Soru hem erkeklere, hem kadınlara yöneliktir.Eş adayınız deneyimli olsa mı daha iyi, olmasa mı daha iyi olur? Neden?
Bakir/bakire olmalı.
Önemsiz.
Deneyimli olmalı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir çin atasözü vardır.
Birşey 1 defa olduysa 2.kez olabilir.Ama birşey 2 defa olduysa 3.kez kesin olur.
O nedenle akla gelen şudur ki,bir kız ben hata yaptım vs diyorsa onu hata olarak filan kabul edemem.1 kez yapan kız ,aynı kişiyle ya da farklı kişiyle 2.kez de yapmıştır.Ve bunu isteyerek yapmıştır.Öyle bir hata yapmışsa da hatayı yaptığı kişi ile evlenecek.Bu işin lamı cimi yok.Ayrıca ben kabul ederim vs diyen er kişiler,bir gün evli iken sağdan soldan karısı hakkında laf duydumu namus davasına düşmesin.Herkezin yaptığı gibi gidip karısını aldatsın ya da hergün oturup içip içine atsın.Bakire olupta bazı haltları yiyen kızlarda var.Yalan yok.Ama ne olursa olsun dişi-erkek iki kişi arasında ki en uç nokta cinsel ilişkidir.Bu yaşanmışsa,geriye daha da yaşanacak birşey kalmamıştır.
Ayrıca söz konusu olan şey bakirelikte değildir.Evlenir kadın,3 sene 5 sene evli kalır sonra yapamaz boşanır.Ama namsuyla evlenip boşanmıştır.O kadın benim gözümde evlenmeden türlü nane yemiş sonra da erkeklerden cinsel yaşantısına saygı bekleyen kadından daha ahlaklıdır.
2012 yılındayız.Her 10 kızdan 9'nun flörtü olmuştur.Ama her kız aynı hatayı yapmaz.Arada ki çizgiyi korur.Sevgilisi olabilir fakat bir yakınlaşma içerisinde girmemiştir.
Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Bu kadar çok meraklıysa cinsel ilişkiye evlensin kurtulsun.Kariyerdi bilmem neydi,özgürlüğüm elden gidecek ayaklarında evlilik dışı cinsel ilişki yaşayıp sonra saygı beklemesin kimseden.
Erkeğe gelince.Zaten erkek o yolun yolcusu bir kızla yaşamıştır o beraberliği.Seven adam zaten karşı tarafa saygı duyar ve iradesine sahip çıkar.Kız kendini hazır hissetmediği takdirde cinsel bir durum için baskı kurmaz.Kuruyorsa sevmiyordur.Açık ve net.
Zaten bir erkekle cinsellik yaşayacak kadar ilerlemişsen evleniver bir zahmet.
Kaç kere diyeceğim bilmiyorum Kadın-erkek eşit değildir.Yasalar ile bunu eşitlemeye kalksan da örf,adet,gelenek ve DİN de dahil kadın-erkek eşit değildir.
Ayrıca biz gavatmıyız diyen kardeşim hay ağzına sağlık.Gavatmıyız lan biz başkasının malı olmuş hatunu karımız yapıp anne olmasını bekleyelim.Mal dedim farkındayım,çünkü evlenmek için zengin koca arayan kadın,züccaciye de ki sürahiden farksız benim için.
Ne demiş ünlü şair;
Erkekden sana rahat bir gelecek sunmasını istiyorsan,sende ona temiz bir geçmiş sunacaksın...
Uzun uzun düşüncelerini yazmışsın.Fakat sorumun cevabı hiç bir kelimede yok.Sen bu kafayla edebiyat yap bence.Soruyu anlamamışsın.
sözcük israfı.
önemliydi.. kızlar kızlıklarını kaybetmesin diye neler yapıyor artık.. o yüzden cokta önemli değil sanırım..
Bnce asla önemli değil ..Bakire olmasak sevmeyı bilmiyor muyuzz.. farz et kı bana bır erkek aşık ama ben bakire değilim ne yani benıy almayacak mı ? kendizi sütten çıkma ak kaşıkmı?
Hiç mi kızlar düşüp kalkmadı ? Asla temiz olmayan bir erkeğin bakire kız almasından yana değilim.. bana sakın erkek her boku bilir hayatı yaşamıştır altından bir sürü kız kalkmıştır daha ıyı bır kız secebılır deneyımlidir gibi saçma sapan şeylerdeb bahsetmeyin..
Şunada eminim buna deneyim deyın, ısterek yaptı deyin,yada bır ta sonucu bakire oldu deyın ne dersenız deyın ama asla her kızı 1 tutmayın siz allah değilsiniz 1 kere yapan bır kızı dewamıda gelir dewamını da yapar diye düşünmeyin.. Bana göre bunu 1 kere yaşamış bir kız diğer bakire kızlardannn 10000 kat daha namusludur :D Neden mi nasıl erkeğin şerefsizi i*nesi varsa bu kızda 1 kereliğine o* olmş tadını almşş deneyımını yaşamıstr ha bakarsın dewamını yapar o zaman ororpu dersınız ha dewamını yapmazsa o kız sadıkta olur evlenılecek kızda olur erkeğinide mutlu etmesini biliiirrr..
Bir kız asla bacak arası var diye evlenılmemeli .Eğer bir erkek sırf bacak arası var dıye bir kızla evlenilecekse o adam rezılde edilebilir..Çünkü:onun sevgiside yalandır,ilgiside
Bu arada bn demıyorum kı bakire olanı alın demeye çalıştığım o işi yapıp daha yapmayan kızlarda vardır kı bu kızlar hiç yapmayanlara 1000 basar sadece siz bunun farkında bile değilsiniz...
Sözlerine katılıyorum.Katılmadığım tek nokta: "bu kızda 1 kereliğine o* olmş tadını almşş deneyımını yaşamıstr ha bakarsın dewamını yapar o zaman ororpu dersınız ha dewamını yapmazsa o kız sadıkta olur evlenılecek kızda olur erkeğinide mutlu etmesini biliiirrr.." Bir kere yapan dediğin gibi o.. olmaz, devamını getiren de o.. değildir. Bu arada eğer seviyorsa ve eşi de kabul ediyorsa bakir olmayan bir adam, bakire olan bir kadınla evlenebilir.Önemli olan sevgidir.
yazarken sıkılmadın mı yahu :)
Bir sürü uzun ve alakasız cevaplar da var.
Soruyu soran ben olduğum için, bana göre ne olduğu önemli zaten.
Sadece sorumun cevabını içeren kısa ve öz bir cevap yeterli olurdu.Anlamamak mümkün değil, üç seçenek var: bakire olmalı, deneyimli olmalı, fark etmez.Anlaşılan sen soruyu anlamamışsın.
deneyimli olanların bile mutlu ettiği tartışılırken bence önemsiz bir ayrıntı.
Deneyimli olursa bir çok pozisyonu ve nasıl uygulayacağını bilir.Daha iyi bence.Deneyimle alakası var.Hem de örneğin; bir partner ne istediğini biliyor ve belirtiyorsa, diğer partner uygulamamakta ısrar ediyorsa, diğer partner hiçbir partneri mutlu edemez.
Ben zaten Dikken'in yorumuna yazmıştım.
Yorumumu tekrar oku, anlamamışsın.
Cevap
27Cevap
Hangi cagda yasiyoruz Arkadaslar.
Insanlarin bu konuyayaklasimi tabiki farkli.
Erkeklere Bu Soruyu yöneliginiizde alacaginiz cevap cogunlukla su oluyor Kiz bakire olsun ben
Bakire isderim.
Buda neyi gösderiyor Erkeklerin nekadar bazen Bencil oldugunu daga kendilerini yetisdiremediklerini gösderir neden diye soracaklar.
Gercekden kendini yetisdirmis bir Erkek görmüs bir Erkek bir kadinin Ruhi bagliligini tercih
etmeli ve Kariniz Sizinle ilk Tecrübelerini ediniyorsa oda Güzel.
Tecrübeli vehaut Tecrübesiz fark etmez :) Okadar
, Bu Ondalık İşareti
% Bu Yüzde işareti
+ Bu binde İşareti Olsun
é Bu Milyonda bir işareti Olsun
= Bu Milyarda Bir İşareti Olsun
& Bu da Sonsuz İşareti Olsun
Eş adayımın Bakire olup/olmamasının Önemi
, 'de -0-
%'de -0-
+'de -0-
é'de -0-
='da -1-
&'da -1- kadar önemli :)
Milyar tane kızdan birini seçme hakkın olsa bakire olanını seçeceksin yani :P
Hayır be doğru anladım..
ben bakireyim kendimi kocama saklıyorum hayatımda hiçbirkere öpüşmedim bile ..evleneceğim kişininde bakir olmasını isterim ama bi çok erkek evlenmedende yapıyor aşık olursam benden önce yapmış diye evlenmeyecek değilim ya yeterki oda sevsin geçmiş geçmiş kalır...
Bence öpüşmenin cinsel bir yanı yok.Ama bu başka bir tartışmanın konusu.Bu da senin düşüncen.Saygı duyarım.Fakat sadece "evleneceğim kişinin bakir olup olmaması önemli değil" yazsaydın benim sorum için yeterli olurdu.
:) Sana göre öyle.Neyse boşver :D
;) kib.
bakire bayan arayan erkek bence bakir olmalıdır. ben birini sevdiysem güvendiysem bakir olup olmaması önemli değildir. zaten her önüne gelenle birlikte olmuş birini sevmem, severek birlikte olmuştur kabulümdür
Ama nereden bileceksin tamamen doğru söylediğini? Erkekler o tarz konularda kesinlikle doğru söylemiyorlar.Dünyadaki en güvenilecek insan olduğunu düşündüklerin bile yalan söylüyor.
önemsiz.evlenecek durumu gelmişim o kadar iyi anlaşıyorum,seviyorum,düşüncelerimiz uyuşuyor bunların yanında bakir ya da değil.önemsiz çok önemsiz.
kişinin inancına göre değişir.Şahsi fikrime göre benim için değeri Sıfırdır.önemli olan kalple bağlılıktır.Bakire olmuş ama seni ilk fırsatta aldatan bir eş olmasından kat be kat üstündür
bakire olursa daha kolay bağlanırım, güvenirim. değilse kötü gözle bakmam ama zaman gerekir daha ince elerim herşeyi. önemli olan ciddi düşünmesi, huzur vermesi, çocukları sevmesi sadık olması bunlar olmadıktan sonra bakireliğin bi anlamı yok. ama bunlar varsa ve bakireyse müthiş bağlanırım.
birinin ilki olmak tehlikelidir.diğerlerine karşı olan merak daha da bi artar.tabi demiyorum ki ilki olunca kesinlikle aldatır .cinselliği daha yeni keşfetmişken birine bağlı kalma fikri onu korkutabilir diyorum.
bakir olduğuma göre bakire olması lazım.bunca zaman erkek olarak kendimi tuttuysam oda bir zahmet tutsun kendini
ikisside ilk deneyimlerinin birbiriyle yaşamalı ve böylece ikiside aynı anda deneyimli olur
O zaman deneyimli olanlar deneyimlilerle, deneyimsiz olanlar da deneyimsizlerle beraber olmalı diyorsun.İkisi de cahil, biraz zor değil mi sence?
İkisi de deneyimliyse, bilgi seviyeleri farklı olacaktır.Deneyimli olanlar hiç evlenmesin mi o zaman? :D
Kendi içinde çelişiyorsun.
Cevabından, ya ikisi de deneyimli olacak ya da ikisi de deneyimsiz olacak sonucunu çıkardım.Çünkü deneyimsizler birbiriyle evlendiklerinde, deneyimliler de elbette birileriyle evleneceklerdir.Fakat benim yorumlarıma aşırı tepki gösterdin.
