Bulgur ve pirinç yiyorum fazla miktarda sabah öğle akşam yiyorum karbonhidratlı yemek sonuçta ama yinede alamıyorum. cok cok zayıf değilim ama yinede almak istiyorum
Evet olumlu olacam hep.😁 Birde geçen ay protein tozu kullandığım için 2 gün hastaneyle uğraştım bayılma baş dönmesi az daha ölüyordum zor iyilestim daha da kullanmadim
Gezme, koşma, fitness falan bişey değil. Hatta toparlamana yardımcı olur kaslar açılır, sinirler toparlanır, vucuduna kan pompalanır. Ama mastürbasyon yaparsan çökersin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Önce ''kilo alacağım'' demen lazım
Alacağım diyorum. sabahtan akşama kadar bulgur yiyorum ama yok alamiyorum tartı mi bozuk acaba çünkü bı ara eksik gösteriyordu
Sesli söyle kilo alacağım diye. Ve hiç kilo alamıyorum deme.
Olur. fazla da zorlamak istemiyorum mideme zarar verirse diye
Zorlamali miyim?
Yemek değil öncelik bilinçaltını programlamak. Yiyorum içiyorum yine de kilo alamıyorum dersen alamazsın.
Olur anladım. tartı bozuktur büyük ihtimalle çünkü ben kilo aldığını gözümle görüyorum
Bir eczane de tartıl, orada vardır baskül veya klasik tartı. Eczanede söylersen tartarlar.
Tamam yarın eczaneden tartilacagim. bir aydır bu şekilde besleniyorum sabahtan akşama kadar bulgur yiyorum 😁
Afiyet olsun :D
Saol basaracam sonunda Alacam ben
İşte böyle olumlu kelimeler söyle, olumsuzu aklına bile getirme :D
Evet olumlu olacam hep.😁
Birde geçen ay protein tozu kullandığım için 2 gün hastaneyle uğraştım bayılma baş dönmesi az daha ölüyordum zor iyilestim daha da kullanmadim
Öyle şeylere gerek yok ya. Yediğin her şey de protein var zaten.
Evdeki tartıya göre 54 kiloyum ama kemiklerim iri
Bakalım doğru mu tartı gorecem zaten boyum da 1.83
fazla zorlarsam sıkıntı olur mu sence yeme konusunda?
25*30 kilo alırsan iyi olur
Kilo aldıktan sonra beni reddeden kızin bile dikkatini çekmeye başladım geçen cevap yazdı bana demek kilo yakışıyor bana
Evet böyle devam :D
Bi şey daha var, Eğer çok mastürbasyon yapıyorsan bunu bırak. O çok fazla enerji harcatır
Olur birakacam. haftada 2 defa falan yapıyordum daha yapmam. o kızın dikkatini çekmeye başladım kilo alarak bana ilk defa cevap verdi
Birde dışarda akşam geziyorum o sıkıntı mı
Şimdi çözdük işte dünyaları da yesen mastürbasyon yaparsan onu yakar.
Şu anda bulgur yiyorum. d
Gezme, koşma, fitness falan bişey değil. Hatta toparlamana yardımcı olur kaslar açılır, sinirler toparlanır, vucuduna kan pompalanır. Ama mastürbasyon yaparsan çökersin.
Normalde asla hergün pilav yemezdim annem evden gitti bir yere o yüzden böyle basladim dedim madem böyle bol bol yiyeyim o vesileyle
180 boyla 50 kilo olmanın sebebi bu işte. İskelet gibi görünüyorsundur :D
😁 valla öyleydi bundan 2 _3 hafta önce çok beter zayiftim ama şimdi toparladık biraz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!