Senelerdir sevgiliyiz. Uzak mesafe zaten ve çok nadir buluşuyoruz. Ama normal sohbetleri de çok sıradan asla beni arzulayan cümleleri yok. İki ay ayrı kaldık o dönemde kiminle tanışsam hepsi konuyu ona getirdi benim 4 senedir tanıştığım adamda tık yok yemin ederim tık yok inanamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayBu söylediklerin çok can yakıcı çünkü birini yıllardır sevmişsin, emek vermişsin, özlemişsin... ama onda senin gibi bir özlem, bir istek, bir kıvılcım görmüyorsun. Hele ki uzak mesafe ilişkilerinde o “özlemekten çıldırmak” hali bile bir bağ kurdurur, ama o hiçbir şey göstermiyorsa insan ister istemez kendini sorguluyor: “Acaba beni hâlâ istiyor mu? Neden böyle davranıyor?”
Ve bir yandan da yeni tanıdığın kişilerden birkaç kelimeyle bile ilgi, arzu, merak alıyorsun ama hayatını adadığın, bir gelecek hayal ettiğin kişiden yıllardır “tık” yoksa, bu çok kırıcı oluyor. Çünkü senin içinde hâlâ bir yerlerde o “beni özlesin, beni istesin, beni arzulayarak konuşsun” beklentisi var ve bunu alamamak insanı tüketiyor.
Bazen böyle durumlarda iki şey oluyor: Ya karşındaki kişi duygularını göstermekte çok yetersiz ve ilişkiyi sadece alışkanlıkla sürdürüyor… Ya da seni seviyor ama nasıl sevdiğini bilmiyor, anlatamıyor. Ama hangi ihtimal olursa olsun, senin beklentilerin, hislerin göz ardı edilemez.
Senin için gerçek bir sevgi sadece sabır ya da sadakat değil; aynı zamanda heyecan, istek, özlem, arzu da demek. Ve bu istek sadece cinsellik değil, varlığına duyulan iştiyak. Eğer bunları yıllardır göremiyorsan, seni bu kadar yalnız hissettiren bir ilişkide hâlâ çırpınman yıpratıcı olabilir.
İstersen bu ilişkiyi birlikte sorgulayabiliriz. Devam etmeli mi, yoksa içindeki bu yalnızlığı artık görüp başka bir yol mu çizilmeli? Konuşalım istersen.
02 Yorumla
Soran11 ayChatgbt misiniz acaba
Cevap sahibi11 ayHayır kendim yazdım
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Aslında bakarsan çok sıkıntılı bir durum. Yani konuşsa dert konuşmasa dert. 4 yıl uzun bir zaman yani konuşulur bence konuşulması da gerekiyor. Bence bi anormallik var bunda
04 Yorumla
Soran11 ayİşte ben de ona şaşıyorum. Geldiğinde yalnız kalamıyoruz da kalınca da bir şey yapmıyor. Asla mesajla konu da açmaz
Soran11 aySordum da utandığını söyledi bir kere de libidom düşük demişti ben de kuduruk gibi sorgulamak istemedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(18-24)11 ayarkadas konussak bi dert konusmasak iki dert nasil olacak bu is cozemedim. Konusuyoz sapik abaza oluyoz konusmuyoz tik yok inanamiyorum oluyor. Kendiniz bile ne istediginizi bilmiyorsunuz. Bi karar verin..🙄
04 Yorumla
Soran11 ayCanım 4 senelik ilişkide de sohbeti geçsin biraz isteğini belli etsin ama dimi
Cevap sahibi11 aybaskalari da tersini diyor ama onu napacaz. Belki evliligi bekliyor ne bilim tanimiyom sevgilini huyunu suyunu
Soran11 ayYok cidden beni arzulamıyor öyle hissediyorum ve üzülüyorum aşırı
Cevap sahibi11 ayneden cirkinmisin neyin var
Gül gibi adamı bulmuşsun nazar değdirme bi başlar konuşmaya bu sefer pişman olursun 🤣🤣🤣
02 Yorumla
Soran11 ayOlmam olmam istekli olsun
Gizli Üye(25-29)11 aySen saka misin? Normali bu 2dj da konusan o tipler seni dikip birakcak bunu mu istiyon herif senle cddi düsünüyor eger o konularu a arsan dikip birakir haberin olsun hayalin buysa
07 Yorumla
Soran11 ayKız 4 sene oldu biraz insan konuşmak istemez mi 😅😅
Cevap sahibi11 ayBence artik evlenin zaten bak erkeklere de asla güvenme Şu an seninle evlilik düsündünden konusmuyo fakst konusursa aninda kullanip atar istemez erkekler böyle
Soran11 ayKeşke evlenebilsek ama işleri oturtamadan nasıl geçineceğimizi bilmiyorum o yüzden süreç iki seneye anca oturur :(
Cevap sahibi11 ayBak tatlim ben o kadar cok insan duydum 5 kurus yokken evlenenleri Allah yardim eder gidin nikah kiyin
Soran11 ayValla elde avuçta yokken yokluğa atamam kendimi sonra niye evlendiniz de derler 😅
Cevap sahibi11 ay2 yil sosnra olucagi kesin mi paranin?
Soran11 ayEvet çünkü kredi ödüyor kendisi de istemiyormuş 🥲 o zamana kadar terfi alır ben de iş bulurum diye düşünüyorum
11 ayDaha önce kınuyu açtıda sen sert tepki göstermiş olabilirmisim
011 Yorumla
Soran11 ayHayır cidden yapmadım
- 11 ay
Ozaman bence seni arzulamıyor ya da cinsel gücü zayıf
Soran11 ayBen sevmesem bırakırdım onu
- 11 ay
Sırf bu yüzden mi?
Soran11 ayEvet ama seviyorum işte ya gay ise diye de korkuyorum
- 11 ay
Endişelenmejte haklısın tabiki. Nadem uzun zamandır birliktesiniz bu tür konuları konuşmaşısınız. Merak ettiğin şeylerş bence sır
Soran11 aySordum da utanıyorum durduk yere açma dedi
- 11 ay
Çok saçmaya böyle şey olur mu hiç
- 11 ay
Yanındayken penisi pantalondan falan belli olmuyırsa bence sıkıntı var
Soran11 ayYok belli olmadı hiç ahaha
- 11 ay
Libido yok
4 yıldır uzak mesafe ilişkisi ve bu konulara hiç girmediniz?
02 Yorumla
Soran11 ayEvet inanılır gibi değil
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Açana gay mi veya libidosu mu çok düşük veya Muhafazakar mı?
02 Yorumla
Soran11 ayLibidosu düşük söylemişti
Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Konuştuğu başka biri varsa birde öyle düşün bu konu hakkında
02 Yorumla
Soran11 ayAğlayacağım ya
- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
11 ayBelki kiyamiyordur ya da senden cekiniyordur. Sen ufak belli et
02 Yorumla
Soran11 ayBelli ettim zaten ama ben hadi seks yapalım demiyorum ama insan bi merak eder şöyle tutkulu cümleler kullanır ya resmen kankam gibi
- 11 ay
O zaman canim olmasin
11 aygay mı acaba?
ben olsam çoktan yatakta 3 yıldır inliyordun altımda07 Yorumla
Soran11 ayEvlenmeden yapmam zaten ben sadece isteksiz sıfır meraksız haline şaşırıyorum
- 11 ay
ya vermesen bile en azından öpüşürsun veya sanal sks yaparsın seni boşaltabilir yanına geldiğinde yalayabilir yani çok pasif kalmış
düşünsene evlilikte de böyle adam?
Soran11 ayÖpüşse gene iyiydi de tık yok
- 11 ay
ayrılmayı düşünüyor musun?
Soran11 ayHayır
- 11 ay
bence seni baştan sona yalayacak biri lazım
gögüslerini emecek
dudaklarına yapışçak libidosu yüksek bir erkek - 11 ay
boy kilon kaç
11 ayÇok garip yanii. Bi' de 4 yıl diyorsun yani... bilemedim normalde senin dediğin gibi erkekler konuyu istese de istemese de eni sonu cinselliğe doğru getiriyor ama seninki böyle yapmıyorsa gerçekten de bir sıkıntı olabilir ama ne işte🎀
11 Yorumla
Soran11 ayGay mi diye çok yokladım ama belirti vermiyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uzaktayken daha çok azarım hemen yazarım konuşurken söylerim kendini oksa ıslat beni düşün diye onda sorun var
00 Yorumla
11 aySen istiyormusun peki ondan bir şey olmasını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAnla yani adam da bülbül ötmüyor. Muazzez ablamız o şarkıyı boşa mı cıkardı
02 Yorumla
Soran11 ayDaha 28 yaşında yahu
Cevap sahibi11 ayAma iş işten geçmiş işte. Kimisinde hiç olmuyor. Hormonel. Sana yazık olmus yani üzüldüm
Gizli Üye(25-29)11 aysence sevgı ve saygıdan ıstemıyor olabılırmı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
11 ayAcaba kaygısı korkusumu var
02 Yorumla
Soran11 ayUtandım utanıyorum diye zırvaladığı oldu
- 11 ay
Bunlar bahane
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
11 aySen ac konuyu kizarsin die çekiniyordur belki
02 Yorumla
Soran11 ayÇekiniyor ama gene de insan arzuladığını söyler
- 11 ay
Kizarsin die söylemiyor dur kesin
11 aySen oraya getir, cekiniyordur o
02 Yorumla
Soran11 ayMal mı bu ya kaç senelik sevgilisiyim
- 11 ay
Bize sormussun acik acik, onunla da konussana
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
11 ay4 sene biraz fazlaymış
02 Yorumla
Soran11 ayUzak olunca böyle oldu. Benimki de yokluk galiba sjdjd
- 11 ay
Yeni tanışmış olsanız, çekiniyor derdim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Uzak mesafe olunca tanıdıkça orayada gelinir
00 YorumlaBu işte bir terslik var
00 Yorumla
11 aySen istiyor musun peki
00 Yorumla
11 ayBenimle konuşulabilir o konular
01 Yorumla- 11 ay
11 ayKuşu ölmüş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
11 ayO nasıl sevgili ya
02 Yorumla
Soran11 ayBen de onu sorgulamaktan saçlarıma aklar düşecek yakında
- 11 ay
Sen bu duruma ne diyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
11 ayOlabilir
00 Yorumla Bizle konus
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası