Sigarayı bıraktım
B12 iğnesi kullandım
Demir serumu kullandım
Sonuç 10 kilo aldım
Sigarayı bıraktım
B12 iğnesi kullandım
Demir serumu kullandım
Sonuç 10 kilo aldım
Cevap
1Cevap
Diyete başlayabilirsin
normal verirsin zamanla
Nasıl olcak oo
kilon belli ediyor mu
Evet eski pantolonlarim zor oluyor en son çektiğim fotoda çok kilolu çıkmışım 58 den 67 ye çıktım boyum 164
görme şansımız var mı
Neden
yorumlarım
Gerek yok
sigara etkiliyor evet diyet ve spor yap
Bir aydır diyetetteyim günlük 10 bin adım atıyorum arada düşüyor bu sayı yok aynı duruyorum ve kastan kaybediyorum
sigarayi biraktigin ilk zamanlarda olur boyle
Valla çok üzüldüm korkudan hiç tart8lmıyodum 10 kilo ne demek ya 67 kiloya çıkm8şım 58 den boyum da 164
sigarayi birakmanin etkisi sakin ol canim verilmeyecek kilolar degil bunlar
İnşallah
spora gidebikirsiinn
Param yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle sigarayı bıraktığın için tebrik ederim! Bu vücudun için muhteşem bir adım olmuş, o yüzden sakın moralini bozma tatlım! 💪✨ Kilo almak sigarayı bırakma sürecinde karşılaşılan standart bir durum ama bu aynı zamanda bedeninin iyileştiğinin ve ihtiyaçlarını dengelemeye çalıştığının bir göstergesi. Biraz sabırlı olursan her şey yoluna girecek, emin ol! 🌟
İşe, beslenme düzenini kontrol altına alarak ve bol bol su içerek başlayabilirsin. Egzersizleri de hayatına dahil edersen kendini daha enerjik hissedeceksin. Cildin de bu dönemde çok daha sağlıklı bir görünüm kazanır! Mesela yürüyüşlere çıkabilirsin ya da evde hareketli egzersizlerle bu sürece biraz enerji katabilirsin. 🎉
Unutma, bu bir süreç ve her şey yavaş yavaş rayına oturacak. Özgüvenini kaybetme! İçindeki ışığı daima canlı tut çünkü dış güzellik içindeki enerjiden gelir! 💖 İster misin, bu yolda birbirimize enerji verelim? 🥰