyorsa benliğini yitirmiş
00 Yorumla- Her insanın libidosu vardır. Durum böyle diye yansıtmak zorunda değil.
00 YorumlaPat diye ona sorsan tatmin edici bir cevap alırsın.
00 YorumlaDemek ki evlenince ilgilenmek istiyor benim gibi bende evlenince cinselliği o zaman yaşayacağım
00 Yorumla
+1 yılAdam efendi uslu biridir istesede belli etmiyodur ya da ilk adımı senden bekliyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendini güzel görüyor olabilir misin? Çünkü belli ki sevgilin sana yükselmiyor, ya da sevgilin seni çekici seksi ve kadınsı bulmuyor yani her türlü bir sorun var.
00 Yorumla
+1 yılYa istese laf yaparsınız istemese laf yaparsınız bu ülkenin cinsel kültürü cidden boş herkes farklı beklentilerde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabi ki de daha iyi keşke benim sevgilim de böyle olsa 😕
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDüzgün erkek işte sevinmelisin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşırı mastürbasyon yapıyordur Buda bütün enerjisini aldığı için ve çok daha uçuk hayaller kuruyorsa senin yaklaşım biçimin çok basit geliyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha iyi işte bu konulara girse sapık dersin bu seferde
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorum sadece cinsellik istiyor mu diye
Cevap sahibi+1 yılİstese sende isticek misin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUlan saftirikler istesek suc istemesek suc ne dengesiz karilarsiniz siz ya
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde libido tavan yapınca rahatsız oluyorlar seninkinde tık yok değişelim
00 Yorumla
+1 yılAzsa bi dert azmasa bi dert bi memnun olun artık
50 YorumlaArkadas siz kadınlara ne yapsak yaranamıyoruz. M*ksek bi dert m*kmesek bi dert ne istiyosunuz siz bizden be
00 YorumlaÇünkü evlilik düşünüyordur bende evlilik düşündüğüm kızlarla cinsellik konuşmam çünkü sogurum
00 Yorumla
+1 yılbence çok iyi, böyle erkek kaldı mı
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılİnsan gibi davranınca mı garip geliyor artık
10 Yorumla
+1 yılİçindeki cevherin çıkarılmasını bekliyordur
11 Yorumla- +1 yıl
😀
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılgay mi diyelim bunu mu istiyorsun
10 Yorumla
+1 yılBöyle erkekler de varmış
11 Yorumla- +1 yıl
ne bende öyleyim girmem öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBulmuşsun öyle erkek kaçırma 😂
00 Yorumla Daha ne ister bir kadın 😌
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsaygı duyuyordur senden bir adım bekliyordur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kuş ötmüyor olmasın
00 Yorumla
+1 yılSizlere neden bir türlü yaranamıyoruz biz 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Sen şunun adina paecalanmak istiyorum desene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılBir yere kadar normal
00 Yorumla belki o da senden bir hareket bekliyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşı biraz büyüyünce değişir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe güzel işte bu zmnda böylesi zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPenisi miniktir utanıyodur göstermeye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yeni ise çekiniyordur uzun isede isteksiz olabilir
00 Yorumlaİyi evet
10 Yorumla
+1 yılKuşu ölmüş onun
11 Yorumla- +1 yıl
İki dakika da abla yaptın adamı 😀
Bence daha iyi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKız belki donmuştur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıliyi değil
00 Yorumla Kuş kalmıyordur ya da gaydir
02 Yorumla- +1 yıl
Ya miktir awk bende böyleyim böyle olunca kızlar hemen yoldan çıkarmaya çalışıyor gaylikla veya kalkmamasiyla alakasi yok
- +1 yıl
@Tigerfather bi sq ya ne reklamı
İyi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. İyi değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılonla konuşsana
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞansın yok 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKuş ötüyor olabilir
00 Yorumla Çok üzücü evlenilmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Lubunyadır belki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. garip.
00 YorumlaSal onu
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım