Güzellik & Bakım Makyaj temizlemede disk pamuğu mu yoksa normal pamuk mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Hangisi tercihiniz?#Edamedaciltbakım 🌺 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Günceld Makyaj temizlemede disk pamuğu mu yoksa normal pamuk mu? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. disk pamuğu bence 1 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl hangisi varsa o ama disk pamuk daha kullanışlı 1 0 Yorumla
Buz_Yanığı33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Makyaş Temizleme Hijyonik İz Bırakmayan Veya Çıkıntı Yapmayan Pamukları Tercih Ederim 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl yıkanabilir bambu pamuk karışımı pedler kullanıyorum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Pamuk prenses pamuğu 🤣 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yani ben jsjsjs IAmarPresterAen +1 yıl Yousen🤣🤣
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. pamuk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
disk pamuğu bence
hangisi varsa o ama disk pamuk daha kullanışlı
Makyaş Temizleme Hijyonik İz Bırakmayan Veya Çıkıntı Yapmayan Pamukları Tercih Ederim
yıkanabilir bambu pamuk karışımı pedler kullanıyorum
Pamuk prenses pamuğu 🤣
Yani ben jsjsjs
Yousen🤣🤣
Disk Pamuğunu Tercih Ederim.
Hangisi varsa ikiside iş görür
Disk pamuk daha rahat geliyor.
disk pamuk kullanıyorum :)
Disk pamuk kullanıyorum.
pamuk
Disk pamuk