Güzellik & Bakım Ankete katıl, yeni yılda sivilcelerden kurtulmanın yolunu keşfet! Yüzünde yeni bir sivilce çıktığında hangi tepkiyi veriyorsun? (Sayfa 4) Simple Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2726 Ankete katıl, yeni yılda sivilcelerden kurtulmanın yolunu keşfet! Yüzünde yeni bir sivilce çıktığında hangi tepkiyi veriyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 53 kişi beğendi
zeynohaticekarabulut Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl benim en çok burnumda çıkıyor sonra gidiyor onun haricinde ben yüzümde çok pütürük var 0 0 Yorumla
umutçiçeğim Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Nedense dert etmiyorum çıkıyor kendiliğinden kapanana kadar yüzüme bakmıyorum bile 0 0 Yorumla
Minikkurabiyembenim Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ergenlik hayatımda çıkmayıp şimdi çıkan sivilceleri görünce deliriyorum 0 0 Yorumla
keremgns Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Ergenlik sivilcelerim ile başım hâlâ dertte 🤦🏼♂️😂 0 0 Yorumla
Meowbayan Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Siviceli bir yuz rezalettir ahh bide regl zamaninda cikan sivilceler yok mu aglicamm 0 0 Yorumla
duaningucuneinan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Olduğum gibi dışarı çıkıyorum. Sivilce bu çıkar da gider de. 0 0 Yorumla
Nargis16 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl 24 yaşındayım bu neyin kafası abi niye çıkıyonuz ya yapıyom. 0 0 Yorumla
_ʎɥdɹnɯ Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Sivilce derdim pek olmadı , yinede teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
KarramelaSepetiii Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl 37 yaşındayım neden hala sivilce çıkarıyorum diye düşünememek mümkün değil 🤷♂️ 0 0 Yorumla
hayatırenkli Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bir ciddiyeye git en iyisi öyle bence başka fikirleri unut 0 0 Yorumla
sonlaa Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Sivilcelerden napsam kurtulamiyorum bende kur krem ilac iyilestirmiyor 0 0 Yorumla
adan11 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Genelde uçukla sorun oluyor sivilce sabun iyi geliyor zeytin yağlı 0 0 Yorumla
PARASIZ_ADAM Takip Et Xper 2 Yaş: 48 +1 yıl Aydınlattığınız için teşekkür ederim sivilce çıktı o zaman bu verdiğin formülleri bir deneyeceğim 0 0 Yorumla
veronikaiçin Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl yeterince derdimiz yokmuş gibi bide suratımda sivilce görünce kafayı yiyorum 0 0 Yorumla
hadiyaaaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ne simple arkadaş ya alsam mi acaba kullanan varsa bilgi versin ise yarıyor muu 0 0 Yorumla
mertcannn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çıkmaz çıkmaz önemli bir günde çıkar ya hani işte o zaman kahrolursun yine mi bu sivilce dersin 😂😂 0 0 Yorumla
Crackizm Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Yüzümde sivilce çıkınca daha çok ya depresyon ya da sanal aleme girip unutmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
___Maria_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bu sivilcelerden ne zaman kurtulacağım?” diye dertleniyorum 🥺 0 0 Yorumla
itsrobin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl cok fazla sivilce çıkmıyor zaten kafama takmam bile 0 0 Yorumla
turtaçilekli Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sivilce izlerinden nasıl kurtulucazz hiç bi şey çare etmiyoo☹️ 0 0 Yorumla
Eleyna75 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Gayet normal karşılıyorum hoş geldiniz ve güle güle diyorum okadar😊😊 0 0 Yorumla
mete_ay Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Çok takmıyorum çünkü kısa sürede geçeceğini biliyorum 0 0 Yorumla
hazaallx Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl çok şükür hiç sivilce sorunu yaşamadım bir kere çıktı onda da krem sürdüğümde geçmişti 0 0 Yorumla
Naz_merve Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Maşallah bu yaşıma kadar tek tük sivilceler çıktı inşallah da çıkmaz bundan sonra çıkarsa 😱😱😱 0 0 Yorumla
Yalnizsk Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Şu sivilcerden çektiğim kadar hicbiseyden çekmedim zbshsjjsk 0 0 Yorumla
Woofee3828 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl sivilcelerden nefret ediyorum hele ucundaki beyazlıklar. iğrenç. 0 0 Yorumla
-yeteneksiz-siniz- Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Genellikle regl döneminden 1 hafta önce patlıyor sivilcelerim. 0 0 Yorumla
cihadbaba Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl İnşallah benimkiler yeni yılda geçecek 1 0 Yorumla
ulaş3478 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 38% +1 yıl İnsanlara yardımcı olabilmeniz çok güzel 1 0 Yorumla
naturellkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl simple varken baska hiç bir şeye ihtiyaç yoktur:) 1 0 Yorumla
Karizmatiksporcu Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Düzenli uyku ve beslenme ile sivilce sorunu kalmaz 1 0 Yorumla
ArnoVictorDorian Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Pek takmıyorum ve sonra kendi kendine geçiyor. 😄 1 0 Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Uzun zamandır yüzümde sivilce çıkmıyor. Şanslıyım. 1 0 Yorumla
nehir_dogan Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Sivilce bu geçici bukadad telaşa gerek yok 1 0 Yorumla
Sw33tSm00thi3 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Ben sivilce den bıktım onlar benden bıkmadı 1 0 Yorumla
Драгон_Кинг Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 92% +1 yıl Sivilcelere tepki vermeyeli çok oluyor. 1 0 Yorumla
kadirbey06 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Umarım öyle olur ve sivilcelerden kurtulurum 1 0 Yorumla
Elcinvogue Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Severim bu markanin ürünlerini kokulari fresh 1 0 Yorumla
brayiha Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl tükettiğim yiyecekleri gözden geçiriyorum 1 0 Yorumla
Sancak69 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Uzuzn zamandır sivilcelerden yana rahatım 1 0 Yorumla
mağaradakivampirr10 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 38% +1 yıl Sivilcelerle başımız belada😔 1 0 Yorumla
birsaniyeya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Vallahi illet ya bitmiyor bitmiyor bitmiyor 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Öyle bir sorunum hic olmadi Allaha sukur. 1 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl hiç çıkmadı bende bugüne kadar 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Sivilcem yok olsa da o kadar dert etmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
benim en çok burnumda çıkıyor sonra gidiyor onun haricinde ben yüzümde çok pütürük var
Nedense dert etmiyorum çıkıyor kendiliğinden kapanana kadar yüzüme bakmıyorum bile
Ergenlik hayatımda çıkmayıp şimdi çıkan sivilceleri görünce deliriyorum
Ergenlik sivilcelerim ile başım hâlâ dertte 🤦🏼♂️😂
Siviceli bir yuz rezalettir ahh bide regl zamaninda cikan sivilceler yok mu aglicamm
Olduğum gibi dışarı çıkıyorum. Sivilce bu çıkar da gider de.
24 yaşındayım bu neyin kafası abi niye çıkıyonuz ya yapıyom.
Sivilce derdim pek olmadı , yinede teşekkür ederim.
37 yaşındayım neden hala sivilce çıkarıyorum diye düşünememek mümkün değil 🤷♂️
Bir ciddiyeye git en iyisi öyle bence başka fikirleri unut
Sivilcelerden napsam kurtulamiyorum bende kur krem ilac iyilestirmiyor
Genelde uçukla sorun oluyor sivilce sabun iyi geliyor zeytin yağlı
Aydınlattığınız için teşekkür ederim sivilce çıktı o zaman bu verdiğin formülleri bir deneyeceğim
yeterince derdimiz yokmuş gibi bide suratımda sivilce görünce kafayı yiyorum
Ne simple arkadaş ya alsam mi acaba kullanan varsa bilgi versin ise yarıyor muu
Çıkmaz çıkmaz önemli bir günde çıkar ya hani işte o zaman kahrolursun yine mi bu sivilce dersin 😂😂
Yüzümde sivilce çıkınca daha çok ya depresyon ya da sanal aleme girip unutmaya çalışıyorum
Bu sivilcelerden ne zaman kurtulacağım?” diye dertleniyorum 🥺
cok fazla sivilce çıkmıyor zaten kafama takmam bile
Sivilce izlerinden nasıl kurtulucazz hiç bi şey çare etmiyoo☹️
Gayet normal karşılıyorum hoş geldiniz ve güle güle diyorum okadar😊😊
Çok takmıyorum çünkü kısa sürede geçeceğini biliyorum
çok şükür hiç sivilce sorunu yaşamadım bir kere çıktı onda da krem sürdüğümde geçmişti
Maşallah bu yaşıma kadar tek tük sivilceler çıktı inşallah da çıkmaz bundan sonra çıkarsa 😱😱😱
Şu sivilcerden çektiğim kadar hicbiseyden çekmedim zbshsjjsk
sivilcelerden nefret ediyorum hele ucundaki beyazlıklar. iğrenç.
Genellikle regl döneminden 1 hafta önce patlıyor sivilcelerim.
İnşallah benimkiler yeni yılda geçecek
Öyle bir derdim yok şükürler
En yakın zamanda kullanaxagim
İnsanlara yardımcı olabilmeniz çok güzel
simple varken baska hiç bir şeye ihtiyaç yoktur:)
Düzenli uyku ve beslenme ile sivilce sorunu kalmaz
Pek takmıyorum ve sonra kendi kendine geçiyor. 😄
Uzun zamandır yüzümde sivilce çıkmıyor. Şanslıyım.
Sivilce bu geçici bukadad telaşa gerek yok
ben sakin sakin oturuyorum :)
Ben sivilce den bıktım onlar benden bıkmadı
Sivilcelere tepki vermeyeli çok oluyor.
Güzel ürünler, emeğinize sağlık
Sivilcem olsada dert etmiyorum
Umarım öyle olur ve sivilcelerden kurtulurum
Kesinlikle bu durumdan cikamiom
Böyle paylaşımların devamını diliyorum
Yinemi sivilce basıyorum çığlığı.🤯😄
evet sivilce zor bir durum
Severim bu markanin ürünlerini kokulari fresh
Ne zaman kurtulurum diyorum
tükettiğim yiyecekleri gözden geçiriyorum
Boyle bir sorunum yok cok sukur
Uzuzn zamandır sivilcelerden yana rahatım
Sivilclerden nefret ediyorum
Sivilcelerle başımız belada😔
Vallahi illet ya bitmiyor bitmiyor bitmiyor
Biktim sivilcelerden artık
Öyle bir sorunum hic olmadi Allaha sukur.
hiç çıkmadı bende bugüne kadar
Sivilcem yok olsa da o kadar dert etmem
“Yine mi sivilce!” çığlığı
Ergenlik döneminde en büyük kabustu.