mesela evlenmek istediğiniz kızın bakire olmadığını öğrendiniz fakat bekaretini ciddi ilişkisinde kaybetmiş, sadece bir kişiyle yatmış yani herkesle yatıp kalkan birisi değil. yine de kabul eder miydiniz yoksa sizin için bakire olmaması evlenmemeniz için yeterli bir sebep mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu videoda bekaret Diye Bir Şey Mi Kalır bu devirde kaç tane kız bakir olabilir yani vajinal olarak bana kör olsa bile en azından Oral yapmış oluyor anal yapmış oluyor temasa girmiş olan bekaret sadece önüne bir erkeğin girip girmemesi değil ki
02 Yorumla- 1 yıl
O yüzden ben aramıyorum yani sıkıntı yapmıyorum bilmiyorum varsa da mucize olur yani şaşırmam artık çünkü bekaret konusunda dürüst olduklarını ben zannetmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
bana dogru söylerse guvenirsem seversem sorun etmem ama her detayını sorarım aradan zaman geçtikten sonra bir kaç sefer farklı tarihtede sorarım önceki anlattıgı ile sonraki anlattıgı arasında farklılık ekleme cıkarma varsa bu yalan söyluyor derim guvenmem ve biter kısacası bekaretten ziyade durustlugu daba önemli seversem begenirsem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılyani dedigim gibi bi anlık iradesine yenilmis hayatında 1 kisi olduguna emin olursam olabilir lakın önüne gelenlede yatmıssa istemem tabi ama tabiki bakire olsa iyiydi lakın insan oldugunu karsımızdakınıınde unutmamak lazım hatasız kul olmuyo neticede benimle evlenicekse bana sadık kalıcaksa cocuguna evine sahip cıkacaksa biter benim icin
02 Yorumla- 1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılEvet önemli, başkasının yaladığı bir penise sahip olmak veya başkasına giren bir penise sahip olmak açıkçası istemezdim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBakire olmaması, biriyle evlenmeyi istememe asla engel olmaz.
00 Yorumla Hiç yapmayan, hiç yapmayanı arar ve en doğal hakkıdır da.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBacak arasının verdiği mutluluk benim için hiçbir zaman ilk plan da olmadı.
00 Yorumla
1 yılSorun değil ciddi ilişkide kaybetmiş olmasa da olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSaygı duyup o konuyu kapatmak lazım sonuç olarak herkes bir şeyler yaşıyor. Ama yaşamamış birisi olsaydım kabul etmezdim belki de emin değilim
00 YorumlaBunu sorun edecek erkeği yalan makinasına sokacaksın her yalanında soda şişesi sokacan takma bunlara sen niyetin de iyi isen öyle insan bulursun zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen dürüst bir şekilde istemiyorum ama diğer erkekler yalan söyleyebilir sana
00 Yorumladediğin gibiyse ederdim onun dışında etmezdim
00 Yorumla
1 yıl0 kilometre olmalı
00 Yorumla
1 yılBen bakireysem o da bakire olacak
00 Yorumla
1 yılDeğil, böyle bir beklentim hiç olmadı hayatımda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYeterli bir sebep
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılO zaman dul olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet önemli
04 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tabisi
00 YorumlaÖnemli
03 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Onemli olan guven
00 Yorumla
1 yılBakirsem sorun ederim
00 Yorumla
1 yılÖnemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnemli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem