Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılToz deterjandan vazgeçeli yıllar oldu. Sebebi ise çamaşırlar üzerinde daha fazla kalıntı bıraktığını düşünüyor olmam. Bu nedenle bütün çamaşırları sıvı deterjan ile yıkıyorum yıllardır. İstisna olarak sadece bazen granül sabun kullanıyorum makinada.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba,Bazı kumaşlar makinede yıkamaya tolerans göstermez. İpek, şifon, simli, organze en iyi birkaç dakika önceden ıslatılarak elde yıkanır. Bunlar, yıkamada fazla güçlük çekmeyecek hafif kumaşlardır. Bazı durumlarda perdelerin yeni gibi görünmesi için kumaşı sabunlu suya batırıp durulamak yeterlidir.
Daha kalın kumaşlar makinede hassas bir döngüde yıkanır.
Tül nasıl yıkanmalı?
Tül, hassas modda yıkanabilen hassas bir kumaştır. Eğer küçük bir tülise soğuk suda elde yıkanabilir. Perdeler hacimliyse, makinede hassas bir programda yıkayın: "yün", "ipek", "elde yıkama" - 30–40 ° C'de. Sıkma kullanmamak veya minimum hızda ayarlamamak daha iyidir: 400–500. Sıvı deterjanlar tercih edilir. Pamuklu ve sentetik kumaşlara ağartıcı uygulanır. İnce malzemeleri aktif kimyasal ve mekanik işleme tabi tutmamak daha iyidir.
Yıkamak için toz deterjan mı sıvı deterjan mı kullanmalı?
Hassas ürünler ve perdeler için özel olarak tasarlanmış ürünleri arayın. Sıvı deterjanlar, soğuk suda bile tamamen çözündükleri ve yıkanmaları kolay olduğu için tercih edilir.
Burada önerim size Rinso sıvı deterjan narin bakım olacaktır.
Tül yıkarken sıvı toz kullanmak daha iyidir, suda tamamen çözünür ve iz bırakmaz.
Deterjan dozunu aşmayın. Üreticinin önerdiğinden biraz daha az toz koymak daha iyidir. Hafif kumaşları yıkarken deterjan liflerinde kalmaz ve bu nedenle çok köpürür.
Ve sonda önemli bir öneride daha bulunmak istiyorum; Ambalajı dikkatlice inceleyin. 30°C'de eriyen her ürün tül ve diğer narin kumaşların yıkanması için uygundur.40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılSıvı kullanmak daha mantıklı toz deterjan fazla kaçarsa çok köpürüyor
10 Yorumla
+1 yılAriel niye kullanmıyorsunuz,?
10 Yorumla
+1 yılGaz deterjan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Tül ve perde yıkarken toz deterjan mı, sıvı deterjan mı kullanırsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat