AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Etkilendiğim kızla göz göze gelince istemsizce bakışlarımı kaçırırım yapım böyle.
O kişiyi bana kitlenmiş bi şekilde baktığını gördüm yolda geçişirken. Fakat kahvede otururken arkamdan geçerken kankam onun çok kez baktığını görüyor fakat benim karşımdan geçerken arkasına bile bakmıyo yani bakmıyor sanki. Ne anlayayım bundan?
Göz göze gelmeye çalış ne tepki verecek iyi gözlemle.
Ne tepki vermesi lazım bende ise ilgisi, ve ne tepki vermesi lazım bende değil ise 😂
Bu kadından aldığı enerjiye göre değişir kadın biraz sert mizaca sahipse çekinebilir bakarken
Yaa öyle mi, ben biraz hem tatlı hem sert ve soğuk bakışlarım olabilir. Ama bende bakmaya utanıyorum ki. Ama o kişi mesela genel olarak bakmaya çekinmiyo arkadaşım görüyor onu bakarken fakat benim karşımda ise hiç arkasını bile dönmüyor
Arkadaşın sana bakarken mi yakalıyor kendisine bakarken mi
Arkadaşım göz göze geldiklerini söyledi.
Arkadaşına bakıyor olabilir mi belki onu beğeniyordur seni değil
Bende onu çözmeye çalışıyorum. Geçen hafta onunla yolda geçiştik o beni uzaktan görmüş gözlerini ayırmadan bana bakıyodu (zaten bakışından farkettim onun olduğunu yoksa görmezdim o kalabalıkta). Yanımda arkadaşımda yürüyordu. Onda olsa ilgisi ona bakmazmıydı?
Yanındaysa sana baktığını nerden biliyorsun belki arkadaşını kesiyordu
Göz göze geldik - ben birinin bana baktığını farkettim sonra işte göz göze geldik ben ozaman onu tanıdım
Bence o sırada arkadaşına bakıyordu ya da arkadaşın yalan söylüyor çocuk sana bakıyor ama baksaydı hissederdin zaten dışarıda hissettiğin gibi
Yok arkadaşım yalan söylemiyor, onda ilgisi yok. Eğer bende ise ilgisi çocuğun bunu nasıl hissederim ki?
Onda ilgisi yoksa ona niye bakıyor? Sende ilgisi olduğunu anlaman için bir ortama girmen lazım sohbet vs olması lazım yoksa anlayamazsın mesela sosyal medyadan takipleşip konuşmaya çalışman lazım
Onu tanımıyorum ismini falan bilmiyorum maalesef. Yani ilgisi bende olduğundan emin olsam bi iketişime girmeye çalışırım. Ama bilmiyorum anlayamadım…
O zaman sen bak ona biraz belki o zaman daha net anlarsın sana bakıp bakmadığını
Öyle mi dersin. Peki ilgisi bende diye nasıl anlayacam bakınca? Ne tepki vercek hoşlanıyosa?
Zaten anlarsın direkt o sana bakmaya konuşmaya çalışır sen biraz yumuşak bir bakış at gerisi gelir :)
Anladım teşekkür ederimm
Rica ederim bana sorabilirsin tekrar:) merak ettim bende ahsh
Ya benim konu biraz uzun, o gelipte konuşmaz benimle benim bi adım atmam gerek, ondan öyle vibe aldım gelmeyecek. Aslında benden hoşlansa her türlü gelir. Bakmıyoda… ya da bakıyo ama benim görmediğim zamanda. Herşeyi kafamda kuruyorum gibime geliyor. Bende ilgi duydum çünkü ona bende ona bakmaya utanıyorum
Geriliyorum bakamıyorum gözlerine. Eğer arkadaşımdan hoşlanıyosada bilsem bukadar umut etmezdim boşuna..
O zaman ilgi duyduğunu belli edip sonra onu etkilemeye çalışacaksın biraz savaşıp bakacaksın fayda etmiyorsa geri çekileceksin o yokluğunu hissedecek
Nasıl belli edecem bakmakla mı?
Bakmakla olabilir çocuk kimdir nedir bilmiyorum ki taktik vereyim ona göre
Karakterê göre değişir
Bence bakamaz
Neden kii. Nasıl biri ise çekinmeden bakar? Çünkü çok ciddi biri olmayan yani karı kız bakan çekinmeden bakır düşünüyorum.
Samimiyet varsa bakabilir diye düşünüyorum
Biz onunla daha hiç konuşmadık uzaktan gördük birbirimizi ama ilgisi bende mi anlayamıyorum
Emin olman gerek ama nasıl bilmiyorum
Emindim de ta ki farkedinceye kadar benim karşımdayken hiç bakmıyo nerdeyse, arkamdayken sürekli bakıyomuş hatta arkasını falan dönüyormuş görsün diye (arkadaşım söyledi)
Bakıyorsa sürekli vardır bir sey
Evet ilgisi varsa acaba diyorum çekinmeden bakıyo ya hani arkadaşımda baktığını görünce göz göze geliyorlarmış, acaba arkadaşımda mı ilgisi. Ona çekinmeden bakıyo bana bakmaya çekiniyo sanki. Erkekler hoşlanmadığı kıza umursamaz bakar mı acaba, ve hoşlandığı kıza karşı da gerilir bakamaz mı?
İkiside olabilir kestirmek zor
Evet ya … iki ihtimalde olabilir. Off 😢
Çekinir
Emin misin neden çekinir utanır mı
Gerilir
Öyle mii, ben onunla pek göz göze gelemiyorum fakat o arkamda ise benim arkadaşım çok kez baktığını görüyor
Bu benden hoşlanıyo mu demek anlamıyorum hiçç