Hala buna takılanlar var mı merak ettim. Buna takılanlar neden takılıyorsunuz açıklar mısınız?

Hala buna takılanlar var mı merak ettim. Buna takılanlar neden takılıyorsunuz açıklar mısınız?

Merhaba,
Partnerin bakire olup olmaması beni ilgilendirmiyor! 😅
Eşimin kalben ruhen ve bedenen temiz olmasını isterim! 😅
İnsan kalben ruhen ve bedenen temiz olmalıdır! 😅
Tecrübeli bir kadını tecrübesiz erkek tatmin edebilir mi? 😅
Zamanla beraber öğrenilir bence 😂
Evet bence de öğrenilir tabi ki 😅kadın anlayışlı olduktan sonra sorun yok 😅
Hemen nirvana beklememesi lazım yani 😅
Kimse anasının karnında öğrenmiyor filan 😅
Ya aslına bakacak olursan önemli değil derim ama önemli de, şimdi ister istemez benim kafamda bir kuruntu olur o. Aklıma geldikçe o yaşadığı olay kafama gelir kıskanırım. Ayrıca sonrasında ya beni begenmezse düşüncesi de olur. Hep bı guvensizlik durumu oluşur ister istemez. O yüzden yani biraz da önemli. Ama tabi sorun da değil derim bir yandan da
Benim için bekaret ne kadında nede erkekte önemli bir etken olmalı. Alt tarafı bir hitap olarak görüyorum. Bir duruma adım atmak olarak bile görmüyorum.
Partnerimin daha önce kimlerle neler yaptığı, kaç kişiyle birlikte olduğu veyahut bekareti umrumda olmaz.
Bakire olanların bakire birini istemesini anlarım da, bazıları üroloji doktorundan fazla şey gördükten sonra bunu istemesin ash :D Benim için sorun değil ama geçmişinde de az insan olsun..
Cevap
24Cevap
Ben bakirsem bakir olmasını da beklerim tabi, değilse de yapacak bir şey yok sevdikten sonra
Modluk için tebrikler..
Benim için hiç önemli değil geçmişe bakmam ben sevdiğim kadında.
Teşekkürler
Rica ederim ne demek
Bakire birinin yerine iyi sevişen ve seksi bilen biriyle ilişki yaşamayı tercih ederim. Seks bir sanattır, "aşk yapmak" aşk sanatı.
Kendini, seksi sevmesi ve istekli olması benim için önemli. İlişkinin en önemli parçalarından biridir cinsellik.
Herhangi bir erkekle aynı ortamda bulunmamis bile olması gerekiyor. Mesela geçmişte belediye otobüsüne bindiğinde, otobüste erkek varsa asla o kişi benimle evlenemez
Daha ne kadar abartabilirsin aceba ajsldpdjf
@Suusuuuuu ne abartacam. Ayrıca sen benim adımı soyadımı nereden biliyorsun. MK yazmışsın, benim adımın soyadimin baş harfleri😂
@Suusuuuuu he ya. Küfür oluyor ne yazıkki 😂
@Suusuuuuu aynen mk 😂
Aslına bakarsan önemsiz ama kendine bakmadan bakire kız istiyorum diyen kişiyse karşımdaki kişi öyle biriyle sevgili olmak veya evlenmek istemem.
kendimde önemli karşı taraf için önemsemiyorum ama bu tamamen benim duruşum ve düşüncemle alakalı ataerkillikle bi alakası yok
Yaşadıklarına saygı duymak gerek, bende 4 4lük değilim yani
Ben önem vermiyorum, verenler de şunu unutmasınlar: Fiziken bakire olup, ağzına alıp, her yerini emdiren de olabiliyor. Erkek de hiç yapmadıysa o zaman bakire arama hakkı var tabi
kadın bakire olmalı sebebi de mental olarak hasar alıyorlar kadınlar
Önemli değilde kendini değiştirirse bir daha o gibi ilişkileri yaşayamaktan vazgeçmişse ya da tövbe etmişse güvenim tamsa olabillr
Ben yapmadiysam neden daha önce birileriyle bir şey yapan biriyle olayım ki bu kadar basit
Ben bakire olmamasını isterim. Geçmiş tecrübeler insana renk katar
Bakire olsa benim gibi daha iyi olur açıkçası.
Hiç önemli değil bunu ona sormak bile kötü bence
Hiçbir şekilde önemi yok
Şu an için önemi yok ileride değişebilir
bakir olduum için bakire birini ararım
Bakire kızı yalamayı çok seviyorum
önemli bakire olmayanı istemem
Bakir ya da değil önemsiz
Takılmıyorum takılan bir zihniyetle olamam
olmaması cok daha iyidir
Bence takınılmaması gerekirr
Hayır umurumda bile olmaz
Hayır önemli diğil