Artık sosyal medya reklamlarına yasak geldi artık önüne gelen sırf para uğruna önüne her gelen ürünü reklam yapamayacak. Nasıl buldunuz bu kararı?

Artık sosyal medya reklamlarına yasak geldi artık önüne gelen sırf para uğruna önüne her gelen ürünü reklam yapamayacak. Nasıl buldunuz bu kararı?
Onların işbirliği ile yapılan öneriler olduğu zaten başından belli yani reklam. Kimse sayesinde para kazanacağı ürünü kötülemez elbette övecek ama ben almam çünkü o ürünleri kullanmadıklarını ve güzelliklerini o ürünlerle borçlu olmadıklarını biliyorum
Almam, onların önerdiği hiç bir şeyi almam. Araştırırım yorumlarına bakarım, gerçek kullanıcı yorumları olan yerlere bakarım pr çalışması olmadığına inandığım, sonra kendim aratır bulur öyle alırım.
hayır asla ama asla almam bir kere o hatayı yaptım... şu an az insanın bildiği basit bakım rutinim var sürekli ürün denemeyi sevmiyorum cildimi seviyorum
Cevap
9Cevap
Ben kendim beğenirsem alırım sadece
Hayır ya hepsi para için saçma sapan şeyler öneriyor
Kesinlikle haklısın bende almam
Asla. 🤣 Onlar içeriğinde bok olan şeyleri bile pazarlamaya çalışan birtakım insancıklar. Bizden özür diler, el öperlerse belki. Düşünürüm.
çoğu reklam için yapıyor kesinlikle güvenmiyorum
İhtyacm varsa alırım guvendgm birinin önerisini ihtiyacm yoksa zaten almam
Ben kadın olsam almazdım. Kendilerinin bile kullandıklarına şüpheliyim.
Sadece araç tampon parlatıcısı aldım, hiç bi işe yaramadı dolandırıldık
Modern pazarlamacıların önerdiği hiçbir şeyi almam para için her şeyi yapar oldular.
almam çünkü onlar önermiyor firmalar onlara reklam çektiriyor :D
Meriç keskin değilse almam
çoğu reklam için yaptığından dolayı güvenemiyorum
Hayr heps show yapıyor
Kendim inceleyip beğenmeliyim.
En güzel cilt bakımı temiz su ile yüzünü yıkamak
Mantıklı bir karar olmuş
Almam
alırım evet
Hayır
Hayır
Hayr almam ya