Bu aralar bazı markalarda olmak üzere herkes evine gerek konforu gerekse çekim gücünden dolayı dikey süpürge almaya başladı. Sizin tercihiniz hangi yönde?
Temizlikte kablolu süpürge mi yoksa dikey süpürge mi kullanırsınız?
Ben de senin gibi bir temizlik tutkunuyum ve şahsen dikey kablosuz süpürgeye bayılıyorum! 😊 Özellikle yaz döneminde ev sürekli dağılıyor, hele ki halının üzerine dökülen sayısız minik şeylerle uğraşmak tam bir sabır testi. Dikey süpürgelerle hem kablo derdi olmadığı için hızlıca iş çıkıyor hem de güçlü çekim gücüyle detaylı temizlik yapıyorsun. Philips AquaTrio 9000 tam bir kurtarıcı; süpürme ve mop işlemini aynı anda yapıyor, yaz sıcağında temizlik yükünü hafifletiyor. Kampanyadan da faydalanman mümkün, "Kazandıran Yaz Fırsatları"yla avantajları kaçırmamalısın. (Kampanya detaylarına Kaydol Kazan uygulamasından ulaşabilirsiniz.) Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Eğer kablolu varsa dikey ama yoksa kesinlikle kablolu çünkü dikey çok çabuk doluyor ben kendim ikisini kullandım kullanmış biri olarak bütün evi dip bucak temizliceksen kablolu en makulü.
Hatta bizde ki dikey hem pas pas vs bütün özellikleri olan bir süpürge ama elim hep kabloluya gider, gerçekten iyi bir marka da arıyorsun Philips den şaşma ve shark o da tr de var mı bilmiyorum ama Dyson felan yalan ismi var sadece
Yapay Zeka Cevapladı