Empati kurarak cevap vermenizi rica ediyorum.
Evet , önemlidir.
Hayır , önemli değildir.
Bilemiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İslam Dininin birtakım insanların uydurması sonucu kadınların omuzlarına verilmiş en ağır yüktür, Bakirelik !
Oysa ki küçük doku (hymen) denilen mükemmel kusursuz olan kızlık zarının özelliği çok farklıdır. Allah her kadına kusursuz özellik vermiş. Hymen de bunlardan bir tanesi...
Benim için önemi yoktur, cinsel ilişkiye girmek, ilişki yaşamak ayıp değil. Onur kırıcı namussuzluk veya farklı yerlere cekilemez
70 yaşında dedeler bile evlenmek için bakire kız istiyor. 5 karı eskitmiş hala bakire kız istiyor çünkü biliyor ki bir kadının ilki en önemlisidir. Erkeklerde sonuncu önemlidir.
Cevap
29Cevap
Bekaretin zerre kadar önemi yoktur erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum
Eşim olmuşsa bakire olması mümkün değil. Lakin evleneceğim kişinin bakire olmasını soruyosan hayır önemli değil
Bakire derken zardan bahsetmiyorum. Bakirelik zarla olmaz. Bazı kızlar erkek eli bile tutmamışken kendi kendilerini bozuyolar. Bazıları da anal dahil olmak üzere her haltı yiyip bakireyim diyo.
Evet önemli. Ben bakirim onunda bakire olmasını isterim.
Geçmişte olmuş bitmiş bir şey zaten böyle şeyleri kafaya takmam
Önemli değil. Bende bakir değildim.
Onları kafaya takmaya gerek yok, Sevgi saygı ve güven yeter.
Ben bakirim bakire isterim ama götten almamış bakire olaması lazım
empatinin kralını yaparak cevap veriyorum: evet önemlidir.
Önemli diyenler her boku yiyor sonra bakire istiyorlar
Erkeğinde kadınında tecrübelisi makbuldür.
Hepsi yalan bakire olmayanı bosuyorlar avukatım biliyorum
Ne gibi mesela
İnancagimi düşünme sakın
Ülkedeki kadınların%40ı bakire değildir. %40 evlenmiyor mu sayın avukat?
%40 olduğunu nerden biliyon diyelimki öyle onların kaçı evleniyor kaçı bakire olmadığını söylüyor kaçı boşanıyor bakire değil diye sonradan
Bakire olmadığına emin olduğum 20 kişi vardır. İçlerinde bosananlar da 5 yılı buldu.
Biliyorumda konuşuyorum değil mi
Ben de biliyorum da konuşuyorum.
Benim bir kiz ark vardı samimi olduğum biri çok sevdi beraber oldu sonra çocuk terk etti üç sene sonra başka biriyle evlendi 2 sene sonra eşi buna orp patlak bakire değildin bilmem ne sonuç boşanma bu erkeklerin kafası düzelmez onun için dedim
Bak ben de bakire olmayan kızlar mükemmel ilişki yaşıyor demiyorum. Fakat bakire olmayan kızlar yav he değil. 20 yıl öncesi için haklısın da günümüzde ya diktiriyor ya gerçekten zeki kandırıyor ya da evlenmeden zaten söylüyor.
Yav he değil s. lak olacaktı o
Sana bişey diyimmi evlenmiş boşanmış adam bakire istiyor gerisini sen anla
Ya tekrar ediyorum başta bilip evlenen de çok. İnan bana devir öyle değişti ki asıl istemesi gereken istemezken en alakasiz kişiler istiyor. Bak çevremde bakire olmayan kadınlarla evlendiğine emin olduğum erkekler var. İşin tuhafı nerdeyse tamamı hiç beklenmeyecek kişiler. Sevgilisinin saçının ucu göründüğü için deliren tarzda olup bakire olmadığını bildiği halde evlenen de var istediği takdirde ülkedeki kızların%90ınını elde edebilecek tarzda olup bakire olmayanla hatta evlenip boşanmış kadınlarla evlenen de var
Ben senin söylediğin tarzda biriyim bu arada. Gözlemlerime dayanarak şok içinde tartışıyorum
Sen eşini paylaşan birisin
Nerelisin sen
Eşini paylaşan birisin ne demek yav 😂
1) sen sadece eşimin ikinci eşiyim demişsin. Bu cümleden eşini paylaştığın anlamını nasıl çıkardı onu merak ettim. Sonuçta ikinci evliliğini yapan erkek/kadın paylaşılan mı oluyor?
2) keşke duymasaydım hiç. Mide bulandırıcı bir şey. İsteyen istediğini yapmakta özgür ama böyle şeyleri lütfen dillendirmeyelim
Bakire isteyen erkekler de bakir olmalı o halde
Bilemiyorum sevmeme aşık olmama göre değişir
ruhun bakir olması daha önemli sanki
Tabi önemli , yemiş yemiş hoşaf olmuş sonra gelcek bana
eşim var. bakire olmaması problem olmazdı
O bana sormadı, ben de ona sormadım.
Bakirelerin %90 maalesefki gtten yemis oluyor
Evet önemli kesinlikle
bende bakir olmadigim icin önemli degil :)
Pişmanlıklar var sanırım hayatında
Bakir olduğum için bakire isterim
Önemli çünkü ben de bakirim
Hiç önemli değil.
Evet ben bakirim
Önemli
Hayır..
Değildir
Değil
Kocamın bakire olmasını isterim
Bakire kiz ne swn ce
karakter