Evlendiniz ilk gece kan gelmedi ne yaparsınız
Kızlık zarı önemlimidir?
Kızlık zarı önemlimidir?
Kızlık zarı değil, bekaret önemli.
Zar durur ama çok şey olmuştur bu kişi bakire midir? Evet ama bekaretini kaybetmiştir..
Bu nedenle bekaret önemli ve değerlidir. Ben kendi adıma önemsiyorum ama zina yapmamayı ve haramdan kendimi sakınmayı önemsiyorum.
En önemliside o zaten zinadan kaçinmak BEKARET NE OLUYOR?
Zardan bağımsız bi şekilde herhangi bi erkekle cinsel bi münasebette bulunmamak
Hmm anladım görüşünüz için teşekkürler
Cevap
7Cevap
Bakirim valla %99 bakire isterim ama belki bi ihtimal seven düzgün bi kız çıkar ise osuna busuna bakmam yeterki düzgün adam gibi sevsin
Geçmişte yaşadığının bir önemi yok şu an benimle olması önemli.
Değildir. Bir insan birini sevip bişeyler yaşadı diye kirlenmiş olmuyor. Bakirelik önemlidir diyenler size bekaretini korumuş ama diğer delikleri otoban olmuş kızlar layık.
Usta mesela sen zina yapmamışsın ama o herkesin altına yatmış sen onu genede kabul edermisinz?
Herkesin altına yatmış demedim geçmişte birini sevip beraberlik yaşamış olabilir dedim. Öyle biri bakire olsa da evlenilmez. Sorun zar değil karakter.
17 yaşımda sunanki esim bozmuştu. Aynı günden itibaren 1 hafta adet gördüm tabi haberi yoktu söylemedim suphelenmesin diye evli olsak kesin bosardi ertesi gün
Şuanda evli deilmisiniz zaten?
Yeni evlendik
@erencan54 nasıl anlicak
Eskiden bozdugunu biliyordur belkide
@burak3006 17 yaşımda bozdu. Fakat ayrı yaşadığımız için 1 hafta adet gordugumu söylemedim. Söylesem benden suphelenecekti. şu an evliyiz toplamda 5 sendir beraberiz ve 5 senedirde soylemedim. Bende anlamadım neden direkt adet olduğumu anladın mı simdi
17yasimda sevgiliydik 2 haftada bir bulusurduk okul iş felan derken😂
17 yaşındada seks yapmadım demessin ydhsys
İyi bir şey yapmadim cahillik şu anki aklım olsa yapmazdım 😊
Bakirelik önemli ama Kızlık zarı ve kanama başka şey.
Parmakları mı sokarak mastürbasyon yaparım ama hiç kimseyle yatmadım, hiç kimse ile öpüşmedim bile. Parmaklarımı soktuğımda kan filan gelmemiştide.
Peki karımdan kan gelmemesi onun başka birisiyle ilişki yaşadıgı anlamına gelmezmi?
Yani tabi ki gelmez, kan gelsede belki diktirdi. 🤷♀️
Bende iliskiye girdim bendende gelmedi gunahima girdi ya Allah'a havale ediyorum onu
yani tabiki
Peki ilk gece kan gelmedi diyelim tepkin ne olur?
konusma gercekleri
Nasıl yanii
arkdas ya neyse tam. ne dir burdan acik olmuyor merak ettim aklin da ne var yazdm
Tepkini sormuştum?
iyi tepki omaz
Banene kızın zarından
Evlendin ve ilk gece kan gelmedi tepkin umursamamakmı olur?
Dürüstlük önemli,
Anladımda evlendigin adama da gidip eskiden yaşadıklarını anlatmak saçma olmazmı?
önemlidir
Gelmeyebilir bu ne geri kafalilik
Geri kafalılıkla alakalı bir şey söyledigimi hatırlamıyorum sorumu sordum ve görüşlerimi bekliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?