Biliyoruz ki çoğu sponsorlu paylaşım yapıyor, biz onların linklerine tıkayıp onu satın alınca onlara gelir kaynağı hediye etmiş oluyoruz.
Dakikalarca bir ürünü övseler de ben artık çok almıyorum. Güvenmeli miyiz sizce?
Biliyoruz ki çoğu sponsorlu paylaşım yapıyor, biz onların linklerine tıkayıp onu satın alınca onlara gelir kaynağı hediye etmiş oluyoruz.
Dakikalarca bir ürünü övseler de ben artık çok almıyorum. Güvenmeli miyiz sizce?
Hepsine güvenmek doğru değil bence. Bazıları para için yalandan çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim tarzında şeyler paylaşıyor. Halbuki ürünü bile kullanmamıştır oysa. İçlerinde parayı ön planda tutmayan, gerçekten faydalı önerilerde bulunanlarda var. Özellikle cilt bakımı konusunda takip ettiğim bir isim var. Başka kimsenin önerilerine bile bakmıyorum. Onun sayesınde cildim gerçekten iyi olmuştu. O fenomenin önerilerine yapılan yorumlar kadar ürüne yapılan yorumlarda çok önemli. Kaliteli bir ürünse bir şekilde belli eder bence.
Önerdikleri bi çok şeyi kendileri kullanmıyor ve rutin cb videoları çektiklerinde en pahalı ütünler kullanıyolar ki bana kalırsa o ürünler halkındada en ufak bilgileri yok sırf gösteriş maksatlı dermokolog değil bu insanlar altı üstü sosyal medya fenomeni o yüzden kendin araştırarak almanı tavsiye ederim
Ben güvenmiyorum. Sırf onlar reklamını yapıyor diye gidip yüzlerce tl verip alıp kullanan kadınlara da anlam veremiyorum. Bazen reklamı yapılmayan uygun fiyatlı olan ürünler bile daha kaliteli oluyor.
doğru karar değil tabi ki her hafta cilt bakımına gidiyor onlar cilt bakımı kadar cilde iyi gelen bir şey yok ben de gidiyorum o ürünler falan yalan
Cevap
19Cevap
Hepsine güvenmek doğru değil bence
Güvenilir olanların dediklerine ve yorumlarına bakabilirsin veya genelde zaten sponsorluysa işbirliği yazıp paylaşıyorlar yazmadığı önerileri dikkate alabilirsin.
Degil tabiki çoğu sacmaliyo boş urunleri övüyorlar. Urun tavsiyesi istiyorsaniz eczacilari takip edin influ. lari değil tavsiyemdir
Bence amaçları tamamen reklam geliri elde etmek. Önerdikleri ürünlerin çoğunu kullanmadıklarına eminim. Güvenilmez gibi.
Güvendiğim iki fenomen var onların önerdikleri dışında bir şey almıyorum. 1- badessnews
2- eliftaştekne
Kullandığım ürünleri kendim araştırıp alıyorum her cilt tipi her ürüne aynı reaksiyonu vermez.
1 kişinin yorumuna değil, yüzlercesinin yorumuna güvenmek daha doğru olur. Ürüne atılan 500 yorumu okuyabilirsin 10 dakikada mesela.
Önerdiği her şey herkese iyi gelmez kendince denemek lazım
fenomenleri takip eden kim ki onerisini bileyim. benim aklim okuma yazmam yok mu arar bulurum
Hiç güvenmiyorum, özellikle hepsi aynı anda aynı "mucizevi" ürünü önerdiklerinde..
Çok az influencerin tavsiyesine uyuyorum.
Bunlar
James Welsh
Doctorly
Dr Dray
Hayır tabiki hepsi alacakları paraya bakarlar kalite umurlarında değil..
Hayir güvenme her cilt yapısı farkli kisiye gore farkli etki gösterir
Ne alırsam alayım, her zaman tüketici incelemelerine göre satın alırım.
Bu devirde babana bile güvenme, hepsi para için öneriyo
Bn insanlara bile güvenmiyorum bunlara nasıl güveneyim.
Tabi ki dogru karar degil, sadece reklamını yapiyorlar.
Reklamını yapıp parasını cebine atanlara güvenmem
Kimyasallar iyi olmaz
Sponsor olduğu için güvenmem
hic takip etmiyorum hepsi bos bence
Damla İliç ne öneriyorsa karım alıyor
Öneri al ama araştır da
Değil, para almasalar önermezler.
Öyle olsa kendileri güzel olurdu😀
hayır güvenmiyorum
Para için şereflerini satarlar, güvenmem.
Hepsine güvenmemek lazım kesinlikle.
Araştır öyle al kamiL
Bence değil onlar paranın derdindeler
güvenmem
Değil
Hayır.
Bilemiyorum
Hepsi para karşılığı yapılan şeyler
Hayır tabiki de
Yanlış bir karar
İyice araştırmak gerek
Değil