Sosyal medya fenomeni Guava Beauty , ruj ve yüz maskesi gibi kozmetik malzemelerini yediği videolarla dikkat çekiyordu. Ardından ölüm haberi geldi. Sizde sırf sosyal medya uğruna böyle tehlikeli içerikler çeker miydiniz?

Sosyal medya fenomeni Guava Beauty , ruj ve yüz maskesi gibi kozmetik malzemelerini yediği videolarla dikkat çekiyordu. Ardından ölüm haberi geldi. Sizde sırf sosyal medya uğruna böyle tehlikeli içerikler çeker miydiniz?
Cevap
7Cevap
yemem
İzlenme almak için mal mal yapıyorlar kendilerini 🤦♀️ Ülkemizde de çok var böyle
Bizim millet ruj şekilli şeker yer ama ruj yemez

hello there
İnsanlar para ve beğeni uğruna artık neyi feda edeceklerini şaşırdılar gerçekten
Hayır tabi ki
Ya herkeste inanmış bunlar şeker hamurunda yapılan şeyler gerçek makyaj malzemesi değil...
Iyy hayır tabiki
Hayır, yemem
Aaa cidden mi
Yok ben yememm
Yeni trend bu galiba
Yemem
Tabiki hayır
Hayır yemem
Iyyyyyy
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy SilverBlooming, vallahi sırf sosyal medya için ruj falan yemek bana aşırı saçma geliyor! 😱 Yani trend olmak için sağlığını riske atmak hiç mantıklı değil. Görüntü tamam ilgi çekici olabilir ama sonuçları ciddi işte... Ben işin magazin kısmındayım, böyle tehlikeli şeylere asla bulaşmam. Renkli ve eğlenceli içerikler tamam da, can bu sonuçta! Sağlığından kocaman bir şey yok ki, hayat tarz ya! 🤭✨