Bu sıralar o kadar fazla ifşa görüyorum ki artık önemli olmaya başladı benim için, yapmadıkları şey kalmamış neredeyse...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakirelik Önemli Olabilir Bazıları İçin. Şunu Söyleyeyim Her İnsan Hata Yapabilir Niye Bakire Olmayan Kız Alınmıyor Onu Çözemedim. İyi O Zaman Bende Her Haltı Yedim Diyelim Bakir Adam İstiyorum Aynı Şey Mi :)
07 Yorumla- +1 yıl
Alınmıyor değil knka alınır, ama yol geçen hanı olmak var, hata yapmak var bunun videoları çok internette malum
Cevap sahibi+1 yılYol Geçen Hanı Olmuşsa Kendi Karaktersizliği ve Kendisine Saygısı Olmayan Biri
- +1 yıl
Tek bir kişiyle gün de 6 defa sevişen de var, Onlar da aynı noktaya giriyor. Neredeyse artık cinsellikten soğumaya gelmiş artık yapa yapa
Cevap sahibi+1 yılYani Orasıda Öyle Tabi
- +1 yıl
büyük ihtimalle sende bakire değilsin buna istinaden böyle bir görüş attın. En basitinden seninki ay da en fazla 3 olmuştur. Şuandakiler oooo
Cevap sahibi+1 yılHerkes Kendisini Bilir Kimin Ne Yaptığı Beni İlgilendirmez
- +1 yıl
Saygı duyarım ne diyeyim başka knka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Önemli fakat bakire gibi görünüp aslında her yerini elleteni nasıl tanıyacağız. O yüzden evliliğe karşıyım artık.
00 Yorumla
+1 yılBen evlenmeyi düşünmüyorum tekrar ama evleneceksem kendimde çok ilişki yaşadığım için problem etmem
01 Yorumla- +1 yıl
Daha önce evlendin sanırım
+1 yılEvet önemli dindar olması lazım kendm gibi birini istiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Hayır ama benden 50 kilo altın talep edilirse bekaret ararım.
00 Yorumla
+1 yılherkes modern takılır önmeli değil der ama herkes arar ilk olmayı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 bine orijinalinden iyi dikiyorlar. yani kıstasınız bekaret değil. ahlak ve namus olmalı. diğer türlü çok ciddi tufaya gelirsiniz benden söylemesi.
00 YorumlaBen kendimi ona sakladıysam karşımdakini de öyle isterim.
00 YorumlaBakire deilse sevilmiş demektir ve bunu senle evliykende yapar bne oyle dusunuyorm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden onemliydi ama bazi degerler kayboldu
00 Yorumla
+1 yılEvet önemli.
21 Yorumla- +1 yıl
Sonunda doğru düşünen bir Kadın
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞart. Mistin artığını almayiz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMilletin
+1 yılÇok Önemli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evleneceğiniz i̇nsanın bakir/bakire olması sizin için önemli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat