Bakire değilim sevgilimden sakladım onu kaybetmek istemedim hareketleri değişti bana sizce öğrenmişmidir?

Evlenene kadar dokunmayacaktı dün akşam ısrar etti yüzü çok asıktı kanama felan olmadı sesini çıkartmadı hiç ağlayışlarıma aldırmadı acıyor dedim öfkesini çıkarır gibi yaptı bugün hiç mesaj atmadı arıyorum işim var ararım diyor çok canım yandı kalbimi kırıyor farkında değil ben bunu hakettşm mi yoksa
Hakettin tabiki
Hayır Haketmedin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Benim yaptığım hatayı yapmayın evleneceğiniz insana saklayın kendinizi ben bilemezdim böyle olacağını çok üzgünüm pişmanım ama fayda etmiyor... Şimdi bu hataları yapmasam o kadar mutlu olacaktım ki elinden şekeri alınmış çocuk gibi kaldım ortada keşke telafi edebilseydim kesin öğrendi korkuyorum ve utanıyorum konuşmaya
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ben çok sevdim elini bile değmeden bana Ailemden görmediğim kadar ilgi şefkat göstermişti kaybetmek ve beni kullanmasın diye bakire olmadığımı söylemedim ama ben onu kullanmış oldum çok canım yanıyor ne yapabilirdim başka
Bakire değilim sevgilimden sakladım onu kaybetmek istemedim hareketleri değişti bana sizce öğrenmişmidir?