Güzellik & Bakım Sence cildini yaşlandıran etkiler neler? (Sayfa 7) Simple Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4552 Sence cildini yaşlandıran etkiler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 97 kişi beğendi
TerraTTengeir Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Bence en önemlisi tartışmasız stres. 0 0 Yorumla
serenad255 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Güneş ışınları ve stres bayağ cilde zarar verir 0 0 Yorumla
KsKızıO Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Güneş ışınları cildi yaslandiriyor maalesef 0 0 Yorumla
oGökyüzüBeyiO45 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Çok makyaj yapanlar bence iyi olmuyor 0 0 Yorumla
arteriathoracica Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Neyseki yaşım ilerlemesine rağmen yüzüm kırışmadı 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Yaşanılan şerler ve tabii ki dış faktörler 0 0 Yorumla
umutlabekleyen Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sürekli kuru kalması nemlendirmemek 0 0 Yorumla
sagenclerbengeldim Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Güneş ışınları, yanlış makyaj malzemeleri 0 0 Yorumla
DonukPrenses Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 36% +1 yıl Kesinlikle güneş.. güneş dışında stres de etkili 0 0 Yorumla
HeRŞeYღSeNiNLeღGüZeL Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Çevresel kirlilik ve güneş yetiyor. 0 0 Yorumla
Gereksiiiz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Cildime doğal ürünler seçmeye özen gösteriyorum 0 0 Yorumla
gerginx Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 40% +1 yıl sadece cildimiz değil içimizde buruşuyor 0 0 Yorumla
TheLordofThePings Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güneş ışınları gerçekten cildi oldukça yıpratıyor 0 0 Yorumla
cankıraçç Takip Et Master Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Tamamen genetik etkenler önüne geçilemez 0 0 Yorumla
çukulatalımuzlusüt Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Ay hepsi ya maalesef hepsiiiii 0 0 Yorumla
AreYouLostBabyGirl Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güneş ışınları bence çok etkili 0 0 Yorumla
benavokadohanım Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence makyaj, stres ve güneş ışınları 0 0 Yorumla
Feridunbilirkişisi Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bence hepsi olumsuz etkiliyor 0 0 Yorumla
birgullendin Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 56% +1 yıl Güneş ışınları tabiki de kremsiz çıkmam 0 0 Yorumla
holiganizm5454 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl onlarca sebep var bence saymamla bitmez 0 1 Yorumla Hermesss123 +1 yıl En belirginleri Yorumla
Papatyammmx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Cildin yaşlanmasında stres çok büyük etki. 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Güneş ve stres. Cilt her şeyden etkileniyor zaten. 0 0 Yorumla
birsucuk2yumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Aslında bütün şıklar geçerli ama ben A şıkkı dedim 0 0 Yorumla
Üzgünbirkadin Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Stres güneş ışınları ve çevre kirliliği 0 0 Yorumla
Ramiiiiiiiiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Kötü beslenme, su tüketmeme gibi şeyler. 0 0 Yorumla
theumbrellaacedemy Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Güneş yaa. aşırı kurutyor cildimi. 0 0 Yorumla
isimbulamadım7 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Stres ve sigara cildi mahvediyor. 0 0 Yorumla
B-l-a-c-k Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hayatına sevgili sokmak. Bu kadar basit aslında 👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
383Cevap
Bence en önemlisi tartışmasız stres.
Buna birde sigara eklenirse
Güneş ışınları ve çevresel kirlilik
Güneş ışınları ve stres bayağ cilde zarar verir
D: sigara , alkol ve uyuşturucu.
Simple net en sevdiğim marka 🥺
Güneş ışınları cildi yaslandiriyor maalesef
Yüze uygulanan kimyasal maddeler
Çok makyaj yapanlar bence iyi olmuyor
Güneş ışınları beni çok etkiliyor
Neyseki yaşım ilerlemesine rağmen yüzüm kırışmadı
Yaşanılan şerler ve tabii ki dış faktörler
Sürekli kuru kalması nemlendirmemek
Güneş ışınları, yanlış makyaj malzemeleri
Kesinlikle güneş.. güneş dışında stres de etkili
Bilemiyorum.. evet, olabilir
Çevresel kirlilik ve güneş yetiyor.
Stres, çok düşünmek , üzülmek
Güneş lekeleri cildimi kötü etkiliyor
En önemli etken sitres bence
Cildime doğal ürünler seçmeye özen gösteriyorum
Yaşam yaşlandırıyor...,...
...
sadece cildimiz değil içimizde buruşuyor
Hayatın verdiği çilelerden dolayı
Güneş ışınları gerçekten cildi oldukça yıpratıyor
Tamamen genetik etkenler önüne geçilemez
Alkol ve madde bağımlılığı tabii ki
Güneş ışınları kesinlikle
cildimiz başta stres mahvediyor.
guneş. ışınları kesinlikle
Ay hepsi ya maalesef hepsiiiii
Güneş ışınları bence çok etkili
Yanlış ürün kullanımı kesinlikle.
Güneş ve sürekli makyaj yapmak
bunların hepside etken bence
Bence makyaj, stres ve güneş ışınları
Bence hepsi olumsuz etkiliyor
aşırı sinirlilik yaşlandırır
Güneş ışınları tabiki de kremsiz çıkmam
onlarca sebep var bence saymamla bitmez
En belirginleri
Cildin yaşlanmasında stres çok büyük etki.
Güneş ve stres. Cilt her şeyden etkileniyor zaten.
Sigara ve alkol cilde zararlı
Dert tasa yaşlandırır insanı😀
Aşırı Makyaj yapmakkkkkkk
Of cildim mahvoldu yaa hep stres
Hepsi ama yaşlanmayı sorun etmiyorum😋
Aslında bütün şıklar geçerli ama ben A şıkkı dedim
Hangi birini anlatayım ki.
Stres güneş ışınları ve çevre kirliliği
Sinir stres olabilir gardaşım
Kötü beslenme, su tüketmeme gibi şeyler.
Güneş ışınları 😬😬 maalesef
Sitres sinir uykusuzluk...
Sigara alkol kötü beslenme
Güneş ve makyaj diyorum hep ben
Güneş yaa. aşırı kurutyor cildimi.
Stres ve sigara cildi mahvediyor.
Heleki sigara mahvediyor bizi
Hayatına sevgili sokmak. Bu kadar basit aslında 👍