Erkekte bu konuya bakılmazken kızların üzerinde böyle bi baskı var..bekaret bozulmadan bir çok yöntem var ki bu bana çok ters cevap B ama her önüne gelenle değil gerçekten sevmişsse yapmıssa kabuldür onun aksi farklı
eğer çok bakire varsa erkeklerde sorun var:/
önemsiz.. kafa kız olsun yeter..
bakire olmalı ! hadi eksileyin beni
Bence bakire istiyor diye, bakir olmak zorunda değil.Belki kendinden farklı olmasını istiyor olabilir.
Bakir olmayan bir erkeğin neyine bakire kız? Adaletsiz. Bakire istiyorduysa bakir kalacaktı. Zina edenler yalnızca zina edenlerle evlenir, ayet var.
Tabii ne bu ayet ne adalet o adaletsiz adamın umurunda olmaz :). Umurunda olsa namusunu korurdu. İlahi adalet, belki kendini bakire diye gösteren bir kıza denk gelir :).
Burada adalet vs. önemli değil bence.Bakire olmayan bir kız da bakir bir erkek istiyor olabilir.Belki öğretmek vs. daha heyecanlı geliyor olabilir.Hem de diyelim ki bakir olduğunu söyledi, kanıtlayabilecek mi? Bence bakireliğe ya da bakirliğe takılmak anlamsız.
Sevgili Soran... Adalet önemli değil olur mu? Bu ahir zamanda ne kız için ne de erkek için kolay değil. Senin dinini bilmiyorum ama benim dinimde zina edenin layığı zina edendir.
Ayrıca ne acı ki toplum erkekleri "sen erkeksin ne istersen yap, helal olsun, evlenince bakire alırsın" mantığıyla büyütüyor. Kusura bakma da bekar hayatı boyunca ne namusu ne ahlakı takmış birine yakıştıramam ben kendini korumuş kızı. Zaten dinen de onun dengi o değil.
Gerçekte dünyada adalet diye bir şey yok dostum.Sen bakireysen, bakir biriyle evlenirsin.Fakat onun bakir olup olmadığını tam anlayamazsın.Erkekler kadının isteklerine göre hareket ediyor ve doğruyu söylemiyorlar.Ben hiç birine tam anlamıyla güvenmiyorum.
Bir kadının da gerçekten bakire olup olmadığını kimse anlayamaz, tabii bekaretten anlaşılan sadece sağlam zar değilse. Her türlü naneyi yiyip erkekler bakire istiyor olduğu için kendini bakire tanıtan kız da dolu.
Ama benim olayım bu nabza göre şerbetler değil, olması gereken, dinin emrettiği. Adalet dünyada yok diye "eh ne yapalım" mı diyeceğiz? Ben dine uygun olmayan şeyde uyarırım, artık kişiye kalmış.
Anlamadın.Sen bakiresin, bakir istiyorsun.Başka biri bakire olup deneyimli istiyor olabilir.Sen dinine uy, herkes istediğini buluyor.Bu arada bakireliğin sadece zar olmadığı düşüncene katılıyorum.
Anlıyorum ne dediğini... Kimse sana karışmıyor, sen de başkalarının fikirlerine saygı duymalısın gibi bir şey. Ama ortada fantastik bir zırva var. O da bizlere toplum tarafından empoze edilen erkeğin tecrübelisinin, kadınınsa tecrübesizinin kıymetli olduğu fikri. Bu düşünceye sahip toplumda kişiler illa ki etkileniyor. İnsanlar bulunduğu ortama adapte olan canlılar. Ben de bu saçma bir toplum zırvasıdır diyorum. Bakire kızlar tabii ki de tecrübeli ister, o zaten öyle öğrenmiş.
Ama merak ediyorum kaç bakir erkek tecrübeli kız ister, bakir olmayanlar bile tecrübesiz isteriz diye yırtınıyorken. Ve bunu diyenler de müslümanız diyorlar.
Eğer gerçekten böyle bir bakış açısı olmasaydı toplumda, onun kararı derdim. Ama çoğunluğunun kendi kararı olduğunu düşünmüyorum, sadece sağdan soldan duyduklarıyla hayatlarını şekillendiriyorlar.
