Bakireyim ama kendimj nereye kadar tutucam bilmiyorum ve bir gün buna önem veren bir erkeğe aşık olur muyum bilmiyorum korkuyorum ve insan korktuğundan da imtihan olurmuş Allah vermesin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılŞahsen benim için bakire olmasından ziyade birbirimizle olan uyumumuz yataktaki fantezi anlayışımız birbirimize karşı yapabileceğimiz çılgınlıklar daha uygun Hani bakire olup fanteziye karşı olup kötü bir yatak hayatı geçirmektense cinselliği seven fantezi üretebilen ve bakire olmamasını tercih ederim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılBen kendi fikrimce bakire kalmakta kararlıyım. Eğer çok çok ciddi ilişkim olursa dayanamazsam nişanlım falan olmalı yani o da. Üstüne çıkar git gel yaparım.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır zorunda değil ben geçmişe bakmam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılBen de bakirim ama evlilik bu devirde imkansız bunun için evlenmeden de olsa ilkleri birlikte yasayacagim bir kadın istiyorum
02 Yorumla
Soran1 yılevlilik yapacak birçok erkek var yapıyorlar da neden imkansız olsun zaten ilklerini yaşayacak öyle bir kadın zor bulursun yapanlar gelir
- 1 yıl
Zaten bakire kadınlar da beyinsizlik var onlar bile tecrübeli erkek istiyor ilkeleri tecrübeli biriyle olsun diyorlar
1 yılonceden oyleydım ama bende bısıler yasayınca aramıyorum dogal olarak erkege serbest dıye bırsey yok sonucta e erkeklerde kımle yapıyo bunu kendı cınslerımızle deılya... benden oncesını bılmek ıstemem sahsen oda benımkını bılmesın yalnızım ve bıseyler tadmıs bırı olarak zor gercektende nerdeyse hergun yapasım var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞöyle birsey okumuştum güzel açıklamış bence
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklerde bakir yok knk keyfine bak sende bakire ariyorum ben diyenin de suratina bi tane yapistir namuslu olmayan namusculuk oynamasin
212 Yorumla- 1 yıl
Bekaretini verip pişman olmayan kız var mı? Milleti gaza getirip kendiniz gibi yapmayın
- 1 yıl
İlla vardır istisnalar kaideyi bozmaz.
- 1 yıl
Genel soruyorum
Cevap sahibi1 yılBakirligini kaybedip bi erkek pisman olmuyorsa kadin da olmayacak evlenene kadar her halti ye sonra ben bakire temiz istiyorum hadi ya ne güzel dünya
- 1 yıl
Kimseyle olmazsan o erkekler bakir kalır. Yoksa nefsine hakim olamadığın için mi oluyorsun? Birileriyle yatma fikrini cazip hale getiren şeye bak. Onlar yaptı ben de yaparım 😆 tuhaf kafa
Cevap sahibi1 yılBirincisi ben buraya bakire olup olmadigimi yazmadim ikincisi erkekler her türlü iliskiye giriyor burada cift tarafli bir sorumluluk var
- 1 yıl
Bakire olup olmadığının önemi yok. Şu zihniyetin bakire olmamandan daha kirli. Bir insan gençlik hatasıyla bekaretini kaybedebilir kimse kinayamaz da erkeklerde bakır yok zaten keyfine bak diyerek bekaretini korumak isteyen birine karşı gaz vermek neyin nesi? Benim cevremde bırak ilişki yaşamayı öpüşmeyen 25 yaş üstü 50 arkadaşım vardır. Ama inan bana tanıdığım kızlarda oran çok çok az. 3 5 pc arada dönderiyor çoğunuzu sonra ihale tüm erkeklere kalıyor. Pc bir arkadaşım var 6 kızın bekaretini aldı. Hepsi de pc olduğunu biliyordu. Al işte sana örnek. Biraz aynaya bakıp kendinizi de elestirseniz?
- 1 yıl
Benim bildiğim 6 kızın*
Cevap sahibi1 yılYa dayi bi sus ya ustunden altindan gecmedigin kalmamis gelip burada nasihat verme
- 1 yıl
Al işte düşünme tartışma becerisi olmayan ve zihinsel gelişimini tamamlayamamis insan örneği. Senle vakit kaybetmektense susmak gerekir zaten. Kafa yapısı ortada. Hadi git bekaretini verdiğin için olan ofkenle birilerine daha bekaretini vermenin normal olduğunu empoze et. Kendin eski haline dönemezsin de diğerlerini kendin gibi yapabilirsin. Devam
Cevap sahibi1 yılAynen aynn
- 1 yıl
Kendini tutan var ne alaka
1 yılDeğil.. Ama benden önce bşrlikte olduğu kişi sürekli görebileceğim bir çevredeyse sorun ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArkadaşın biri bakir yok demiş azız ama varız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılseniin bana aşık olman lazımm senin gibiler yok artıkk
00 Yorumla
1 yılBen bakirsem o da olmak zorunda
00 Yorumla
1 yılBenim için oldukça önemli ben tuttum o da tutsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Nereye kadar derken evlenene kadar işte
00 Yorumla
1 yılDayanamayack kadar mı azgınsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDayan Sabri abi biraz daha helalin gelene kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eşim insan olsun varsa kusuru gormem
00 Yorumla
1 yılYani 🙄
05 Yorumla
Soran1 yılSen kendin öyle misin
- 1 yıl
Hayır tabiki 🙄
Soran1 yılOfff yürü git be temiz erkekler temiz kadınlarla pis erkekler pis kadinlarla ben demiyorum Allah diyor ayette
- 1 yıl
Tamam da ne bu asabiyet 🙄
- 1 yıl
Kesin minik burasına çabuk geliyor 🖖🏻
1 yılbakire severim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılYok degil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Hayır değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYasin kaç
05 Yorumla
Soran1 yıl21 🤣
Cevap sahibi1 yılBebeğim çok genç. Bekaret olmadan da evlenirsin ama basın hep eğik olur. Böyle sitelerde bekaret önemli değil diyene bakma. Deliler gibi sevdiğim ve prensesler gibi yaşatacağım bir kızla bu yüzden evlenmedim
Cevap sahibi1 yılAvucunu tükürükle oksa 😆 dayanirsin korkma. İnsanları çok dinleme, normallestiriyor insanlar bu yüzden dayanılmaz hâl alıyor
Cevap sahibi1 yılVe bekaretini verip iyi ki verdim diyen kızlar var ya. Yemin ederim%90 95 afedersin it gibi pişman.
Cevap sahibi1 yılBu arada soruyu yanlış okumuşum. Takdir ettim seni, maşallah:) hep böyle devam et. İnan bana kıymetini bilecek birileri çıkar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende bakirim ama zorluyo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem