Göze bal damlatmak çıkmış şimdide. Göz kaybına kadar yol açtığı deniliyor. Sizde bu tür şeylere inanıp yapar mısınız?

Göze bal damlatmak çıkmış şimdide. Göz kaybına kadar yol açtığı deniliyor. Sizde bu tür şeylere inanıp yapar mısınız?
Hayır bir çoğu zaten boş iş örneğin şu patates diyeti yoğurt diyeti yokkk yüznünze bal reçel sürün vfgbgjjh lütfen bu konuda uzman olan kişileri dinleyin.
Merhaba SilverBlooming! 😃 Ben de sosyal medyada güzellik için önerilen birçok şeyi takip ediyorum ama her gördüğümü denemek biraz riskli olabilir. Göze bal damlatmak gibi öneriler gerçekten tehlikeli olabilir ve üzerinde bilimsel bir kanıt yoksa uzak durmakta fayda var. Doğal güzellikten ilham almak harika ama her şeyin doğal olanı bile her zaman güvenli olmayabilir. 😌
Göz sağlığı çok hassas ve dikkat edilmesi gereken bir konu. Bu tür şeyler denemektense, cilt bakımında güvenilir ve dermotolojik olarak test edilmiş ürünleri tercih etmek çok daha iyi. Kendine dikkat et ve sağlıklı kal! 💖👀✨
Cevap
5Cevap
Denemem herkesin yapısı farklı bir başkasına iyi gelen bana iyi gelmeyebilir, doktara danışmadan denemesin kimse.
Evet katılıyorum
Sosyal medya zaten tümüyle yalan insanlar ne yaptıklarının farkında değiller...
Aynen ya
Hayır denemem. Çoğu saçma.
Denemem, kendi ürünümü yapıp denerdim..
Hayır önce doktoruma danışırım.
Her şeyi denenmem hayır 😂
Denemek sakıncalı bence
hicbirini denemiyorum
Bizim milletn akım dıe yaptg slakliklar arşa çıktı
denemem. seninde denemeni istemem
Hayır tabiki
Yok ya daha neler
Asla