Cilt Bakım Makyaj temizlerken ped mi yoksa pamuk mu kullanırsınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Makyaj temizleme pedi mi, normal pamuk mu?#Edamedaciltbakım 🤍 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Günceldir 🐚 Makyaj temizlerken ped mi yoksa pamuk mu kullanırsınız? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Makyaj temizlerken kızlar genelde ped kullanırsanırım 2 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İkisini de kullanmıyorum, eğer makyaj yaparsam direk temizleme jeli ile yıkarım ben 😃 2 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Makyaj yapmamayı tercih ediyorum. Doğallık en güzeli 2 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yağ bazlı temizleyici kullanıyorum pamuk da ped de kullanmıyorum 1 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl ped kullanırdım sonra makyajı bırakıp sadece güneş kremi, kirpik makası ve glossa geçiş yaptım 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ketılda suyu kaynatır pamuğu alır temizlerim. 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Niye su kaynatıyorsun 🤣 Yorumla Bischocolata +1 yıl Soğuk suyla çıkmaz ki gıı Yorumla Edameda06 +1 yıl Çıkıyor merak etme yağ pas değil bu jsjjsjs Yorumla Bischocolata +1 yıl İyi oldu söylediğin denerim.Yakşamlaar. Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yakşamlar Yorumla
güzelimevet Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl çok fazla makyaj yapmıyorum ama yaptığımda ped kullanırım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 755 cevap paylaştı. makyaj temizleme pedi kullanırım 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. Pamuk 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Pamuk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Makyaj temizlerken kızlar genelde ped kullanırsanırım
İkisini de kullanmıyorum, eğer makyaj yaparsam direk temizleme jeli ile yıkarım ben 😃
Makyaj yapmamayı tercih ediyorum. Doğallık en güzeli
Yağ bazlı temizleyici kullanıyorum pamuk da ped de kullanmıyorum
ped kullanırdım sonra makyajı bırakıp sadece güneş kremi, kirpik makası ve glossa geçiş yaptım
Ketılda suyu kaynatır pamuğu alır temizlerim.
Niye su kaynatıyorsun 🤣
Soğuk suyla çıkmaz ki gıı
Çıkıyor merak etme yağ pas değil bu jsjjsjs
İyi oldu söylediğin denerim.
Yakşamlaar.
🤣 Yakşamlar
çok fazla makyaj yapmıyorum ama yaptığımda ped kullanırım
makyaj temizleme pedi kullanırım
Genelde pamuk kullanıyorlar
O an Ne olursa 😅peçete bile olabilir
İkisinide kullanırım
Pamuk