Evleneceğiniz kişinin bekareti sizin için ne kadar önemli? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaşıma kadar önem veriyordum sonra düşündüm ben herşeyi yapıyorum neden karşıda ki de yapmamış olsun ki hepimiz insanız hormonlarımız var kadın erkek ayrımı neden yapıyorum ki dedim vazzgeçtim önemli degil benim için kaç tane erkek olsugu öncesinde benden sonra mezara girene kadar unutamicak beni zaten 😏
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin %90 nı için önemli. . Ben bütün ilişkilerimde belli sınırları geçmediğim için aynısını ondan da bekliyorum. Bakir olmayan erkekler bile istiyor onun için bakire hanımlarında aynısını istemesi gerek, seçici davransınlar.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki önemlidir bakire kızı ne yapayım ben? Deneyimli olmalı ve ne istediğini, ne istemediğini bilmeli. Yatakta ölü balık gibi yatan biriyle ömür geçmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbenim için önmli olan benimle birlikte olduktan sonrası öncesi beni bağlamaz kendi bedeni zevk almak için kullanmasından doğal bişi de yok
112 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler
- +1 yıl
@lossangleee rica ederim ama olması gereken budeğil mi ben mi yanlış biliyorum
- +1 yıl
Çok doğru söylüyosun. Benim sinirlendiğim konu şu, erkekler ben modernim diye istedikleri kadar s. eks yapıyo ama konu evlenmeye geldiğinde aaaa ben bakir kız istiyorum diyo ulan y.. avşak t. aşşakmı geçiyosun milletle 🤷♀️
- +1 yıl
@lossangleee snn ilişkiye girdiklerin de anasının babasının kızı bana göre yanlış maalesef toplumu bunlardan arındırmadan da rahat olmayacak ama tükeniolar bence
- +1 yıl
Öyle bende mesela istiyerek bozdurmadım allan pi. çi zorbalık etti bizim suçumuz ne🤷♀️ nefret ediyorum erkeklerdn
- +1 yıl
Ne güzel sohbet ettiniz :)
- +1 yıl
@lossangleee yani o durum da hoş bir durum değil ama bozulması bir tramva olmamalı snn vucudun senin kararın ile bozulmasını dilerdim ama olmamamış bunun sende derin yara açmasına izin verme kimse snn bedenine karışamaz ve kimseyi kararı senin veremeceğin bir durumda tutma derim ben
- +1 yıl
teşekkür ederim soran
- +1 yıl
Bende kendi kararımla yapmak isterdm bu bi travma değl ama ben kendilerine hakim olamayan sonrada bakir kız istiyen ap. tallara sinirliyl okdr
- +1 yıl
@lossangleee hepsini boş ver hepsinin canı cehenneme kafanı dik tut sen kendine ait olan vucudunu kullandın kim ne derse desin ve karşına snn düşüncelerine sahip birisi muhakkak çıkacak
- +1 yıl
Aynen teşekkür ederm
- +1 yıl
@lossangleee rica ederim iyi günler
Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Burada önemlidir diyen erkeklerin %99'u bekarken ilk fırsatta bir kadınla beraber olurlar ya da olmamışlardır ama fırsatını bulsalar olurlardı. Laflarına çok da inanmamak lazım.
17 Yorumla- +1 yıl
Kızlar kendini miktirmeye yer arıyo iki hediye alsan paranı kullansan zaten kızı yatağına atıyosun sen fırsatını bulamamışlardır diyon sen çık deki benim vücudum önemli değil önüme gelene veririm kimse sana bir şey demez. sen milletin kendi fikirlerini kendince yorumlayıp fırsat bulamamışlar diyemessin
- +1 yıl
Ayrıca bekaret önemli değil diyosan zaten bir müslümanda olma ihtimalin düşük bixi anlayabiliceğini pek sanmıyorum
- +1 yıl
Müstehcen mi kafayı yemiş lan bu salın bunu
+1 yılDeğil. Her önüne gelen kimseyle birlikte olmadığı sürece de umrumda değil
10 YorumlaBenim için çok önemli, kullanılmış erkek istemem.
22 Yorumla- +1 yıl
Sen de benim gibisin
- +1 yıl
Anlayacağın bir yöntem var mı bari
+1 yılonemli tabii sonucta bir omur beraber yasayacagiz eglenmek takilmak icin bekaretin onemi yok ama evlilik icin onemli
00 Yorumla
+1 yılİyide bunu istiyen erkek gerçekten bakirmiki bakir kız istiyo🤷♀️😠 ahmaklık
15 Yorumla- +1 yıl
herkesle yatıp bakire kız isteyen erkeğe aşık olan bakire kızlar ne oluyor peki :D üstelik o kızın yüzüne bile söylüyorlar bakire olmasaydın istemezdim diye :D
- +1 yıl
Ş. erefsizliğin sözlükteki karşılığı.
- +1 yıl
şerefsiz erkeklere midesiz kızlar işte. o tip kızlar kabullenmese o şerefsizler istediğine ulaşamazlardı. şu sirtede yüz kere gördüm hep bakire kızlar yatmış erkeklere aşıok :D
- +1 yıl
@lossangleee neler var neler , bekaret aramak hakkaten ahmaklık , bakir erkek ya da kadın girecek hayatın tam orta yerine edecek o zaman bekaret ararsın, kim bilir kaderin dümeninde parçalanmış nice güzel ruhu olan kadınlar var.
- +1 yıl
@Anlarım3005 öyle gerçekten
- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılBen bakirim. Ve sanirim bekareti de önemsiyorum.
00 Yorumla Benim için önemli ben dahalık 1 kızın elini bile tutmadım
00 Yorumla
+1 yıltabiki değil... benim için önemli olan benden sonrasıdır...
00 Yorumla
+1 yılTemiz kadınlar temiz erkeklere temiz erkekler temiz kadınlara
00 YorumlaHerkes yazmış istemem önemli değil felan diye ama herkes arıyordur bence 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Kafamda kurduğum tipe sahip ise hayır ama 50 kilo altın istenirse benden o zaman bekaret ararım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim için önemsiz ben de ilişki yaşadım onun da yaşamasını yargılayamam
00 Yorumla
+1 yılDegil. Zaten bakire degildi evlendigim kisi geri kafali degilim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlar için erkekte birçok şey önemliyse benim içinde önemli
00 Yorumla
+1 yılÖnemli bende koruyorum kendimi
00 Yorumla
+1 yılZerre kadar degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılElin altında inleyeni evime avrat yapmam
00 Yorumla
+1 yılBakirim bakire isterim önceliğim bu
00 Yorumla
+1 yılGaliba önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli tabii. Geçmiş geleceğin aynasıdır sonuçta.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli. Ben temizsem o da öyle olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli olan kalp değil mi
00 Yorumla
+1 yılönemlii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılönemlii
00 Yorumla önemli
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılYoo.
00 Yorumla
+1 yılEn önemsiz konu budur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli tabiki