Sana katılıyorum...
bakir olmayan bir kadın düşünemiyorum helede evlenceksem intar sebebim
Kadın bakire olmalı ayrıca evet bu konuda eski kafalıyım meden ideğilim çokta memnunum :)
Kesinlikle bakir olmalı.
bakire olmalı bakire olmadıktan sonra niye evleniyim bu konularda ne deneyimn den bahsediyosun herkez ne yapcağını bilioyr
fark etmez karekterli olsun yeter
zaman öyle bir zamanki kız bakire ama en iyi stardan bile daha iyi ;)
yeter ki ruhu or*spu olmasın lannnn. Ks beni çok bozdu :((((88888
hayatını başkaları ne der diye yaşayan bir insanla değil evlilik arkadaş bile olmam
Bakire olmasi sart ;) baskasiyla sevisen kizla evlenilirmi hic ? sacmalik tabikide bakire olacak ;)
bakire iyidir. Bakire alın. Beni almayın kaşar oldum ben.
Gerçekten benim için çok önemli.
Ben bakireyim ve bakir isterim.
erkeğin deneyimlisi makul galiba genelde kızlardan bunu duyuyorum = )
Eglenilecek kadinla evleneceğim diyen adaylar siteden gitmis.
Zaten soruyla alakasız bir cevaptı.
Eglenilecek kadinla evlenecegim
bebeğim geldi <3
insanın değeri bacak arasında değildir..
kaşarla evlenecek degiliz...
çogu kaşar oldugu içindr.gider sevgişisine arkadan önden verir sonra diktirir :=) basit insanlar dostum biz temiz olanla evleniriz eksilesinler boswer..
Ben de eksiledim.Çünkü çok kaba bir tabir kullandım.Senin gibi konuşan bir insanla zaten kimse birlikte olmak istemez.
arkadasım benımle evlenmek ıcın can atanlar var sen rhat ol..kızları her türlü etkilerim profesyonel gitarcyım+komser yardımcısı polis seven kızlar yakısıklıyım sempatigim karizmayım..övünerek soyluyorum kusura bakma.ama kaşarla evlenecek degilim.
Hepsi aptal sarışın, değil mi? :D Ya çok zekiler, ya çok aptallar.Yoksa kimse sırf gitaristsin diye peşinden koşmaz ;)
sadece gitarist miym ? sesim güzel sempatigim..ayrıca en onemlısı polisim polis hayranı kız bile çok..şu profil fotoma bile tav olan 50 kız war en az
kaba tabir bu 1
2.si aklı olan bir bayan gitarına polis oluşuna sesine cartuna curtuna değil kişiliğine bakar. eksilemedim çünkü "kaşar" demek senin terbiyesizliğin
mojitoband sana katılıyorum.son noktayı koydun..
bakıyolar kadeşim bakıyolar :D
Önemli
Bakirim evde kaldım yani şimdi ben he :(((((((
bakıre olmalıyım tabıı kı
Karşındaki insanın nasıl olmasını istiyorsun? Soruyu iyi okuyup anlayalım lütfen.
bakire olmalısınız. türk erkekleri ezici çoğunlukla bakireliğe önem verir. onu da geçtim müslümansak böyle de olmalı. evlenip boşananların durumu farklı tabi.
Türk erkekleri bakire olmasına önem veriyor diye, kimse bakire olmak zorunda değil.Herkes istediğini yaşar.
Sana yazmadım tatlım bu yorumu.
Önemi yok.
önemli
Çok önemli değil...
bakire olmalı
gereksiz..
Gözümü kan bürüdü.
kan revan icinde kaldık
haha bilmem : ) dün gece geç geldim diye annem kizdi vardi : )))
Ben peynir sevmem hele kaşar hiç sevmem :)
En güzel şarapları içemeyeceksin desene ;)
evleneceğim kızın kaşar olmasını istemem manasında canım yoksa ne demek :)
önemsiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar