SIVICELERIN GUZELLIGI ETKILEDIGINI (gölgelediğini) DÜŞÜNÜRLER MI?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdi biraz klişe olucak da normalde iki zıt cinsteki bireyler daha önce bir ortamda bir araya gelmedilerse, yeni tanışıyolarsa dış görünüş bir etken olabiliyo. Ama ilişki başladıktan sonra görünüşten çok ciddi düşünülüyosa bu insanla bir ömür geçirebilir miyim diye bakılmaya başlıyo 😇
08 Yorumla
Soran+1 yılTabi ilk görüşte dışımız önemli olduğu için sivilceli olup olmamak önemli o zaman değil mi?
Soran+1 yılNe iyi insansın tanımadan güzel bulduğun kızlar illaki oluyordur yüzleri senin için önemlidir? Ama peki ya Ciltleri?
- +1 yıl
Şöyle düşünüyorum, şu anda bir ilişkim var ve gayet mutluyuz çok şükür. İlişki başlangıcında aynı sorunundan bende de vardı sevgilim bunu biliyodu ve sorun etmemişti. Sonuçta kalıcı bi rahatsızlık değil, ve levki kalıcı yine sorun etmem. Çünkü eğer seviyosan sevdiğin sana ay parçası gibi gelecektir baktığında 😇
Soran+1 yılBana göre sevdikten sonra sivilcenin hicbir önemi yok ama birbirinizi tanımadan, sevmeden önce içinizi bilmezken dışınızı biliyor oluyorsunuz ve çoğu insan dış görünüşe bakıyor sonuçta ondan sonra bir şekilde tanisiyorsunuz. tanımadan birini sevemeyiz ve cilt sorunu ne derece etkili merak etmiştim. Sevgilin demek ki gerçekten cilt problemi nedir ne değildir hissetmiş sorun etmemiş ama yine de istisna insanlardan biri. :)
Soran+1 yılÇok tatlı ve düşüncelisin sevgilinin seni neden sevdiğini anlıyorum eminim için gibi dışında mükemmel sivilceler yüzünü gölgeleyemezdi.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılDermatolojiye git ve roaccutane kullan bikaç ayda baby face bu soruya da cevap aramana gerek kalmaz ytd
055 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor musun bilmişsin ama bil ki ben daha bilmişim ki roaccutane 3. ayıma geçicem.
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu başlığa ihtiyacın yok sabırlı ol :)
Soran+1 yılHoşlandığım biri vardı ve ben bu konuyu bir erkeğe anlattım o da bana güzelsin ama o sana bakmaz demişti. nedenini sorduğumda sivilceli olduğum içinmiş. Ertesi günü roaccutane'a başlayacaktım zaten ve öyle de oldu.
Soran+1 yılIcimde bir yara olarak kaldi bu sivilce konusu bu yüzden sorumu sordum.
Cevap sahibi+1 yılSivilceye göre karar veriyorsa hoşlanma yani bence direkt gerek yok sivilce gelir gider kalıcı şeyler önemli
Soran+1 yılTanımadığın birinin görünüşüne bakarsın ya illaki sivilcesiz olmak daha arzu edilir
Soran+1 yılBide hoşlandığım kişi ne düşünür bilmiyorum bana sivilce yüzünden bakmaz diyen başka biriydi
Cevap sahibi+1 yılDaha bugün bir kız gördüm sivilceliydi ama efsane güzeldi aşırı etkilemiyor yani bence gerçekten güzelsen
Cevap sahibi+1 yılBu dünyada her zaman cesurlar bişeyler kazananlar olmuştur o yüzden dene şansını bişey kaybetmezsin yok derse zaten hiç yoktu önceden de relax
Soran+1 yılGüzel olmak ayrı aşşşıri güzel olmak ayrı ben güzelim:)
Soran+1 yılYa istek attim bekletti bende geri çektim sinirlendim çünkü
Cevap sahibi+1 yılKızların aşık olacağı hareketler bunlar nswjnsja allah kolaylık versin muhtemelen süründürecek seni
Soran+1 yılSurundurmesi için benle tanismasi lazim haha ve istegimi bekletmesi çok saçmaydı çünkü ben okulda bana çok fazla kez baktığını gördüm
Cevap sahibi+1 yıltanışmadan da yapabiliyor işte bak gecenin saat ikisinde dert ettiğine göre kendine :)
Soran+1 yılÇünkü bu kadar benden hoşlandığına eminken isteğimin bekletilmesi gerçekten beni çok şaşırttı
Cevap sahibi+1 yılİşini biliyor kral kdekdke kendine bağladı bile seni helal olsun
Soran+1 yılBana kendimi kötü hissettirdi reddetme ya da kabul etme seçeneği varken umursanmamak yanı "bekletmek" bana ağır geldi
Soran+1 yılTaktik olduğunu mu düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılSana yaşadığın durumu açıklıyorum bilimsel olarak
Cevap sahibi+1 yılTaktik olabilir bilmeden de yapıyor olabilir ama ben şahsen kendim taktik olarak kullanıyorum işe yaramadığını görmedim dkskdk
Cevap sahibi+1 yılBir kız ne kadar çirkin güzel olsun farketmez bissürü talibi vardır özellikle Türkiye gibi cinsel açlığın afrikası olan yerlerde
Cevap sahibi+1 yılDüşün yani anonimsin adamlar hala yanlıyor sitede yani :d lol
Cevap sahibi+1 yılBu sebepten ötürü kızların egosu şişiyor farkında olmasan bile bilinçaltın şöyle diyor herkes beni istiyor
Soran+1 yılBence umursamadı. Bilmeden yapmak da bu demek oluyor. Taktik değil bence. güzel takip ettiği başka kızlar da var onlara taktik yok da bana mi var 🤔
Cevap sahibi+1 yılO yüzden buradaki yorum atanlar felan hepsini sallayıp geçiyorsun çünkü hepsi aynı geliyor
Cevap sahibi+1 yılAma ne zaman farklı biri görüyorsun seni istemeyen sallamayan umursamayan beyninin işleyişini bozuyor çünkü normalde böyle değildi o yüzden bu kişiye karşı çekim hissediyorsun gerisi belli zaten
Cevap sahibi+1 yılOnlara taktik yoksa ekmek de yok haahhaha o yüzden bütün kızlar kendilerini sallamayan erkeklere aşık sabahtan akşama iltifat düzen adamlar terkedilmeye mahkum er ya da geç
Soran+1 yılTamam ben böyle hissediyorum ona karşı ve umursanilmadim bu da devamı olamayacağı anlamına geliyor.
Cevap sahibi+1 yılUnutman biraz zaman alacak hiç etkileşime girmesen bile
Soran+1 yılEtkileşime o girerse girerim benim herhalde birşey yapacak halim yok hala sinirliyim bi an kendime nasıl takip ısteği attın diye kizdigim bile oldu
Cevap sahibi+1 yılBak işte dediğim gibi bozdu dengelerini hahahs
Soran+1 yılPis bozdu ilk defa yaşıyorum bunu gt yapmasa bile bu kadar takmazdım
Cevap sahibi+1 yılBu yollardan geçmiş biri olarak sana bi sır vereyim bu aşamadan sonraki yaptığın her hareket hatalı olacak kontrolü kaybedip sonra da çocuğu komple kaybedeceksin
Soran+1 yılMesela neler yaparsam hatalı neler yaparsam doğru olur yardımlarını bekliyorum akıllı çocuk <3
Cevap sahibi+1 yılTekrar takip atmak gelecek aklıba bikaç gün içinde onu yapma onu yapacağına git camdan atla yani bu bir
Cevap sahibi+1 yılBelki görmemiştir isteğimi fikrine kapılma yok öyle bişey
Cevap sahibi+1 yılİlgisini çekmek için çeşitli hareketlere gireceksin yapma tek yapman gereken gelmesini beklemek gelmiyorsa da salla geç unutmaya çalış eğer kendine saygın varsa yoksa her şeyi ezip geçeceksin
Cevap sahibi+1 yılMesaj yazdım sana
Soran+1 yılTekrar istek atmayı düşünmedim bile tekrar bekletecek oldu yani bunu bilerek istek atmak amaçsızca ve ayriyeten gördüğüne emin mısın hadi görmediyse ama iki gün bekletti
Cevap sahibi+1 yılSen çok tehlikelisin şu an görmüştür tabi kaç takipçisi var sanki 10 bin mi
Soran+1 yılSensin tehlikeli deli çocuk o da nerden çıktı şimdi 😂 yok takipçisi 81 falandı
Cevap sahibi+1 yılTehlikeli dediğim her an yanlış hareket yapabilirsin :d 81 takipçili adam mı isteği görmeyecek
Soran+1 yılEvet tehlikeliyim çaktırmasana ahah bilmem belki Instagram aktif kullanmıyordur
Cevap sahibi+1 yılKendini avutma boşuna snsjsj görmüştür o onu sen bu çocukla yüz yüze geliyor musun nerede ne sıklıkla
Soran+1 yılAynı okuldaydık onun dışında yüz yüze geldiğim birisi değil ve sohbetimiz de olmadı aynı sınıfta değiliz benden bir yaş büyük bir üst sınıfta ama okulumuz şu an kapalı yaklaşık 2 aydır görmüyorum
Cevap sahibi+1 yılOkulun açılmasını bekle açılınca beni bul sanaldan bişey yapma sakın snsndmsk
Soran+1 yılKendimi avutmayim tamam ama yine de gördüğü bir ısteği bekletmesi beni üzdü çünkü ben kesin kabul eder ve takiplesir diye düşünüyordum
Soran+1 yılOkul açılsa nolur istegimi bekletti yani istemiyor demek ki
Cevap sahibi+1 yılYüz yüze iletişimle bi şansın olabilir yani onun dışında isteği kabul etmediyse zor şu anlık gerçeği istersen
Soran+1 yılBen beni istemeyecek biri için çabalamak istemiyorum sadece onun bana karşı bir merakı olduğuna yanı adına her ne dersek emindim ama anlıyorum ki yanılmışım bu yüzden cabalamayi düşünmek kendime saygısızlık olur. O adım atarsa ancak
Cevap sahibi+1 yılAferim kız doğru düşünüyorsun önemli olan senin kendine özsaygın insanların biri gider biri gelir
Soran+1 yılBence de zaten soyadlarimiz aynı cıktı bu durumdan ötürü onunla sevgili olmayı çok istemezdim sanırım ksqkwdkwd ama yine de akraba gibi görüp istegimi kabul edebilir ben, benimle aynı soyada sahip birini muhtemelen kabul ederdim
Cevap sahibi+1 yılTarzınız farklı sen doğalsın o artisin teki soyadınız aynı olsa nolur
Soran+1 yılOkulun ilk gunu oylesine yanyana duruyoduk birisi bana ismim aysu (ayşenur dedi yanı yanlış söyledi ahah) ve soyadımı söyledi o sırada o yanımda idi ve spotify da aysenur ve soyadım yazan bir hesap takip ettigini gordum bir an şaşırdım çünkü o hesap onu takip etmiyo ayrıca o ilk günden beri ismimi yanlış biliyo ama ben onun adını soyadını bilmezken
+1 yılDikkat etmem açıkcası. Cilt sorunlarından çok çektim. Biliyorum ne illettir
014 Yorumla
Soran+1 yılBunu ancak yaşayan anlar ve öyle birini gördüğümüze o hissi biliriz. gecti mi düzeldi mi yüzün?
- +1 yıl
Benimki bağışıklık sistemi ile alakalı ömür boyu benimle kardeş
Soran+1 yılHap kullanma şansın var mı?
- +1 yıl
Hap, losyon, krem, o kadar doktor hiç biri işe yaramıyor. Sadece kortizonlu kremle sakinleşiyor. O da bağışıklığımı baskıladığından
Soran+1 yılBağışıklık sisteminde olan sorun çözülmeyen bir şey mi yani tedavisi var mı ya da güzel bir beslenme düzeniyle falan olmaz mı
- +1 yıl
Hayır, beslenmenin bir alakası yok. Güçlü bağışıklık sistemi buna sebep oluyor. Durmadan gerekli gereksiz antikor üretiyor ondan.
Soran+1 yılYanı bağışıklığın çok güçlü olduğu için mi bu durumdasın bu iyi bir şey mi oluyor bilemedim bi yandan :)
- +1 yıl
Güçlü bağışıklık iyi bir şey değil. Şimdi herkesin ağzında güçlendirmek falan. Güçlendirenin sonu Tip 1 diyabet, Haşimoto hastalığı, Romatrit Artrit, Kronik Huzursuz Bağırsak sendromu, Sedef hastalığı, Lupus ve 70 daha hastalığa sebep oluyor
Soran+1 yılBu sorunlardansa sivilce tercihim olurdu sen bu yazdıkların arasından hastalıklara sahip mısın?
- +1 yıl
Romatrit Artrit ve Seboreik dermatik mevcut. Bir de inflamatuar tofus var. Eklem hastalığı oluyor
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun kendine dikkat et zorluklarını bilemem ama sağlık çok önemlidir anliyorum sen iyi hisset de
- +1 yıl
İnşallah, çok zorluyor yine de normal yaşamı
Soran+1 yılEn çok neleri etkiliyor mesela
- +1 yıl
Cilt en başta geliyor. Bütün gün her tarafımı kaşıyıp duruyorum. Bazen kaşınmıyor. O zamanlar normal devam edebiliyorum. Burnumda da kemik eğriliği ve et var diye nefes almam zorlaşıyor.
Sonra gökgürültülü sağnak yağmur gelmeden önce ya da şiddetli rüzgar gelmeden atmosfer basıncı yükseldiği için dizlerim ve eklemlerimde şiddetli ağrılar oluyor. Yürümekte zorlanıyorum. Ağrı kesici ile biraz hafifliyor.
Ne alaka ya bu kadar ozguvensiz olmayin
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de özgüven önemli ama güzel bir cilt herkesin istediği şeydir
+1 yılederim siz etmez misiniz?
09 Yorumla
Soran+1 yılYanı sorun etmek değil ama yakışıklı bulmayabiirim eğer ccokkk sivilceli ise
- +1 yıl
evet bizde güzel bulamayabiliriz
Soran+1 yılTamamdır ama bu bir sivilce içinde geçerli değil neyse ki
- +1 yıl
gideriz başkasını buluruz kızdan çok ne var
Soran+1 yılOhooo sevgiye bak kıza çok hepsine var o zaman adi ne bu hissin
- +1 yıl
Bu işler böyle oluyo valla
Soran+1 yılO zaman pürüzsüz bir cildin var herhalde yoksa konuşma benle
- +1 yıl
evet pürüzsüz bir cildim var beyaz tenli fıstık gibiyim
Soran+1 yılTen rengi ile ne alakası var ama sen şimdi çok kızarıyorsundur
+1 yılyapacağım şeye bagli ama yok ya
05 Yorumla
Soran+1 yılYapacagin sey derken anlayamadim
Soran+1 yılBi insanın yüzüyle ayıp bisey yapamayacağına göre?
- +1 yıl
eee saklanmana gerek yok yani
Soran+1 yılSaklanilacak bir şey yok öylesine anonim seçtim
- +1 yıl
O zaman tpet dmden kknuslam
Sorun etmiyorum kanka ben olabilir insanız kerşşmm
00 Yorumla
+1 yılO kadar da çok etkilemez zaten geçiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKızlar için öyle ama erkekler için pek öyle değil bence onlar görselliğe daha çok bakıyor
Görmem bile
014 Yorumla
Soran+1 yılYanı pürüzsüz ciltli olmayan kızlara bakmazsın sen öyle midir?
Soran+1 yılPeki anladım ama ilk hoşlanmaya başladığın zamanlar dışına bakıyorsun içini bilmeden sivilce yine de senin için önemsiz mi?
Soran+1 yılAhshshah çok dürüstün saol. Fizigi istediğin gibi sivilceli biri mi yoksa pürüzsüz ciltli ama fiziği o senin istediğin fizikten değil hangisi?
Soran+1 yılEvet gercekten bir anda yuzum alt ust oldu karantina başından beri yavaş yavaş bozuldu anlayamadım ve ayrıca herhangi yediğim yağlı şey 1 saat içinde sivilce olarak dönüyor
Soran+1 yılGöze batamaz çünkü maske takıyoruz ve alnımda nerdeyse çıkmıyor. Fiziksel olarak normal diye düşünüyorum ama arkadaşlarım belimin ince olmasını çok övüyor 🤷🏻♀️
Soran+1 yılTeşekkürler kendimi iyi gözlemledim yorumlarıma sahibim
Soran+1 yılTenks
+1 yılOlmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşından dolayı daha önemli noktakar var senin için. galiba ondan önemsiz
- +1 yıl
E yani. Sivilce güzelliği çok örtmeyi. Bi zaten geçici bi sey
Soran+1 yılSaol guru
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı