Selamlar :) Sizlere keşfettiğim harika bir parka ile tanıştıracağım :) Benim yeni cilt bakım ürünüm Propia <3 Set halinde olması beni aşırı mutlu ediyor. Cildim için aradığım her özellik onda. İçerisinde zarar veren hiçbir şey yok ve fazlasıyla doğal. Beni en çok etkileyen de doğallığı oldu. Sizlerde bu tarz ürünlerin kullanımını daha sağlıklı buluyor musunuz?
Kullandığın cilt bakım ürünlerinin set halinde olması seni kullanıma teşvik eder mi?
Bu soruya "tabi ki de evet" diyerek cevap vermek istiyorum. Çünkü her telden çalmak istemiyorum.
Farklı farklı markaların ürünlerini kullanmaktansa bir markanın set şeklinde adım adım 1 2 3 diye çıkan ürünlerini kullanmak bana daha mantıklı geliyor. Çünkü bu ürünler birbirlerini daha iyi tamamlıyor.
Ayrıca güven oluşturuyor o markaya karşı. Birbirini tamamlayan ürünler bir arada kullanılınca daha verimli oluyor dolayısıyla da istenen performans sağlanmış oluyor.
Bu sorunun cevabı tabi ki de evet Güvenilir bir markalnın, yüz temizleme kremlerinin bir arada olması benim için yeterlidir. Çünkü hepsinin birbirini tamamlayan özellikleri var.. Nasıl anlatsam birbirleri ile bağlantıları var. Bir ürünü kullandıktan sonra diğerine geçiyorsun ve adım adım ilerliyorsun. Bu sayede , ciltte sivilceden ya da siyah noktadan izr kalmıyor. Estetiksel olarak da kutusu olduğu için daha hoşuma gidiyor.
Kullandığın cilt bakım ürünlerinin set halinde olması beni çok fazla mutlu ediyor. Kullanım acısından sağladığı kolaylıkta ayrıca önemlidir. Ayrıca bir arkadaşıma hediye alacaksam bu ürünler set halinde olması benim için çok önemlidir.
Elbette kullandığım cilt bakım ürünlerinin set halinde olması beni çok mutlu eder. Set halinde olan ürünler birbiri ile emeç olmuş ürünlerdir ve daha etkili olduğunu düşünüyorum. Set halinde olan ürünler cilde daha iyi geliyormuş gibi hissediyorum.