Cinsel Yaşam Sevgilim cinsellik konusunda çok konuşmuyor neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sevgilim cinsellik konusunda çok konuşmuyor neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. cinselliği ön planda tutmuyordur. 1 0 Yorumla
Gezegen0000 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Konuşsa Abaza olur konuşmasa cahil olur ne yapsın bu erkekler 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Sadece sevgilim konussa yeter Yorumla Gezegen0000 1 yıl Peki Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cinsellik için sana yaklaştığını düşünme diye olabilir. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Önceden niye konuşuyordu Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Fikirleri değişmiş olabilir. Başta ciddi olmayıp artık ciddi düşünüyor demek ki. Her cinsellik konuştuğunda ciddiyetsiz olacak diye bir şey de yok. Sen ona adım atarsan, o zaman adım atabilir. Yorumla Soran 1 yıl Anladım tekrar denerim o zaman Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Senden utanıyor edepli çocuk bulmuşsun ona sen öğret kaybetme onu 0 0 Yorumla
Efekrhn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Arzulamiuor olabilir seni 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Demek ki icraat adamı 0 0 Yorumla
Babylon_Candle Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Konuşulacak değil yapılacak bir şey olduğundan 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben çok istekli olarak konuşurdum 0 0 Yorumla
KimeÇektimBen Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 76% 1 yıl konuşur suç konuşmaz suç sizde ama aaaaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Boşalıyo olabilir mi sjdjdj 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cinsellik konuşuyo ama yarıda mı kesiyor Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boşalıyo o zaman ya. Çok kötü erkenden boşalıyo Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Aayh ikizi falan var mı ? 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tuh , saka. maka bir yana kafaya takma sunu. Cok onemli birsey degil Yorumla Soran 1 yıl Bazen ikizi olduğunu düşünüyor her konuda konuşması degisiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤣🤣🤣 tovbe tovbe Yorumla Soran 1 yıl Burcu ikizler 😂 ama ikizi yok😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahahaha kiz Allah iyligini versin ne guldum🤣 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sen çok mu istiyosun 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sadece neden konuşmayı yarım bırakıyor onu merak ediyorum Yorumla Cefternal 1 yıl Birden çok sebebi vstdır Yorumla Soran 1 yıl Mesela Yorumla Cefternal 1 yıl Burdan mı anlatayım uzun uzun Yorumla Soran 1 yıl Kisa yaz Yorumla Cefternal 1 yıl Gereksiz yorum geliyo diye dedim neyse boş ver Yorumla
rascall_166 Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Konusunca gitmenden çekiniyprdur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ama önce konuşuyordu Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. İstemiyor 0 0 Yorumla
Birzamanlardagibi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Sen baya isteklisin sanrm 0 1 Yorumla Birzamanlardagibi 1 yıl Yaşlar kaç Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevmiyordur 0 0 Yorumla
hsjddkkxkdkc Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Ya libidosu düşük ya da konuşmaya cesareti yok 0 0 Yorumla
Ayaz_07-34 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 1 yıl Konuşsun sen ikna et 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Acıyorum yarım bırakıyor e Yorumla Soran 1 yıl Konusmayi Yorumla Ayaz_07-34 1 yıl O çocuktan olmaz o zaman yenisine geç Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Yaşlar ne. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ben 31 o 40 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşlar da iyi neden konuşmaz.Bekar misiniz ikinizde evlilik vs var mı oncesinde Yorumla ksisimeslesmesi 1 yıl Evlensene Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ksisimeslesmesi güzel cevap Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
cinselliği ön planda tutmuyordur.
Konuşsa Abaza olur konuşmasa cahil olur ne yapsın bu erkekler
Sadece sevgilim konussa yeter
Peki
Cinsellik için sana yaklaştığını düşünme diye olabilir.
Önceden niye konuşuyordu
Fikirleri değişmiş olabilir. Başta ciddi olmayıp artık ciddi düşünüyor demek ki. Her cinsellik konuştuğunda ciddiyetsiz olacak diye bir şey de yok. Sen ona adım atarsan, o zaman adım atabilir.
Anladım tekrar denerim o zaman
Senden utanıyor edepli çocuk bulmuşsun ona sen öğret kaybetme onu
Arzulamiuor olabilir seni
Anladım
Ya bazıları ya canlı yaşamayı sever
Demek ki icraat adamı
Konuşulacak değil yapılacak bir şey olduğundan
Ben çok istekli olarak konuşurdum
Yatakta iyi mi
Havlayan köpek ısırmaz çünkü
Konusan biriyle muhabbet et sende
konuşur suç konuşmaz suç sizde ama aaaaa